gülsüm bozuluyorum artık ama
bunu herkes bilir,dalga geç diye yazmadım
bence canım cidden bilmiyoo gülsüm kaydirigubbakcemile3
evet işe yarıyo diyenler var..evet evet preseed bende duydum cnm hatta emel aldı canım iki aydır ondan kullanıyor o sanırım faydası olan bişeymiş ama onun dışında atıyorum krem, veya başka yöntemler öldürüyomuş
aylin aşkolsun gerçekten üzüldüm ben orda dalga geçmek için gülmedim.gerçekten biz bu kaydırma konusunda hiçbişey yapmıyoruz yani.:çok üzgünüm:
tamam bundan sonra şaka yapmam ve gülmemde.bir daha davosada gelmem.one munit
kaydirigubbakcemile3 kız doğal yollardan işşteee nası diyemm zevk almaya bak kaydirigubbakcemile3
su gelir gümbür gümbürrrrrrrrrrrrrr:kedi:
evet işe yarıyo diyenler var..
çatlak biz de bişe yapmıyoruz ama yeterince istek ve zaman olunca vücudun salgıladığı sıvılar vardır vajinada, benim gibi adet biter bitmez tam kuru dönemlerde hele acele edersen-gerçi asıl aceleci ben diilimya neyse- çekersin böyle sızılarımafoldumben:roflol:
kaydirigubbakcemile3 kız doğal yollardan işşteee nası diyemm zevk almaya bak kaydirigubbakcemile3
su gelir gümbür gümbürrrrrrrrrrrrrr:kedi:
safım beniiiiim hele şükür:bbo::roflol:haa sıvılarrrrrrrrrr anladım şimdiii.:roflol::roflol:
:roflol:
gülsüm hakkaten bilmiyo musun gülüm ya:1shok:
demek sende istekte hiiiiiiç sorun olmadığından farkına bile varmadan su gelir gümbür gümbürrrrrr:jeyyar:
:roflol:
gülsüm hakkaten bilmiyo musun gülüm ya:1shok:
demek sende istekte hiiiiiiç sorun olmadığından farkına bile varmadan su gelir gümbür gümbürrrrrr:jeyyar:
lülülülülülü yoksaaa tam tersi mi aylin acaba naniknanik
yuhhhh kızlar topiği +18 e çevirmişsiniz nerdeyseeee:roflol::roflol:
mervem su gelir gümbür gümbür heeeee gelde bebişim beni güldürrrr mü onun sonuuuuuuukaydirigubbakcemile3
gülsümüm bende anlamadım ama çaktırma anlamış ayağına yatıyorummmmmmm:roflol::roflol:
yeme beni ayşeeeee, sen de anlamadım deme yaaaayuhhhh kızlar topiği +18 e çevirmişsiniz nerdeyseeee:roflol::roflol:
mervem su gelir gümbür gümbür heeeee gelde bebişim beni güldürrrr mü onun sonuuuuuuukaydirigubbakcemile3
gülsümüm bende anlamadım ama çaktırma anlamış ayağına yatıyorummmmmmm:roflol::roflol:
lülülülülülü yoksaaa tam tersi mi aylin acaba naniknanik
evet tam tersi derken başkanımtam tersi derken başkanım :jeyyar:
valla baştan anlamadım ama sonradan anladım.cidden topik +18 değil hatta +25 e dönüşmüş:roflol::roflol:
yeme beni ayşeeeee, sen de anlamadım deme yaaaa
yok yok oldu olacak +ununu elemiş duvara asmış de bari
bi sıkıntımı anlattım pişman ettiniz ya
çocuk da diilizki, ayrıntı anlatmadım genel bi sorundan bahsettim aklınızda da bulunur siz dikkat edersiniz diye
valla pişman oldum
yok yok oldu olacak +ununu elemiş duvara asmış de bari
bi sıkıntımı anlattım pişman ettiniz ya
çocuk da diilizki, ayrıntı anlatmadım genel bi sorundan bahsettim aklınızda da bulunur siz dikkat edersiniz diye
valla pişman oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?