merveeeeeem cok sevindim canım gecmiş olsun, aman su içmeyi ihmal etme.ben geldim...şükür önemli bişey yokmuş..sabahki idrarım yoğun olduğu için biraz öyle çıkmış...şimdide lökosit fazla çıktı ama önemli değil dedi dr...bol su iç dedi...gidince kendi dr uma da söylicem..bakalım o ne diyecek...bu dr. sağlıkocağının dr u..oh be rahatladım..antibiyotik falan içmek zorı-unda kalmadım şükür...
ay maşallah mervecim yaa nasıl da geçiyor zaman:)beyzacık yeni anne nasılsınnnnn bakalım? haftaya mı gidicen doktora..
benimde haftaya pazartesi ense kalınlığı ölçümü olucak bu noktaya geldik ya şükürler olsunnn rabbimeee..hala inanamıyorum desem yeridir:)
valla gülsümcüm göz kapakları gebelik belirtisi derler ama:icecream:ayyy gözlerim kaşınıyo ya.uykudanda bayılacam acaba göz nezlesimi yoksa uykudanmı anlamadım.gece çok geç yattık ya kaynanada yoktu cumadan beri ooooooooohhhhhhhhhhhhhh dedim valla.:1closedeyes:
ayh canım beniiim doktora gitmeden ne diye antibiyotik başlıyosun, idrarda üreme varsa ona göre antibiyotik yazar, kafana göre kullanmaya geçmedi sızı
of yaa
hiiii bak bu sefer kacırmıycam oglusunu anacım yigitcikten fırsat bulup giremiyosun ki, hem de dün merve2 sordu seni valla:)bızı merak eden olmamaıs hıh bızde sıze taze resım koyacaktık
pınarcım gelmiş gitmiş, biz iyiyiz canımcım sen nasılsın?naber canım arkdaşlarım, nasılsınız bugün?
iyiyim canım benim öperim seni:)hoşgeldin yavru kuşum nasılsın.
ben varım günü yakın ve dün kırmızı kartı yidim, topikciğimizin güzeli cancerim mervem 2 temmuz olarak yazabilirsin benigünü yakın olanlar kimler raziş başka kim vardı.
asişiiiim inşallah bu ay yumurtaların gerekli olgunluga erişecek ve gelsin bebişleeeer:) canım benim allah yüzümüze baksın...merhaba kızlar nasılsınız canlarım ben doktora gittim 2 yumoşum iyi durumdaymış birgün daha beklemek istiyorum kritik günlerdeyiz dedi bugün gene çağırdı akşam tekrar gitcem 30mm olmuş yumoşlar biraz daha büyüsün dedi ama iğne yapmadı iğne yaparsam 50 ye çıkar ağrın olur dedi o yüzden beklemek istiyorum dedi . bugün karar verecek bakalım sizlerden ne haber durumlar nasıl
merhaba kızlar nasılsınız canlarım ben doktora gittim 2 yumoşum iyi durumdaymış birgün daha beklemek istiyorum kritik günlerdeyiz dedi bugün gene çağırdı akşam tekrar gitcem 30mm olmuş yumoşlar biraz daha büyüsün dedi ama iğne yapmadı iğne yaparsam 50 ye çıkar ağrın olur dedi o yüzden beklemek istiyorum dedi . bugün karar verecek bakalım sizlerden ne haber durumlar nasıl
kızlar o kadar mutluyum ki, dün size çalışmalara başlasak mı demiştim, bakın ameliyat oldum, 15 yasak verdi doktor, enfeksiyon için rahimden fitil kullanmaya başadım 7 günlük, o dün bitti, adetimi de oldum, allahım herşey nizamıyla gidiyor inşallah bebeğimin sırası artık, ve var ya adet sancısından yerlerde sürünen ben su an hiç agrı kesici almadan bilgisayar basında oturabiliyorum, yani hiç agrı yok deil ama dayanılmayacak kadar da agrılı deil, bu da ameliyatım iyi gecti demek ki hissi uyandırdı, çünkü benim adetlerim ve birliktelik sırasında sancılarım cok oluyordu, allahıma şükrediyorum bakalım ilişki sırasında da agrılarım gidecek mi... canlarım yaa iyi ki varsınız dularınızı eksik etmeyin nolur...
selam zuzucuuum hoşgeldinherkese selam kızlar
kızlar o kadar mutluyum ki, dün size çalışmalara başlasak mı demiştim, bakın ameliyat oldum, 15 yasak verdi doktor, enfeksiyon için rahimden fitil kullanmaya başadım 7 günlük, o dün bitti, adetimi de oldum, allahım herşey nizamıyla gidiyor inşallah bebeğimin sırası artık, ve var ya adet sancısından yerlerde sürünen ben su an hiç agrı kesici almadan bilgisayar basında oturabiliyorum, yani hiç agrı yok deil ama dayanılmayacak kadar da agrılı deil, bu da ameliyatım iyi gecti demek ki hissi uyandırdı, çünkü benim adetlerim ve birliktelik sırasında sancılarım cok oluyordu, allahıma şükrediyorum bakalım ilişki sırasında da agrılarım gidecek mi... canlarım yaa iyi ki varsınız dularınızı eksik etmeyin nolur...
selam zuzucuuum hoşgeldin
anaaa kimsee kalmamış beyzaa nasılsın canım.
gülüm yaaa hayırlısıyla, valla sizi çok seviyorum ben, bu konuda da o kadar duygusalım ki hemen size anlatayorum napıyımŞenizkız sen beni ne duygulandırıp duruyosun giderkende öle yaptn.klava:canım benim inşallah gelir bebeğin banada öle geliyoki bebeğin gelmesinde sıra.
ne güzel canım aallah yavrunada kavuştrsun inşalah
insanın morali nasılda iyi oluyor dimi herşey yolunda olunca
hep böyle devam eder inşallah bundan sonradakaydirigubbakcemile5
canııım kolay gelsincanımcımm iyiyim çok şükür
bugün bizim burası çok kalabalık offf zümre var başım şişti şimdiden
GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
gülüm yaaa hayırlısıyla, valla sizi çok seviyorum ben, bu konuda da o kadar duygusalım ki hemen size anlatayorum napıyımŞeniz
teşekkürler zuzucum, kesinlikle moral çok önemli, kaldı ki adet dönemlerimde karamsar olurum ben, buna ragmen dün senin gibi işte adet olunca havalara uctum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?