İnatla bir gün ANNE olacağım !

aa yalnız mı kalıcan evde cnm akşama yanına biri gelse kalsa..

kocişinden bahsedince sinemin kocası geldi mi acaba nolduuu yok ortalıkta?
asiye senin yumuşlar ne alemde canım zemuszemus

yalnız kalıcam canım son kez...bi daha bursaya gidip geldikten sonra gider bodruma..ee o zamanda 8 ay bitiyo olur..artık tek kalmaya korkarım o zaman...şimdilik iyiyiz..zaten çok yakınımda eltim var...allaha emanetiz sonuçta..

tabi canım benimm allah korusun iyi madem yakında eltin varsa çok iyi..vereliniortak

Günaydın kızlar kusura bakmayın dün yazmışınız yeni gördüm doktora gittiğim için akşam görüşemedik sizinle. Kızlar doktor 1 iğne daha yaptı büyümesi için daha çatlamayı vurmadı fazla büyümemiş iğneyi kesince 1-2 mm büyümüş 32 falan dedi o yüzden bir iğne daha vurdu akşam tekrar gidicem çatlama iğnesini vurur sanırım doktor çilen bitecek yakında merak etme dedi. Hergün avcılardan bakırköye git geri dön işyerinden ertesi gün için izin l fenbalık geldi valla hayırlısı artık

asiyecimm sen doktorunu mu değiştirdin canım?

bu eziyetlerinin sonu selamet olacak arkadaşımmm hadi hayırlısıylaa bugünde çatlarsa süper olur

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

10 haziran ...rahel
13 haziran... raziş
17 haziran ....zeytin1007
27 haziran.... aylint
28 haziran......asiş
2 temmuz....cetrefilli
7 temmuz... nevgül
.................... alabama

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
myhope ... Alperen
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
aabeyazmelek
melankolia.. 16 Ekim - Ela Merve
rasema..
cancer .... 31 Aralık
bahtusa...
bbaran......11 Şubat

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

Son düzenleme:
tabi canım benimm allah korusun iyi madem yakında eltin varsa çok iyi..vereliniortak

pek sevişmeyiz ama yinede aynı mahallede oturmak iyi oluyo bazen kaydirigubbakcemile5

canım hadi inşallah bu akşam çatlasın yumoşun..spermler karşılasın onu..oleeeyyy...:lepi: alkisalkisalkis bu gidiş gelişler de son olsun...bi daha da keseyi görmeye gidersin inşaallah :Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız yeni eklenen simgeler harika :gitme::sinifsinif:lmaz::kedi::umursamaz:
mervecim kuzey evin erkeği annesi korkmana gerek yok
asiyecim inş. yumoşların bugün yeterli olgunlukta olurda çatlatır dr sonrası size kalmış artık:kedi:

kızlar arkadaşım şuan doğum için hastanede ayy allahım bir nefeste kurtarsın inşallah bir kızımız olacak allah nasip ederse ben yanına gidemiyorum o nazillide oturuyor çünkümafoldumben çok heyecanlıyım delikafaduldençok samimi arkadaşım ve eşi askerde allahım yarımcısı olsun

amin güzelim rabbim yardımcısı olsun.

günaydın canım...evet kuzeyim evin erkeği bugece...zaten korkmam da hamile olunca insan biraz tedirgin oluyo...allaha emanetiz...

günayyyyydııııııınnnnnn yavru kurtlarımmmm bakıııınnnnn kim geldiiiiiii.:kedi:

hoşgeldin oynak beyimiz :roflol:

amin gülsümcüm dua edin arkadaşıma canlarım

allahım hayırlı doğumlar nasip etsin canım....kızınızı kucağınıza alın inşallah...allah anneye de bebeğe de sağlık sıhhat uzun ömür versin canım...darısı da bana ve tüm herkese olsun... :Saruboceq:

ay kızlar gidip kahvaltı edeyim..sütün etkisi geçti..bayılcam açlıktan...

amin mervecim allahım bir nefeste kurtarsın sizide bitanem sağsalim alın bebişlerinizi kucağınıza inşallah

ayrıca siz hamileler ne kadar uyuyosunuz aboovvvv.ben o kadar uyumayacam.:1closedeyes: merve uyumayamı gitti nerde bu.

raziyecimm allah kurtarsın canım arkadaşını..adını ne koyacaklar?

afiyet olsun adaşımmm ..
gülsümm görücem seni canımmm benim:) kuzu yiyesin gelecek yaa yiyorum ama hala doymuyorum ben acıkınca midem bulanıo çok tok olunca midem bulanıoo oyüzden ortasının tutturmak için devamlı atıştırma modunda oluyorum:))

daha kilo almadım ben ya nezaman alıcam:))) 50 60 kilo olayımmmmm :kedi:

seher akşam star tv de kolikli bebelerden bahsedioduu cnm elini tutup bebeğin dokunarak temas ederek konuşmanın faydası varmış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…