İnatla bir gün ANNE olacağım !

:roflol: ay alemsiniz kız merveee canım sen zaten bişi içirmesende eminim uyanacaktır.

razişşiimmmm seninkide uyusuuuuuunnn 10ay emiii (40 çıkmayıda kattım haberin olsun) :teytey:

ayyy mervem sağolasın tek hamile kalayım da zaten yazık oda uzak durur korkar 10 ay diil bir yıl uyur :jeyyar:ama artık gelsin artık bebişim

gelecek hayatım..rabbimin ol demesi yeter...o çok büyük...herkesi başka bişeyle sınıyor sabrını...seninde sabrın anne olmayı beklemek galiba canım...allahım daha çok bekletmesin seni inşallah...herkese nasip etsin.bu mutluluğu...

Hoşgeldin Benim Bebeğim

Gözümüzün nuru doğdu
Rabbimin ikramı oldu
Evimize neşe doğdu
Hoş geldin küçük bebeğim

Kulağına ezan kamet
Zekiyem bir gülden demet
Yuvamıza doğdu rahmet
Hoş geldin benim bebeğim

Pamuk elinden öpeyim
Beşiğini derliyeyim
Sana ninni söyleyeyim
Hoş geldin benim bebeğim

Bir başkadır bu tatlı hal
Büyümesen hep böyle kal
Tıpış tıpış sen bana gel
Hoş geldin küçük bebeğim

günaydın kızlar, dün internet bi gitti aksam da yoktu sinir oldum, şimdi geçmişe dalayım dönüyorum

aminnnn canım amin
merve 40 ı katarsan 10 ay 10 gün olmuyomu.:1closedeyes: matematiğim süperdir hee:roflol:
-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
uyansın valla canım...artık canıma tak etti delikafadulden
:1shok::lepi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiseline sağlık:lepi:
kızlar ben kahvaltı yapıcam..karnım acıktı..mucksss..
afiye bal şeker olsuncokacimcoook
günaydın kızlar, dün internet bi gitti aksam da yoktu sinir oldum, şimdi geçmişe dalayım dönüyorum
hoşgeldin minik kuşa.s.

merhaba kızlar nasılsınız canlarım ben doktora gittim 2 yumoşum iyi durumdaymış birgün daha beklemek istiyorum kritik günlerdeyiz dedi bugün gene çağırdı akşam tekrar gitcem 30mm olmuş yumoşlar biraz daha büyüsün dedi ama iğne yapmadı iğne yaparsam 50 ye çıkar ağrın olur dedi o yüzden beklemek istiyorum dedi . bugün karar verecek bakalım sizlerden ne haber durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…