amin hiçbirimize inşallah.kızlar ben kaçtım hepinizi seviyorum.iyi akşamlar
samyeli cnmm şükürki sorunun çözülen biişeymiş bende buseferki doktor kontrolümde rahim ağzımı bakmasını sölicem allah birdaha yazmamış olsun canımm.
kıskanıyommm yaa erkendennnn çıkmayın iştennn..bizde seniii seviyoruz gülsümcümmm:lepi:
aylinnnnnn,rahel emelin kocası hastaymış ondan eve gitti bugün
çok geçmişler olsun emele ve kocasına...kıskanıyommm yaa erkendennnn çıkmayın iştennn..bizde seniii seviyoruz gülsümcümmm:lepi:
aylinnnnnn,rahel emelin kocası hastaymış ondan eve gitti bugün
sen kaçta çıkıyorsun canım.. sen hamilemisin? ne güzell çok sevindim...cinsiyet bellimi?
cancer cim rahim ağzı konusunda inan çok bilinçsisiz. Aslında her doktorun bakması lazım. rahim ağzı ultrosanda bakıp ölçülebiliyormuş, ben bunu yeni öğrendim. mesela ilk doğumda sancılarım çok oldu. bunda ise doktor rahim kasılmalarını engelleyici iğne ve hap verdi. 3 gün dayandı kızım. ama biraz daha biliinçliyim.
yatarakta geçirsen hamileliğini rahim kasılman çok olursa dikişi mecbur söküyorlarmış. Dikişte biyerden sonra çözüm değil. Allahım herkese bir tane versin ama kendinin versin...
evet canım bende kadınlar klubünde badem diye bir arkadaş ikizlerini kaybetti ondan öğrendim rahim ağzı konusunu ama inşallah dikişle çözülür canımm diğer seçeneği aklına getirme canımm..
benim henüz 10+5 çok erken daha cinsiyet konusuna gelemedik.. bende ilk bebeğimi 8 haftalıkken kalp atışı durması sebebi ile kaybettim allah birdaha yaşatmasınnn kimseleree.
bizim yapacağımız güçlü olmak dua etmek başka çare yok :Saruboceq:
buarada ben 6.30da çıkıyorum demin yazmamışım:))
aylinn sende benim gibi hemen netten araştırma yapıyosunn helal kız sana..
aylin kız bi angel sound fetal doppler zararlı mı diye araştırsana ben araştırdım pek bişi bulamadım şimdi içimde rahat etmiyor her akşam kalp atışı dinlemeye.
çevre mühendisiyim canım ben..sende mimarsın süper meslekbademi biliyorum. kk da yazıştığım bi sayfa orda okudum onu... bende 6,30 da çıkıyorum.. ne mühendisisin canım...
evett hemen baktım,dünyanın bilgisi önümüzde, bakmak lazım da bazen de kötü oluyoya neyse..
bakayım gülüm
kızlar ben çıkıyorum herekese iyi akşamlar öpüyorum hepinizi
iyi akşamlar, öptüm
merve canım bi zararı yoktur,zaten sırf bunun için tasarlanmış, zarar verecek bişe yapmzlar diye düşünüyorum,evham yapma bence
günaydın adaşım...günaydın herkesee....
kocişimi bodruma gönderdim(( yarın gelecek...bugün oğluşumla yalnızız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?