İnatla bir gün ANNE olacağım !

mervem nikolüm bu ay taşınma işi falan var aslında istemiyorum bu ay sğlıksız olur çünkü koştıurmak zorunda kalıyorum . O yüzden geç olsun sağlıklı olsun diye dedim.
Cancer mervecim listeden sillmişin beni yoksa sen beni sevmiyo musun kız

evet merve asiş yok listede yoksa bu ay hamileler arasına girecek diyemi çıkardın inşallah.delikafadulden

he tabe gülsümcüm en önemli şartım aydın dışında oturamazlar ben uzağa kız veremem zemuszemus

seherrrrrrr nerdeydin selenlerdemi :roflol: desene hiç gelemiyomki selenlerden opuyorumnanaktan

anammm yemin edinn harbi mi kız ben silmedim aşk olsun neden sileyim seniii aaaa şook şok oldum nası gitmiş ama doğru diyosun gülsümm enson hatırlar mısını beyza yoktu listede onada aynısını demiştik cidden bak hamişlere aldımmm asiyecimm ondan herhalde hayatım sen söle cnm tarihini son adet tarihini ekleyişim olsunnn delikafadulden

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

10 haziran ...rahel
13 haziran... raziş
17 haziran ....zeytin1007
27 haziran.... aylint
2 temmuz....cetrefilli
7 temmuz... nevgül
.................... alabama
.....................asiş

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
myhope ... Alperen
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
aabeyazmelek
melankolia.. 16 Ekim - Ela Merve
rasema..
cancer .... 31 Aralık
bahtusa...
bbaran......11 Şubat

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

iyi de ben de kızımı tee oralara veremem temem mi babası hiç vermez bikerem
yaa bu arada kızlar çok uykum geldi utanmasam şuracıkta uyucam gözlerim kapanıyor

iyi de ben de kızımı tee oralara veremem temem mi babası hiç vermez bikerem
yaa bu arada kızlar çok uykum geldi utanmasam şuracıkta uyucam gözlerim kapanıyor

temam raziş aramızdaki herşey bitti al mektupların ver mektuplarımızı.:roflol::roflol: utanma çaktırmadan sıvış.

sormayın kızlar akşam gece 12 de zor uyuttuk benim cadıyı kolığine başlıcam artık ondan sonrada ben fenalaştım tansiyon 16 ya 9 olmuş ölüyorum dedim herhalde allahtan kız uyududa düşürmeye çalıştık ama nafile tam geçti derken sabah 6 da yende çıktı 16 ya saat 7 ye kadar uğraştım nese düştü tabi bu arada selen kalktı bu gün kontrolu vardı doktorda sabah oksuruyodu babası gribi bulaştırmış kızıma allahtan erken farkedildi şimdi eve geldim babannesi bakıyo selene bende az kendimi toparlamaya çalşıyorum gecmişe bakamıcam kızlar kuzura bakmayın

çok çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın:

temam raziş aramızdaki herşey bitti al mektupların ver mektuplarımızı.:roflol::roflol: utanma çaktırmadan sıvış.
:dilcikar::dilcikar:lülülülülülü
canım çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın sen dineln bugün güzelim bol bol annen baksın kızçeye :teselli:
bakk bakk hamilelik belirtisi miii desemmmmmmmmmm zemuszemus
:1no2:sanmam güzelim yaz gelince böyle olurum ben yemekten sonra uyku bastırıyor ama olmasını çok ama çok isterim tabi o ayrı:CüvCüv:

ah gülümmm çoook geçmiş olsunn sanaaa bakma gülüm geçmişee dinlen birazcık istersenn cnm benimm.. allah sağlık versinn..

kızlar selam hepinizeopuyorumnanaktan
ya uğraştım geçmişe gittim, cevaplanacakları alıntı yaptım, yanlışlıkla hepsi silindi yaaaaa:1no2:
ama özetle hepinizi seviyom işteee:asigim:
nasılız?
güzeliiiiiiizzzzzzkaydirigubbakcemile5

hoşgeldin ayliniiiimmm kuzuuummmm lülüülüüülüüülüüüüüüüüüüüüüü:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…