İnatla bir gün ANNE olacağım !

aylin aşkolsun ya özür pişman ettiysem ama inan baştan anlamadım sora anladım.daaa ya zaten öle kuru kuru insan istemez bee istemedende yapmam koçişte hiç kusura bakmasın.
ya istemediğimden diil bi anormallik vardı işte ben de adet yeni bitti de ondan heralde dedim... ama dinimize göre kaçmamak lazımmış:1closedeyes:
canım geçmişi okumamıştım kaçırdım herhalde sorunun neydi kiiii ben sadece şimdi yazılanları biliyorum oda evlere şenlikkkkkkkkaydirigubbakcemile2umarım ciddi bişi değildir canımm:1hug:
canım ya ben işte bu kuruluk yüzünden sistit gibi oldum hafiften,ondan diye düşündüm ve bahsettim
bu cadılar da evlere şenlik kısma katkıda bulundular:kedi:
bence de işe yarar gibi preseed canım ya

bende çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlar öpüyorum hepicinizi allaha emanet olun opuyorumnanaktan:a015:

kızlar duş aldım geldim kaynatmışsınız, yaaa aylin kızacak bişey yok, ıslanmak problemin varsa spermin içerde yol alması da zorlaşıyor bence bunu da bir doktora danışmalısın, varsa tabi ööle bi sorun, benim zaman zaman olur, ama sürekli bir kuruluk olmadı

az sonra kociş gelirse cıkarım kızlar, haberiniz ola, cok öptüm hepinizi:)

bende çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlar öpüyorum hepicinizi allaha emanet olun opuyorumnanaktan:a015:
güle güle
ya canım benim de sürekli olmuyo yoksa durur muyum dr.a gitmeden, sürekli sızı falan ayyy Allah korusun.. ama adetten temizlendikten sonraki bir veya iki gün olabiliyo,o da her zaman diil...

ayşee heh sen daha kıdemlisin ya getirdin şarkının sonuuu myhopummm benim zemuszemus

başkan olarak konuşuyorum bak daha açamıyacağımmm.. yani tam tersi derken hani hiç zevk almayıpta noldu ne bitti anlamıyan ok midiiiiiiirr

şarkının sonunu güzel getirdi hakketen:asigim:

ilahi azrail sen adamı öldürürsün gibi bir deyim bunun üstüne iyi gider gibiiiii ilahi merveeeee hadi zevki anladıkta insan ne olup bittiğini nasıl anlamaz yaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

ilahi azrail sen adamı öldürürsün gibi bir deyim bunun üstüne iyi gider gibiiiii ilahi merveeeee hadi zevki anladıkta insan ne olup bittiğini nasıl anlamaz yaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

anam zevk almayınca ne anlıcak noldu diyeee :roflol::roflol: ay neee çoook güldümmmmm kız noluyooo bize sıcaklar mı vurdu yahuuulaelaelaelaelae

anam zevk almayınca ne anlıcak noldu diyeee :roflol::roflol: ay neee çoook güldümmmmm kız noluyooo bize sıcaklar mı vurdu yahuuulaelaelaelaelae

sormaa fena dağıttık biraz ciddileşelim dimiii öhü öhüü sevgili mervecim nasılsın hamişlik nasıl gidiyorr herşey yolunda mıııı anam buda mektup gibi olduuuuuuuu yok yok dün fazla güneşte kaldım ya ondannn:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: beni sorarsan ben ve bebeğim iyiyiz, az kaldı sevgili yeğeninin doğumuna:1closedeyes:

hehe ayşemm benimde uyku başıma vurdu diyim bariiiiiii:)))))))

kız aylin sor kıızz çekinmee hepimiz geçti bu yollardan bende sorardım devamlı bu kızlar gülerdi önceden..

:roflol::roflol::roflol: beni sorarsan ben ve bebeğim iyiyiz, az kaldı sevgili yeğeninin doğumuna:1closedeyes:

inşallah canımm o günleride görecez yakındaa merak etme annesiii ben inanıyorum yeğenim cee diyecek sanaaaa:1hug:
bide haydi sorr sorr mu desem diye düşünüyom emmeeeeCADIARZU

beni soracak olursan hamilelik güzel gidiyor pazartesi ikili test için sabırsızlıkla bekliyorum..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…