İnatla bir gün ANNE olacağım !

raziş, üçüzüm ayşe, emel yücel, seher....... başkaaaaa
aklıma gelenler bunlar
ee ekledinmi o zaman ben kimseyi bulamıyom yaa hatta faceden hiç anlamıyom giriyorum bakıyorum o kadar hala çok cahilim o konuda biri öğretecekti emme oda yok oldu gittiiii neysee
maşallah subhanallah ayşem göbüşüne darısı başımıza
bu arada kızlar benim kociş geldi kızartma yapıyordum ona devrettim geldim :roflol: yanınıza
aminn canım en kısa zamanda inşallah sizede nasip olur bebişli göbiş resminizi buraya koymakkkk:1hug:
oyyyyyyyy maşallahhh
çok güzel bi göbişin olmuş ayşemm:asigim:
darısı başımıza inşallah

inşallah canımmmmmm çok teşekkürler kızlarrrrra.s.

canlarım ben çıkıyorum benimki gelmiş.canım hep sevdiğim meyvelerden getirmiş kızlar yerim ben bunu ya.:asigim: hadi görüşürüz hoşçakalın.

ee ekledinmi o zaman ben kimseyi bulamıyom yaa hatta faceden hiç anlamıyom giriyorum bakıyorum o kadar hala çok cahilim o konuda biri öğretecekti emme oda yok oldu gittiiii neysee
eklemedim daha
ya bazen burdaki dostlukların büyüsü hiç birbirimizi bilmediğimizden mi diye düşünürüm,emin diilim ya
gerçi bikaç kişiye msn verdim
sizce??
canlarım ben çıkıyorum benimki gelmiş.canım hep sevdiğim meyvelerden getirmiş kızlar yerim ben bunu ya.:asigim: hadi görüşürüz hoşçakalın.
görüşürüüüüz,afiyet bal şeker olsun Şeniz

sanada hoşçakal canımmm afiyet olsunn bu aradaaaopuyorumnanaktan
eklemedim daha
ya bazen burdaki dostlukların büyüsü hiç birbirimizi bilmediğimizden mi diye düşünürüm,emin diilim ya
gerçi bikaç kişiye msn verdim
sizce??

yok kız bende var kaç kişinin msn si arada kk olmuyo falan iyi oluyor msn den görüşüyoruz büyü falan bozulmadı yanii zaten sonuçta msn de olsa hala sanal alem dimi düşünürsen biraraya gelme şansımız çok az ama gelmeyi de isterdim yaniiiii burdaki büyü bence amacımızın bir olması hepimizin aynı arzuyla yanıp kavrulmamız kimimiz ulaştı o arzuya kimimiz beklemede kimimiz hala yolun başında ama yılmadan denemeye devam ediyor ve biz işim bitti hadi bana eyvallah demiyoruz demicezde inşallah belki eskisi kadar sık gelemiyoruz ama sizide unutmuyoruz dualarımız hepimiz için her hamiş haberi en az veren kadar sevindiriyor hepimiziii büyü işte burda canımm yakınlarımız bile lütfen arayıp sorarken burda en basit sorunumuzda hepimiz kenetlenip o sorunu çözmeye uğraşıyoruz arada suyunu çıkartsak taaaa-mesela bugün olduğu gibiiii-:1hug:

öyle mi diyosunCADIARZU
du ben seni ekleyim face de

ekledim, msn veremedim bilmem kaç dk bekle diyooo, ben seni eklerim bi ara

kız adın aylin değilmiydiiiii bende diyom başkasınımı kabul ettim arada hiç bilmediğim kişiler ekliyo beni bende reddediyom kabul ettim ama aylin bekliyom başkası çıktı iyimiiiii seni gidi seniiiopuyorumnanaktan

slm merviş nasılsınız ben iyiyim kaynanamdayım nete girim bakim dedim nevar ne yok
iyi kaynatmışsınız

ya yumurtlamamda geçti ama şeytan bu belli olmazkötükedihüso
ay yarımsaate kadar giderim eve canımannem evimi temizlemiş ya kocam gelecek diye
allah başımdan eksik etmesin

kızlar sağolun hepiniz aydınlık içinde olun canlarım hamiş olanlara bebişini kucağına almayı nasip etsin olmayanada en kısa zamanda hamiş kalmayı nasip etsin öpüldünüz kocaman

ben çıkıyorum merviş kib bebişede byeeee

canım geçmişi okuyodum...anca bitti...kocişin gelmiş gözünaydın...hadi bi de bebiş gelsin dimi?

ay kızlar ne güldüm size varya...neler konuşmuşsunuz öyle...ben de kan sonucumu aldım...trigliserit birazyüsek...çok yağlı yedim galiba bu aralar :kedi: neyse başka önemli bişey yok şükür...
kuzeyin cicilerini yıkamıştım dün...bugün de ütüledim hepsini..biraz yoruldum ama değdi...yarın da kendi geceliklerimi pijamalarımı ütüliycem bi onlar kaldı...valizimi hazırlarım artık yavaştan...ne olur ne olmaz...aman vaktinde gelsin kuzum da...çanta köşede bekleyedursun....

hadi canlarım bende dinleneyim biraz sonrada yatarım...sabah görüşürüz...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

oh marifetli hamişim benim biraz yediklerine dikkat et artık canım yağlışeylerden uzak kalamasakda az yersek tadımlık falan yani iyi olur hadi sana iyi dinlenmeler iyi uykular güzelim bende gidiyim yatayım öpüyorum sizi

mervecim sen mi varsın kimse kalmamış bende bir bakim dedim

kocişim yok ya pc bana kaldı bi bakayım dedim..öğlen gelemedim ya merak ettim neler kaynattınız...ama alemsiniz ya...su gelir gümbür gümbür falan...deli arkadaşlarım benim kafamçokkarıştı

bizdeseni öpüyoruz teyzesi opuyorumnanaktan

iyi yapmışsın canım allaha emanet olun ikinizde canım evet bugün sıcak vurdu sanırım :kedi:arada böyle kaynatmak da güzel oluyor birbirimizi anlamasak olmazdı sanırım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…