raziyecimm allah kurtarsın canım arkadaşını..adını ne koyacaklar?
afiyet olsun adaşımmm ..
gülsümm görücem seni canımmm benim:) kuzu yiyesin gelecek yaa yiyorum ama hala doymuyorum ben acıkınca midem bulanıo çok tok olunca midem bulanıoo oyüzden ortasının tutturmak için devamlı atıştırma modunda oluyorum:))
daha kilo almadım ben ya nezaman alıcam:))) 50 60 kilo olayımmmmm :kedi:
seher akşam star tv de kolikli bebelerden bahsedioduu cnm elini tutup bebeğin dokunarak temas ederek konuşmanın faydası varmış:)
mervecim adını ayşe naz koyacaklar arkadaşımın eşi askerde olduğu için aslında biraz burukluk var ama rabbim onun yalnız kalmasını istememiş ki kızını vermiş diyorum
bu arada göğüslerim acayip acımaya başladı yürürken bile acıyormafoldumben hakem kartı bir kaç güne çıkartacak bana o hakemi bir elime geçirirsem eğerÇok üzgünüm çoook
asiş canım inşallah bi daha uğraşmana gerek kalmaz da bebecikinle gidersin bi dahakinedelikafaduldenGünaydın kızlar kusura bakmayın dün yazmışınız yeni gördüm doktora gittiğim için akşam görüşemedik sizinle. Kızlar doktor 1 iğne daha yaptı büyümesi için daha çatlamayı vurmadı fazla büyümemiş iğneyi kesince 1-2 mm büyümüş 32 falan dedi o yüzden bir iğne daha vurdu akşam tekrar gidicem çatlama iğnesini vurur sanırım doktor çilen bitecek yakında merak etme dedi. Hergün avcılardan bakırköye git geri dön işyerinden ertesi gün için izin l fenbalık geldi valla hayırlısı artık
ayyyy, askerde diyince daha da duygulandım, bebek olmadığı halde asker beklemek ne demek biliyomya:gitme: Allah yardımcısı olsun, taaaaa eşine askerine müjdeli haberler uçsun..kızlar arkadaşım şuan doğum için hastanede ayy allahım bir nefeste kurtarsın inşallah bir kızımız olacak allah nasip ederse ben yanına gidemiyorum o nazillide oturuyor çünkümafoldumben çok heyecanlıyım delikafaduldençok samimi arkadaşım ve eşi askerde allahım yarımcısı olsun
allahım bu hamileler ne kadar obur.ben bu kadar obur olacağımı düşünmüyorum.:1closedeyes:
seni de görecez OYNAK BEYİ:CüvCüv:ayrıca siz hamileler ne kadar uyuyosunuz aboovvvv.ben o kadar uyumayacam.:1closedeyes: merve uyumayamı gitti nerde bu.
ben de kilo alsam hamile kalsam da hayırlısıyla... zaten zayıf sayılırım,53 kiloyumdelikafaduldenraziyecimm allah kurtarsın canım arkadaşını..adını ne koyacaklar?
afiyet olsun adaşımmm ..
gülsümm görücem seni canımmm benim:) kuzu yiyesin gelecek yaa yiyorum ama hala doymuyorum ben acıkınca midem bulanıo çok tok olunca midem bulanıoo oyüzden ortasının tutturmak için devamlı atıştırma modunda oluyorum:))
daha kilo almadım ben ya nezaman alıcam:))) 50 60 kilo olayımmmmm :kedi:
seher akşam star tv de kolikli bebelerden bahsedioduu cnm elini tutup bebeğin dokunarak temas ederek konuşmanın faydası varmış:)
günaydın kızlar ttospala bız nöbetteyizkaydirigubbakcemile3
raazişim allah arkadaşını bı avazda kurtarsın darısıda senın başına olsun emi şöle pammık gibin kızcen olsun
mervem nasılsın canım
mervecim 2 evinin direği kuzeyin nasıl bu gun
gülsüm allah sanada bi evinin direği olcak bebiş göndersin canım
hıııhhhh görcez obur olup çıktınız bee haa haa gülüyorum sizeee katıla katıla.:roflol:ayrıca ben koyunu sevmem öküzü yada ineği tercih ederim.:roflol: merve bu topiğin adını değiştirsek inatla birgün obur olacam.
bence topiğin adı çatlak kızlar olsun:roflol:mervecim adını ayşe naz koyacaklar arkadaşımın eşi askerde olduğu için aslında biraz burukluk var ama rabbim onun yalnız kalmasını istememiş ki kızını vermiş diyorum
bu arada göğüslerim acayip acımaya başladı yürürken bile acıyormafoldumben hakem kartı bir kaç güne çıkartacak bana o hakemi bir elime geçirirsem eğerÇok üzgünüm çoook
hakeme her ne yapacaksanız yardım edebilirim zevkleÇok üzgünüm çoooko hakemi bulursan banada gönder.vereliniortak
günaydıııııııınopuyorumnanaktan
asiş canım inşallah bi daha uğraşmana gerek kalmaz da bebecikinle gidersin bi dahakinedelikafadulden
ayyyy, askerde diyince daha da duygulandım, bebek olmadığı halde asker beklemek ne demek biliyomya:gitme: Allah yardımcısı olsun, taaaaa eşine askerine müjdeli haberler uçsun..
seni de görecez OYNAK BEYı:CüvCüv:
çaktırmaaaa gülme komşuna gelir başına hesabından gidiyoruuummmkaydirigubbakcemile3
ben de kilo alsam hamile kalsam da hayırlısıyla... zaten zayıf sayılırım,53 kiloyumdelikafadulden
günaydın sehercimopuyorumnanaktangünaydın kızlar ttospala bız nöbetteyizkaydirigubbakcemile3
raazişim allah arkadaşını bı avazda kurtarsın darısıda senın başına olsun emi şöle pammık gibin kızcen olsun
mervem nasılsın canım
günaydın aylincimopuyorumnanaktangünaydıııııııınopuyorumnanaktan
ayyyy, askerde diyince daha da duygulandım, bebek olmadığı halde asker beklemek ne demek biliyomya:gitme: Allah yardımcısı olsun, taaaaa eşine askerine müjdeli haberler uçsun..
bizim oynak beyi çok biliyo hamiş olunca orcam sana ben
asişim bebişin inşallah senle olur bu ay
merve benım kızın elini tut kolunu tut farketmez actımı ağzı bişey kesmiyo laftan anlamıyo zilli
niye kız 53 çok mumafoldumbenufalda cebime gir duyanda benim gibi 46 kilo sanır.:tomato:
evet,amin, sağlık olsungünaydın aylincimopuyorumnanaktan
ay evet aylincim allah yardımcısı olsun eşinin kendisininde ne kadar bebişdeolsa eşinin yanında olmasını çok ister eminim hayırlısı neyse o olsun demek böyleymiş sağlıklı olsunda hepsi o yeter
niye kız 53 çok mumafoldumben
sen sıfır bedensen ben napim oynak beyilaelaelaelaelae
bende 50 kilo olmayı isterdim şuan ama hamiş kalırsam 55 60 65 olabilir yani.ama 70 olmasın futbol topu gibi olurum mazallah dengede duramam.:roflol::roflol:
amin mervecim allahım bir nefeste kurtarsın sizide bitanem sağsalim alın bebişlerinizi kucağınıza inşallah
ay kızlar gidip kahvaltı edeyim..sütün etkisi geçti..bayılcam açlıktan...[/QUOT
allahım bu hamileler ne kadar obur.ben bu kadar obur olacağımı düşünmüyorum.:1closedeyes:
görücem seni de gülüm...ah hamişşken yanında olabilsem de görsem seni... zemuszemus
afiyet olsun mervecim bal şeker olsun
oldu valla canım...lop lop et de oluyo ama... kaydirigubbakcemile3
mervecim2 yavrum oynak bey değil oymak bey.:roflol:
oynak beyi işte ben ne dedim ki... laelaelaelaelae
ayrıca siz hamileler ne kadar uyuyosunuz aboovvvv.ben o kadar uyumayacam.:1closedeyes: merve uyumayamı gitti nerde bu.
dedim ya parayla değil canım sırayla bu işler...lmaz:
mervecim adını ayşe naz koyacaklar arkadaşımın eşi askerde olduğu için aslında biraz burukluk var ama rabbim onun yalnız kalmasını istememiş ki kızını vermiş diyorum
hakeme hücccuuuuuuuuummm... :mymeka:
günaydın kızlar ttospala bız nöbetteyizkaydirigubbakcemile3
mervem nasılsın canım
iyiyizsehercim..sanada geçmişolsun dün karşılaşamadık...iyisin dimi şimdi? opuyorumnanaktan
günaydıııııııınopuyorumnanaktan
günaydın şekerim...nasılsın? Şeniz
kızlar dün akşam kistime kışt diyecek olan ilaca başladım besmele ile artık hayırlısı allahtan.
allah şifa versin canım..işe yarasın inşallah...
hadi hep beraber diyelim de korksun,KIŞT KIŞTÇok üzgünüm çoookkızlar dün akşam kistime kışt diyecek olan ilaca başladım besmele ile artık hayırlısı allahtan.
Amaaan gülüm,sağlığın yerindeyse kilo alıp napcaz,hamile olunca inşallah,zaten gelecek kilolar...bende 50 kilo olmayı isterdim şuan ama hamiş kalırsam 55 60 65 olabilir yani.ama 70 olmasın futbol topu gibi olurum mazallah dengede duramam.:roflol::roflol:
iyiyim gülüm de ya bu sızı yüzünden yine yumurtlamayı kaçırıcam galiba bu ay da yaaaaamafoldumben hayırlısı..günaydın şekerim...nasılsın? Şeniz
hadi hep beraber diyelim de korksun,KIŞT KIŞTÇok üzgünüm çoook
Amaaan gülüm,sağlığın yerindeyse kilo alıp napcaz,hamile olunca inşallah,zaten gelecek kilolar...
geçen arkadaşlarla pikniğe gitmiştik, eşlerle, biri ikizlere hamile, bikaç ay daha geçsin top gibi olucan dedim bööle ciddi ciddi, bi baktım benim kociş bana dönmüş nasıl gülüyoo,manyak:roflol: e öyle amaa
yaniii.bende kendim için öle diyorum zaten boyda yok çeyrek porsiyonum tam top olurum.:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?