aa yalnız mı kalıcan evde cnm akşama yanına biri gelse kalsa..
kocişinden bahsedince sinemin kocası geldi mi acaba nolduuu yok ortalıkta?
asiye senin yumuşlar ne alemde canım zemuszemus
yalnız kalıcam canım son kez...bi daha bursaya gidip geldikten sonra gider bodruma..ee o zamanda 8 ay bitiyo olur..artık tek kalmaya korkarım o zaman...şimdilik iyiyiz..zaten çok yakınımda eltim var...allaha emanetiz sonuçta..
tabi canım benimm allah korusun iyi madem yakında eltin varsa çok iyi..vereliniortak
Günaydın kızlar kusura bakmayın dün yazmışınız yeni gördüm doktora gittiğim için akşam görüşemedik sizinle. Kızlar doktor 1 iğne daha yaptı büyümesi için daha çatlamayı vurmadı fazla büyümemiş iğneyi kesince 1-2 mm büyümüş 32 falan dedi o yüzden bir iğne daha vurdu akşam tekrar gidicem çatlama iğnesini vurur sanırım doktor çilen bitecek yakında merak etme dedi. Hergün avcılardan bakırköye git geri dön işyerinden ertesi gün için izin l fenbalık geldi valla hayırlısı artık
kızlar arkadaşım şuan doğum için hastanede ayy allahım bir nefeste kurtarsın inşallah bir kızımız olacak allah nasip ederse ben yanına gidemiyorum o nazillide oturuyor çünkümafoldumben çok heyecanlıyım delikafaduldençok samimi arkadaşım ve eşi askerde allahım yarımcısı olsun
günaydın kızlar nasılsınız yeni eklenen simgeler harika :gitme::sinifsinif:lmaz::kedi::umursamaz:
mervecim kuzey evin erkeği annesi korkmana gerek yok
asiyecim inş. yumoşların bugün yeterli olgunlukta olurda çatlatır dr sonrası size kalmış artık:kedi:
günayyyyydııııııınnnnnn yavru kurtlarımmmm bakıııınnnnn kim geldiiiiiii.:kedi:
kızlar arkadaşım şuan doğum için hastanede ayy allahım bir nefeste kurtarsın inşallah bir kızımız olacak allah nasip ederse ben yanına gidemiyorum o nazillide oturuyor çünkümafoldumben çok heyecanlıyım delikafaduldençok samimi arkadaşım ve eşi askerde allahım yarımcısı olsun
amin gülsümcüm dua edin arkadaşıma canlarım
ay kızlar gidip kahvaltı edeyim..sütün etkisi geçti..bayılcam açlıktan...[/QUOT
allahım bu hamileler ne kadar obur.ben bu kadar obur olacağımı düşünmüyorum.:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?