bitanem kızım olursa veririm sana ama şartlarım olur ona göredelikafadulden
he tabe gülsümcüm en önemli şartım aydın dışında oturamazlar ben uzağa kız veremem zemuszemus
iyi de ben de kızımı tee oralara veremem temem mi babası hiç vermez bikerem
yaa bu arada kızlar çok uykum geldi utanmasam şuracıkta uyucam gözlerim kapanıyor
sormayın kızlar akşam gece 12 de zor uyuttuk benim cadıyı kolığine başlıcam artık ondan sonrada ben fenalaştım tansiyon 16 ya 9 olmuş ölüyorum dedim herhalde allahtan kız uyududa düşürmeye çalıştık ama nafile tam geçti derken sabah 6 da yende çıktı 16 ya saat 7 ye kadar uğraştım nese düştü tabi bu arada selen kalktı bu gün kontrolu vardı doktorda sabah oksuruyodu babası gribi bulaştırmış kızıma allahtan erken farkedildi şimdi eve geldim babannesi bakıyo selene bende az kendimi toparlamaya çalşıyorum gecmişe bakamıcam kızlar kuzura bakmayın
iyi de ben de kızımı tee oralara veremem temem mi babası hiç vermez bikerem
yaa bu arada kızlar çok uykum geldi utanmasam şuracıkta uyucam gözlerim kapanıyor
:dilcikar::dilcikar:lülülülülülütemam raziş aramızdaki herşey bitti al mektupların ver mektuplarımızı.:roflol::roflol: utanma çaktırmadan sıvış.
canım çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın sen dineln bugün güzelim bol bol annen baksın kızçeye :teselli:sormayın kızlar akşam gece 12 de zor uyuttuk benim cadıyı kolığine başlıcam artık ondan sonrada ben fenalaştım tansiyon 16 ya 9 olmuş ölüyorum dedim herhalde allahtan kız uyududa düşürmeye çalıştık ama nafile tam geçti derken sabah 6 da yende çıktı 16 ya saat 7 ye kadar uğraştım nese düştü tabi bu arada selen kalktı bu gün kontrolu vardı doktorda sabah oksuruyodu babası gribi bulaştırmış kızıma allahtan erken farkedildi şimdi eve geldim babannesi bakıyo selene bende az kendimi toparlamaya çalşıyorum gecmişe bakamıcam kızlar kuzura bakmayın
:1no2:sanmam güzelim yaz gelince böyle olurum ben yemekten sonra uyku bastırıyor ama olmasını çok ama çok isterim tabi o ayrıbakk bakk hamilelik belirtisi miii desemmmmmmmmmm zemuszemus
sormayın kızlar akşam gece 12 de zor uyuttuk benim cadıyı kolığine başlıcam artık ondan sonrada ben fenalaştım tansiyon 16 ya 9 olmuş ölüyorum dedim herhalde allahtan kız uyududa düşürmeye çalıştık ama nafile tam geçti derken sabah 6 da yende çıktı 16 ya saat 7 ye kadar uğraştım nese düştü tabi bu arada selen kalktı bu gün kontrolu vardı doktorda sabah oksuruyodu babası gribi bulaştırmış kızıma allahtan erken farkedildi şimdi eve geldim babannesi bakıyo selene bende az kendimi toparlamaya çalşıyorum gecmişe bakamıcam kızlar kuzura bakmayın
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:benim midem yanıyo kesssinnnn hamile kalacam:roflol:
kızlar selam hepinizeopuyorumnanaktan
ya uğraştım geçmişe gittim, cevaplanacakları alıntı yaptım, yanlışlıkla hepsi silindi yaaaaa:1no2:
ama özetle hepinizi seviyom işteee:asigim:
nasılız?
güzeliiiiiiizzzzzzkaydirigubbakcemile5
hoşgeldin ayliniiiimmm kuzuuummmm lülüülüüülüüülüüüüüüüüüüüüüü:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?