İnatla bir gün ANNE olacağım !

kaydirigubbakcemile3 kız doğal yollardan işşteee nası diyemm zevk almaya bak kaydirigubbakcemile3

su gelir gümbür gümbürrrrrrrrrrrrrr:kedi:

evet evet preseed bende duydum cnm hatta emel aldı canım iki aydır ondan kullanıyor o sanırım faydası olan bişeymiş ama onun dışında atıyorum krem, veya başka yöntemler öldürüyomuş
evet işe yarıyo diyenler var..
aylin aşkolsun gerçekten üzüldüm ben orda dalga geçmek için gülmedim.gerçekten biz bu kaydırma konusunda hiçbişey yapmıyoruz yani.:çok üzgünüm:

tamam bundan sonra şaka yapmam ve gülmemde.bir daha davosada gelmem.one munit

çatlak biz de bişe yapmıyoruz ama yeterince istek ve zaman olunca vücudun salgıladığı sıvılar vardır vajinada, benim gibi adet biter bitmez tam kuru dönemlerde hele acele edersen-gerçi asıl aceleci ben diilimya neyse- çekersin böyle sızılarımafoldumben:roflol:

haa sıvılarrrrrrrrrr anladım şimdiii.:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kız doğal yollardan işşteee nası diyemm zevk almaya bak kaydirigubbakcemile3

su gelir gümbür gümbürrrrrrrrrrrrrr:kedi:

:roflol:
gülsüm hakkaten bilmiyo musun gülüm ya:1shok:
demek sende istekte hiiiiiiç sorun olmadığından farkına bile varmadan su gelir gümbür gümbürrrrrr:jeyyar:

yuhhhh kızlar topiği +18 e çevirmişsiniz nerdeyseeee:roflol::roflol:
mervem su gelir gümbür gümbür heeeee gelde bebişim beni güldürrrr mü onun sonuuuuuuukaydirigubbakcemile3
gülsümüm bende anlamadım ama çaktırma anlamış ayağına yatıyorummmmmmm:roflol::roflol:

valla baştan anlamadım ama sonradan anladım.cidden topik +18 değil hatta +25 e dönüşmüş:roflol::roflol:

yeme beni ayşeeeee, sen de anlamadım deme yaaaa
lülülülülülü yoksaaa tam tersi mi aylin acaba naniknanik

tam tersi derken başkanım :jeyyar:
evet tam tersi derken başkanım

valla baştan anlamadım ama sonradan anladım.cidden topik +18 değil hatta +25 e dönüşmüş:roflol::roflol:

yok yok oldu olacak +ununu elemiş duvara asmış de bari
bi sıkıntımı anlattım pişman ettiniz ya
çocuk da diilizki, ayrıntı anlatmadım genel bi sorundan bahsettim aklınızda da bulunur siz dikkat edersiniz diye
valla pişman oldum

yeme beni ayşeeeee, sen de anlamadım deme yaaaa

hımmmm kem kümmm şeyyyyyyyy
anladım canım daaa neyseee bizde bişi kullanmıyoz diyim bariii ıslatmak hariçççç:kedi:kuru kuruyada olmuyo yaaaaaanam beni de yoldan çıkarttı bunlarrrrklava:klava:
:roflol::roflol::roflol::roflol:

aylin aşkolsun ya özür pişman ettiysem ama inan baştan anlamadım sora anladım.daaa ya zaten öle kuru kuru insan istemez bee istemedende yapmam koçişte hiç kusura bakmasın.

canım geçmişi okumamıştım kaçırdım herhalde sorunun neydi kiiii ben sadece şimdi yazılanları biliyorum oda evlere şenlikkkkkkkkaydirigubbakcemile2umarım ciddi bişi değildir canımm:1hug:

ayincim preseed kullanmayı düşünüyorum bende öyle bir problem olmuyor azucuk beklersiniz hani ön şey uzun tuttunmu o kendini hazırlar:kedi: herhal tövbe tövbe :sinifsinif: işte preseed iyi bişi olduğunu duyunca vede spermlerin hareketlerini felan arttırıyormuş bizim spermlerde problem varya o anlamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…