İnatla bir gün ANNE olacağım !

hıııhhhh görcez obur olup çıktınız bee haa haa gülüyorum sizeee katıla katıla.:roflol:ayrıca ben koyunu sevmem öküzü yada ineği tercih ederim.:roflol: merve bu topiğin adını değiştirsek inatla birgün obur olacam.

mervecim adını ayşe naz koyacaklar arkadaşımın eşi askerde olduğu için aslında biraz burukluk var ama rabbim onun yalnız kalmasını istememiş ki kızını vermiş diyorum
bu arada göğüslerim acayip acımaya başladı yürürken bile acıyormafoldumben hakem kartı bir kaç güne çıkartacak bana o hakemi bir elime geçirirsem eğerÇok üzgünüm çoook

o hakemi bulursan banada gönder.vereliniortak

günaydın kızlar ttospala bız nöbetteyizkaydirigubbakcemile3
raazişim allah arkadaşını bı avazda kurtarsın darısıda senın başına olsun emi şöle pammık gibin kızcen olsun
mervem nasılsın canım
mervecim 2 evinin direği kuzeyin nasıl bu gun
gülsüm allah sanada bi evinin direği olcak bebiş göndersin canım

günaydıııııııınopuyorumnanaktan
asiş canım inşallah bi daha uğraşmana gerek kalmaz da bebecikinle gidersin bi dahakinedelikafadulden
ayyyy, askerde diyince daha da duygulandım, bebek olmadığı halde asker beklemek ne demek biliyomya:gitme: Allah yardımcısı olsun, taaaaa eşine askerine müjdeli haberler uçsun..
allahım bu hamileler ne kadar obur.ben bu kadar obur olacağımı düşünmüyorum.:1closedeyes:

ayrıca siz hamileler ne kadar uyuyosunuz aboovvvv.ben o kadar uyumayacam.:1closedeyes: merve uyumayamı gitti nerde bu.
seni de görecez OYNAK BEYİ:CüvCüv:
ben de kilo alsam hamile kalsam da hayırlısıyla... zaten zayıf sayılırım,53 kiloyumdelikafadulden

canım benim hoşgeldin.amiiinn hayırlısıyla inşallah.

bizim oynak beyi çok biliyo hamiş olunca orcam sana ben
asişim bebişin inşallah senle olur bu ay
merve benım kızın elini tut kolunu tut farketmez actımı ağzı bişey kesmiyo laftan anlamıyo zilli

bence topiğin adı çatlak kızlar olsun:roflol:
o hakemi bulursan banada gönder.vereliniortak
hakeme her ne yapacaksanız yardım edebilirim zevkleÇok üzgünüm çoook

ufalda cebime gir duyanda benim gibi 46 kilo sanır.:tomato:

günaydın sehercimopuyorumnanaktan
amin canım allahım doğum yapıyor ve yapacak olanların yardımcısı olsun inşallah
inşallah rabbimde tez zamanda verir bizim bebişimizide çok istiyorum ben:CüvCüv:
yerim o tospanı ben Şeniz
günaydın aylincimopuyorumnanaktan
ay evet aylincim allah yardımcısı olsun eşinin kendisininde ne kadar bebişdeolsa eşinin yanında olmasını çok ister eminim hayırlısı neyse o olsun demek böyleymiş sağlıklı olsunda hepsi o yeter

bizim oynak beyi çok biliyo hamiş olunca orcam sana ben
asişim bebişin inşallah senle olur bu ay
merve benım kızın elini tut kolunu tut farketmez actımı ağzı bişey kesmiyo laftan anlamıyo zilli

oy yermiş teyseleri o zilliyiiiiii:ecrin_bebekpuyorumnanaktan

ufalda cebime gir duyanda benim gibi 46 kilo sanır.:tomato:
niye kız 53 çok mumafoldumben
sen sıfır bedensen ben napim oynak beyilaelaelaelaelae
evet,amin, sağlık olsun

kızlar dün akşam kistime kışt diyecek olan ilaca başladım besmele ile artık hayırlısı allahtan.

amin mervecim allahım bir nefeste kurtarsın sizide bitanem sağsalim alın bebişlerinizi kucağınıza inşallah

amiiiiiiiiinnnnnnnnn.... :Saruboceq:

kızlar dün akşam kistime kışt diyecek olan ilaca başladım besmele ile artık hayırlısı allahtan.
hadi hep beraber diyelim de korksun,KIŞT KIŞTÇok üzgünüm çoook
bende 50 kilo olmayı isterdim şuan ama hamiş kalırsam 55 60 65 olabilir yani.ama 70 olmasın futbol topu gibi olurum mazallah dengede duramam.:roflol::roflol:
Amaaan gülüm,sağlığın yerindeyse kilo alıp napcaz,hamile olunca inşallah,zaten gelecek kilolar...
geçen arkadaşlarla pikniğe gitmiştik, eşlerle, biri ikizlere hamile, bikaç ay daha geçsin top gibi olucan dedim bööle ciddi ciddi, bi baktım benim kociş bana dönmüş nasıl gülüyoo,manyak:roflol: e öyle amaa
günaydın şekerim...nasılsın? Şeniz
iyiyim gülüm de ya bu sızı yüzünden yine yumurtlamayı kaçırıcam galiba bu ay da yaaaaamafoldumben hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…