kızlar ben eve geldim bile yemeğe koyuyorum ara ara size bakıyorum delüler kaynattınızmı hemen
maşallahhhhhhh canımmm inşallah onda da sorun çıkmayacakk herşey çok güzel olacakkkkkkkkk:1hug:beni soracak olursan hamilelik güzel gidiyor pazartesi ikili test için sabırsızlıkla bekliyorum..kaydirigubbakcemile3
darıldınmı cicim banayok sormamaya karar verdim:1closedeyes:
kızlar ben eve geldim bile yemeğe koyuyorum ara ara size bakıyorum delüler kaynattınızmı hemen
çıkardım yine çıkarim lülülülülülü:roflol:ayliiiinnnnnnnnnn gördüm banaa dil çıkardıınnn.banaa arkadaşınaa.oynak beyinee.al sana mademlaelaelaelaelae
darıldınmı cicim bana
hiç bakmıyosun bu yana
darıldınsa barışalım
+18 konuşalımmm
aylinim güzelim dudi dillim
çok kızıyorum aman Allah
oklavamı alıyorummmm
:roflol::roflol:ancak bu kadar olduuuuu
aylin koca avukata yakışıyormu hee.kızdırma beni şimdi kesip yerim seni. yaa kızlar benim koca öldürecek beni.tutturmuş balık alacam ya şimdi yenirmi balık.kötükedihüso hiç uğraşmıcam valla yapsın kendisi.şimdi duysa zaten temizlemiyon hep ben yapıyorum derdi kessiinn.
hıh ağırmış 66 kiloyum bi kerem o kadarda ağır değillllllülülülülülülülülülülülüalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
daha nolsunnn
gelme üstüme üstüme
taşınmayacak kadar ağırsın
düşme üstüme üstüme............. böle şarkı vardı cuk oturdu valla, h amişim ağır topum:CüvCüv:naniknanik
aylin koca avukata yakışıyormu hee.kızdırma beni şimdi kesip yerim seni. yaa kızlar benim koca öldürecek beni.tutturmuş balık alacam ya şimdi yenirmi balık.kötükedihüso hiç uğraşmıcam valla yapsın kendisi.şimdi duysa zaten temizlemiyon hep ben yapıyorum derdi kessiinn.
bak çekti canım şimdiii
onun da canı çekmiş pişiriver oynak beyiiinaniknanik
hıh ağırmış 66 kiloyum bi kerem o kadarda ağır değillllllülülülülülülülülülülülü
ama top olduğu kesinnn karnımda kocaman bi top varrrrrrrrr:lepi:
yayılmadı kız harbi sanki karnımın üstüne top konmuş gibiii darısı sizin başınıza inşallahhhhh:1hug:
bu sıcakta balık mııııı-tatlicadiarzu-
neyse zaten bizde et balık işleri eşimden sorulur o temizler pişirir biz yerizz ama balıkla uğraşmaz pek annemi bekler nasılsa gelip yapıyo derr eti güzel yapar ama tam benim istediğim gibiiiii:asigim:
erkek o erkek,öööyle yayılmas annesiihıh ağırmış 66 kiloyum bi kerem o kadarda ağır değillllllülülülülülülülülülülülü
ama top olduğu kesinnn karnımda kocaman bi top varrrrrrrrr:lepi:
yayılmadı kız harbi sanki karnımın üstüne top konmuş gibiii darısı sizin başınıza inşallahhhhh:1hug:
bu sıcakta balık mııııı-tatlicadiarzu-
neyse zaten bizde et balık işleri eşimden sorulur o temizler pişirir biz yerizz ama balıkla uğraşmaz pek annemi bekler nasılsa gelip yapıyo derr eti güzel yapar ama tam benim istediğim gibiiiii:asigim:
ne güzel, benim kociş yumurta bile kırmaz yalvarsam:roflol:ben mızmızlanınca tamam tamam ben yaparım dicek.kaydirigubbakcemile3 ama ısrar edersede kıramam tabi.:1closedeyes:
aylinnn bunu şimdi pc kamerasıyla çektimmmkaydirigubbakcemile3
maşallah subhanallah ayşem göbüşüne darısı başımıza
bu arada kızlar benim kociş geldi kızartma yapıyordum ona devrettim geldim :roflol: yanınıza
benimkide yapar allah var hakkını yiyemem.her akşam ne olursa olsun yardımını görürüm yani.:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?