İnatla bir gün ANNE olacağım !

merveeeeeem cok sevindim canım gecmiş olsun, aman su içmeyi ihmal etme.
ay maşallah mervecim yaa nasıl da geçiyor zaman:)

ayyy gözlerim kaşınıyo ya.uykudanda bayılacam acaba göz nezlesimi yoksa uykudanmı anlamadım.gece çok geç yattık ya kaynanada yoktu cumadan beri ooooooooohhhhhhhhhhhhhh dedim valla.:1closedeyes:
valla gülsümcüm göz kapakları gebelik belirtisi derler ama:icecream:
ya geçmedi sızı
of yaa
ayh canım beniiim doktora gitmeden ne diye antibiyotik başlıyosun, idrarda üreme varsa ona göre antibiyotik yazar, kafana göre kullanma
bızı merak eden olmamaıs hıh bızde sıze taze resım koyacaktık
hiiii bak bu sefer kacırmıycam oglusunu anacım yigitcikten fırsat bulup giremiyosun ki, hem de dün merve2 sordu seni valla:)

naber canım arkdaşlarım, nasılsınız bugün?
pınarcım gelmiş gitmiş, biz iyiyiz canımcım sen nasılsın?
hoşgeldin yavru kuşum nasılsın.
iyiyim canım benim öperim seni:)

günü yakın olanlar kimler raziş başka kim vardı.
ben varım günü yakın ve dün kırmızı kartı yidim, topikciğimizin güzeli cancerim mervem 2 temmuz olarak yazabilirsin beni

asişiiiim inşallah bu ay yumurtaların gerekli olgunluga erişecek ve gelsin bebişleeeer:) canım benim allah yüzümüze baksın...

ooooooo maşallah asişim ya maşallah benim yumuş 30 olsa doktorum çoktan çatlatma iğnesini yapardı.sana neden bekleyelim demiş.

kızlar o kadar mutluyum ki, dün size çalışmalara başlasak mı demiştim, bakın ameliyat oldum, 15 yasak verdi doktor, enfeksiyon için rahimden fitil kullanmaya başadım 7 günlük, o dün bitti, adetimi de oldum, allahım herşey nizamıyla gidiyor inşallah bebeğimin sırası artık, ve var ya adet sancısından yerlerde sürünen ben su an hiç agrı kesici almadan bilgisayar basında oturabiliyorum, yani hiç agrı yok deil ama dayanılmayacak kadar da agrılı deil, bu da ameliyatım iyi gecti demek ki hissi uyandırdı, çünkü benim adetlerim ve birliktelik sırasında sancılarım cok oluyordu, allahıma şükrediyorum bakalım ilişki sırasında da agrılarım gidecek mi... canlarım yaa iyi ki varsınız dularınızı eksik etmeyin nolur...

ayşem yok be güzelim ne gebeliği hastalığım dün bitti.benim gözlerimde bi sorun var hayırdır inşallah hayırdır inşallah.

kız sen beni ne duygulandırıp duruyosun giderkende öle yaptn.klava:canım benim inşallah gelir bebeğin banada öle geliyoki bebeğin gelmesinde sıra.

ne güzel canım aallah yavrunada kavuştrsun inşalah
insanın morali nasılda iyi oluyor dimi herşey yolunda olunca
hep böyle devam eder inşallah bundan sonradakaydirigubbakcemile5

kız sen beni ne duygulandırıp duruyosun giderkende öle yaptn.klava:canım benim inşallah gelir bebeğin banada öle geliyoki bebeğin gelmesinde sıra.
gülüm yaaa hayırlısıyla, valla sizi çok seviyorum ben, bu konuda da o kadar duygusalım ki hemen size anlatayorum napıyımŞeniz
ne güzel canım aallah yavrunada kavuştrsun inşalah
insanın morali nasılda iyi oluyor dimi herşey yolunda olunca
hep böyle devam eder inşallah bundan sonradakaydirigubbakcemile5

teşekkürler zuzucum, kesinlikle moral çok önemli, kaldı ki adet dönemlerimde karamsar olurum ben, buna ragmen dün senin gibi işte adet olunca havalara uctum:)

amanııııııııııııııınnnnnnnnngünaydınnnn paşaaaammmmmm günaydın kurban oluyum seni veyeneeeeee

Gunaydın teyzeler ne yapıyorsunuz buyudun artık hep benımle oynansın ıstıyorum ama uzaktan sıkıstırılmadan Öpulmeden Çunku ıkısınıde sevmıyorum bana kardesler ne zaman gelıyo

sanırım bu konuda hepimiz duygusalız.

hşgeldin sinemcim nasılsın
yiğitin annesi hoşgeldin maşallah subhanallah oğlumua denizcide olmuş yerim ben onu tütütüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…