İnatla bir gün ANNE olacağım !

emoş kız maşşalahhh bu paşayada sanada
kız tam erkek bu nasılda yumruğunu gösterirmiş ............
yer onu teyzesi yer tühh maşalah 41 kereeee

oyyyyy maşallaaaaah, annesi ne kadar büyümüş tosun, alalh bağışlasın, kırkbir kere maşallah:) nasıl kurulmuş yaaa yerim ben onu, kollar bacaklar gamzeli gamzeli yerim valla

ayşem maşallah sorunsuz gidiyor herşey artık sıra bebişde oda gelecek allahın izniyle bitanem

teşekkürler zuzucum, kesinlikle moral çok önemli, kaldı ki adet dönemlerimde karamsar olurum ben, buna ragmen dün senin gibi işte adet olunca havalara uctum:)[/QUOTE]

ay maşşalah o zaman evet ya uzun süreden beri kartı görünce yinem yaaaaaaaaa diyodum şimdi cok şükür dedim
herşey cok güze olcakkkkkk inssssssssskaydirigubbakcemile5

Tesekkur ederız teyzelerı ayy ne degısık duygu ya bebegım burda oldu burda dogdu burda buyuyo ve yuzunu gormedıgımız bır suru teyzemız var

Maşallah emelcim Allah nazarlardan korusun cnm benim ne güzel olmuş o ya tam sıkıştırmalık valla.
Gülsümcüm doktor birgün daha bekleyelim vücudunda hormon var nasılsa biraz daha büyüsün bir gün daha bekleyeyim dedi geçen ay 2 tane 30 mm olmuştu gene sağda ve soldaydı çatlama iğnesi olmuştum bebeğe dönüşmedi bu seferde birer tane var sağda ve solda dün 30 mm idi iğne yaparsam 50 ye yaklaşır sancın çok olur bekleyeyim bu günler kritik günler bizim için dedi hayırlısı artık dediklerini yapıyoz doktorun

tabiki doktorunun dediklerini yap bitanem rabbim bu sefer bebeğe dönüştürsün inşallah.

emell kız maşallah tam erkek siması var papatyanda...çok şeker...koklayalım madem ısırılmak öpülmek istenmiyo...
ayşecim canım sağol hayatım şükür ki önemli bişey yokmuş...senin adına da çok sevindim canım...hadi sıra meleğinin göbüşüne konmasında...
asiye inşallah bu sefer çatlayacak şu yumoşların..gelecek güzel bebeğin...
zuzum hoşgeldin...
kızlar ben kuzeyin cicilerini yıkıyacam ama battaniyeleri de yıkamalımıyım?emel sen tecrübelsin napayım bi akıl ver..

ay evet bi takipte benimde cok buyumustu kasıklarım cok ağrımıştı
inşalah bebişin bu ay gelir canım

Gunaydın aysem aslında tunaydın sabah 7 de uyandık bız
hiii sabah 7de dikti mi seni ayaga yigido
ayşem maşallah sorunsuz gidiyor herşey artık sıra bebişde oda gelecek allahın izniyle bitanem
canıııım razişim inşallah, hepimizin canım benim, inşallah
ay maşşalah o zaman evet ya uzun süreden beri kartı görünce yinem yaaaaaaaaa diyodum şimdi cok şükür dedim
herşey cok güze olcakkkkkk inssssssssskaydirigubbakcemile5
evet herşey güzel olacaaaak:)

Tesekkur ederız teyzelerı ayy ne degısık duygu ya bebegım burda oldu burda dogdu burda buyuyo ve yuzunu gormedıgımız bır suru teyzemız var
hiiii umarım biz de burda müjde verip hamişligimizi, dogumumuzu, burda büyütcez bebişlerimizi, sağlıkla sıhhatle inşallah

nicoleüm kolay gelsinnnn....oooh mis gib olcak kuzeyciğin cicleriii

ben yemeğe çıkıyorum kızlar herkese afiyet olsun

sanada afiyet olsun canım...

nicoleüm kolay gelsinnnn....oooh mis gib olcak kuzeyciğin cicleriii

evet sinem teyzesi misler gibi olacak kuzişimin cicileri...rabbim bu yaşadıklarımı sizede yaşatsın inşallah...tüm kalbimle diliyorum...hep dualarımdasınız...

ınşallah kızlar hayırlısı diyorum bakalım neler olcak bu ay aslında ümidim yok bu ay da bu doktora gidip başkasına gitmeye başlayacağım

afiyet olsun hepinize kızlar, ben de vi biraz toparlayım artık nazlanmanın faydası yok, iyileştim, ütüler beni bekler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…