İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayliiiinnnnnnnnnn gördüm banaa dil çıkardıınnn.banaa arkadaşınaa.oynak beyinee.al sana mademlaelaelaelaelae

kızlar ben eve geldim bile yemeğe koyuyorum ara ara size bakıyorum delüler kaynattınızmı hemen

bende evdeyim fıstıkım.valla ben yufka aldım börek yapacam bide kahvaltılık koyacam.hergün yemek olmazki canım.valla yazık günah bize canım.kaynana tin tin gezsin sen dışarda da çalış sonra gel eve bide yemek yap.ne yapacam düşün düşün bitlenecez en son mazallah.

beni soracak olursan hamilelik güzel gidiyor pazartesi ikili test için sabırsızlıkla bekliyorum..kaydirigubbakcemile3
maşallahhhhhhh canımmm inşallah onda da sorun çıkmayacakk herşey çok güzel olacakkkkkkkkk:1hug:
yok sormamaya karar verdim:1closedeyes:
darıldınmı cicim bana
hiç bakmıyosun bu yana
darıldınsa barışalım
+18 konuşalımmm
aylinim güzelim dudi dillim
çok kızıyorum aman Allah
oklavamı alıyorummmm
:roflol::roflol:ancak bu kadar olduuuuu
kızlar ben eve geldim bile yemeğe koyuyorum ara ara size bakıyorum delüler kaynattınızmı hemen

ortam kaynatmaya müsaitti canımmmm sıcakta bi yandann ohhhh iyi geldiii yarasınnnnnnn

oh yarasın ayşem kaydirigubbakcemile3sıcaktan bayılıyorum ben ya yemekte yapıcam diye bir yandan
gülsümcüm süpersin valla ben yemek yapıyorum kahvaltı ibi geçiştirsek de olurdu aslında neyse artıkın

ayliiiinnnnnnnnnn gördüm banaa dil çıkardıınnn.banaa arkadaşınaa.oynak beyinee.al sana mademlaelaelaelaelae
çıkardım yine çıkarim lülülülülülü:roflol:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
daha nolsunnn

gelme üstüme üstüme
taşınmayacak kadar ağırsın
düşme üstüme üstüme............. böle şarkı vardı cuk oturdu valla, h amişim ağır topum:CüvCüv:naniknanik

aylin koca avukata yakışıyormu hee.kızdırma beni şimdi kesip yerim seni. yaa kızlar benim koca öldürecek beni.tutturmuş balık alacam ya şimdi yenirmi balık.kötükedihüso hiç uğraşmıcam valla yapsın kendisi.şimdi duysa zaten temizlemiyon hep ben yapıyorum derdi kessiinn.

bak çekti canım şimdiii
onun da canı çekmiş pişiriver oynak beyiiinaniknanik

hıh ağırmış 66 kiloyum bi kerem o kadarda ağır değillllllülülülülülülülülülülülü
ama top olduğu kesinnn karnımda kocaman bi top varrrrrrrrr:lepi:
yayılmadı kız harbi sanki karnımın üstüne top konmuş gibiii darısı sizin başınıza inşallahhhhh:1hug:

bu sıcakta balık mııııı-tatlicadiarzu-
neyse zaten bizde et balık işleri eşimden sorulur o temizler pişirir biz yerizz ama balıkla uğraşmaz pek annemi bekler nasılsa gelip yapıyo derr eti güzel yapar ama tam benim istediğim gibiiiii:asigim:

benimkide yapar allah var hakkını yiyemem.her akşam ne olursa olsun yardımını görürüm yani.:asigim:

erkek o erkek,öööyle yayılmas annesii
ben mızmızlanınca tamam tamam ben yaparım dicek.kaydirigubbakcemile3 ama ısrar edersede kıramam tabi.:1closedeyes:
ne güzel, benim kociş yumurta bile kırmaz yalvarsam:roflol:

kızlar face lerini buldum bazılarınızınnnn

aylinnn bunu şimdi pc kamerasıyla çektimmmkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
maşallah subhanallah ayşem göbüşüne darısı başımıza
bu arada kızlar benim kociş geldi kızartma yapıyordum ona devrettim geldim :roflol: yanınıza

benimkide yapar allah var hakkını yiyemem.her akşam ne olursa olsun yardımını görürüm yani.:asigim:

yok kız benimki yardım etmez ne gezerrrrr ama ete balığa el süremem eti de sadece bol baharatlı cızbız yerim yanii su karışmayacak balık desen keza öyle buğulama falan yiyemem tavada pişecekkk eşim bunları bildiğinden -ilk görüşmemizde söylemiştim eğer sen yapacan dersen kapı orda diyeeeeeee:roflol:-o işlere eşim bakar yoksa yardım nerdeeeeeee:1no2:

kızlar ben birazdan çıkarım,aniden çıkmam gerekebilir, şimdiden iyi akşamlaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…