İnşallah kızlar hayırlısı diyorum bakalım neler olcak bu ay aslında ümidim yok bu ay da bu doktora gidip başkasına gitmeye başlayacağım
bende yemeğe iniyorum kızlar afiyet olsun hepinize..................
sanada afiyet olsun canım...
evet sinem teyzesi misler gibi olacak kuzişimin cicileri...rabbim bu yaşadıklarımı sizede yaşatsın inşallah...tüm kalbimle diliyorum...hep dualarımdasınız...
afiyet olsun hepinize kızlar, ben de vi biraz toparlayım artık nazlanmanın faydası yok, iyileştim, ütüler beni bekler:)
ayyy allah razı olsun canım arkadaşım
gel öpcem gelllllllkaydirigubbakcemile3
ütümüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:1closedeyes:
offf yaaaaaaa en sevmediğim şey ütü yapmak gercekten
kolay gelsin canım
ben de hiçsevmem ama evdeki en bereketli şeyde çamaşırla ütü valla...bugün benim de yapmam lazım...
Mervem ben herseyını yıkadım canım ıÇım oyle rahat ettı
ya evet tatlım ya tam bitti diyorum hemen arkasından yine
benimde var ama artık yarın yapca başka işleirmde var yetşmez bugün
bana müsade kızlar hepinizi cooooooooook öptümmmmmm
canım emel bugün evdeymiş sabah konuştumm.lekelerim başladı diyordu amarehal nerde yaa oda yok.
kızlar ütüye daldım valla anca bitti...hemde biriktirmiyorum..dün de yaptım...önceden olsa 3 saat ütü yapardım...neyse yoruldum yine de yaaa...ben accık yatayım dinleneyim gene gelirim..byeeee...
canım emel bugün evdeymiş sabah konuştumm.lekelerim başladı diyordu ama
kesinlikleee hamileyken evde olmakk var adaşımmmm ii dinlenmelerrrrrrr
ben geldim kızlar ütülere dalmışsınız bakıyorum bende eve gidince ütü yapıcam ben haftasonu battaniyelerimi yıkadım bütün çarşaflarım yastık kılıflarım hepsini yıkadım yorganlarımı hurçlara yerleştirdim battaniyelerimide çantalarına koydum yünlüleri naftalinledim taşınırken problem olmasın temiz temiz olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?