mrb kızlar,, benide aranıza alır mısınız...
benim hikayem ; daha önce 2 kere hamile kaldım. ilkinde oğlum olacaktı 22 haftalıkken kaybettim. 2. sinde kızım olacaktı 19 haftalıkken oda kayıp gitti...
1 ay önce kızımı kaybettim. sizinle bişeyler paylaşıp üzüntümü bi nepze unuturum diye yazıyorum...
hoşgeldin. bence de:roflol:selam herkese ya ev işi yaptıkca coğalan bişey bence yaaaaaaaaaa
hepimize nasip eder inşallah.. hoşgeldinbende hep diyorum inatla inşallah bir gün anne olacağım allahım nasip ederse
benim kızımı oğluna alacaktı bende oğlunu içgüvey almak istedim vermedi kızımı almaktan vazgeçti:roflol::roflol:
evet sinemim ev işi bitmez kolay gelsin canım
hoşgeldin ölesine1i evet inatla hamiş olacağımız günü bekliyoruz
:roflol: raziş ver kızını bea, daha iyi kayınvalide mi bulcanoğlumu iç güveysi istiyo.bende dedim karadeniz uşağu ve kaynanası iç güveysi gitmeeezz.:1closedeyes:
Allah sabır versin.. inşallah Allah yeniden bebek verir ve sağlıkla kollarına alırsın...mrb kızlar,, benide aranıza alır mısınız...
benim hikayem ; daha önce 2 kere hamile kaldım. ilkinde oğlum olacaktı 22 haftalıkken kaybettim. 2. sinde kızım olacaktı 19 haftalıkken oda kayıp gitti...
1 ay önce kızımı kaybettim. sizinle bişeyler paylaşıp üzüntümü bi nepze unuturum diye yazıyorum...
mrb kızlar,, benide aranıza alır mısınız...
hoşgeldin cnm geçmiş olsun çok bebeklerini kaybetme nedenin belli mi cnmm senağlama
:roflol: raziş ver kızını bea, daha iyi kayınvalide mi bulcan
amin,hepimiz inşallahrazişim kocişi hastaymış ondan eve geçicem demişti..
aylincim bende bayıdlımmm süper avatar inşallah tez zamanda 3kişilik aile olursunuz çok şiiriin yaaaa
e benim kız çok güzelya, gülsümün oğlu dicekki "sen nerde istersen orda yaşayalım,evlen benimleeeee":roflol:hadi bakalım sen ver bakalım kızını aylin teee trabzona ben egedeyim karadeniz nere sen verir misin süle bakalım
hiçte bikerem ben kızımı yanımda oturtcem vermem uzaklara hem belkim senin kızın olur benim oğlum olur ozman vercen mi kızını hı
tedavisi neymiş samyeli?canım ilkinde doktor araştırmadı, ikincisinde doktorumu değiştirdim ama bundada kanamam geldiğinde doktor burda yoktu istanbuldaymış. doğum yaptıran doktor çok ilgilendi. ona devam ediyorum. rahim ağzı gevşekliği varmış bende...
tedavisi neymiş samyeli?
3.ye de hamile kalsam aynı şey olabilirmiş. bebek belli bir ağırlığa gelince rahim taşıyamıyorr. onun için hamile kalınca 13. haftada rahime alttan dikiş atılacak. ve hamileliğin sonuna kadar hep yatcam. hiç kalkmıcam. o anki duruma bağlı ama gerekirse tuvalete ve banyoya da kalkmayacaım...
bakalım şimdi 3-4 ay bekleyelim dedi sonra deneyelim dedi doktorum..
samyeli cnmm şükürki sorunun çözülen biişeymiş bende buseferki doktor kontrolümde rahim ağzımı bakmasını sölicem allah birdaha yazmamış olsun canımm.
3.ye de hamile kalsam aynı şey olabilirmiş. bebek belli bir ağırlığa gelince rahim taşıyamıyorr. onun için hamile kalınca 13. haftada rahime alttan dikiş atılacak. ve hamileliğin sonuna kadar hep yatcam. hiç kalkmıcam. o anki duruma bağlı ama gerekirse tuvalete ve banyoya da kalkmayacaım...
canım allah şifa versin inşallah bir daha böyle acılar yaşatmasın:Saruboceq:3.ye de hamile kalsam aynı şey olabilirmiş. bebek belli bir ağırlığa gelince rahim taşıyamıyorr. onun için hamile kalınca 13. haftada rahime alttan dikiş atılacak. ve hamileliğin sonuna kadar hep yatcam. hiç kalkmıcam. o anki duruma bağlı ama gerekirse tuvalete ve banyoya da kalkmayacaım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?