anammmmm benimm kız benim bebede böle uykusuz olursan ne yaparımm benn:gitme: ben uykucuyum bebemde uykucu olsunn kaydirigubbakcemile
valla siparişe gör e olmuyo anacım bu bebeler kendi keyfine göre mahvediyo maf ama napcan işte
valla gülsüm anlamadım diyom ya hayırdır inşallah adam hala toparlanmadım sanıyo herhal eee bu kadar uzun sürerse kanama ne olcak kaydirigubbakcemile3 kış uykusana yatar tabi
adaşım valla bende anlamadım neden yüksek çıktı..balıkyağı hapı içiyorum ondan mı acep?bide bikaç hafta sonu yazlıkta mangallar yapıldı..ben de tabi şeref konuğu...eltim hizmet etti sağolsun...bu aralar biraz iyiyiz...hayırdır inşallah...
sehercim valla yavaştan hazırliim artık diyom çantamı..dursun bi köşede dimi?
bende kocişe geçen diyom sana doğum sonrası biaç karışım yedireyim malum unutmuşsundur :))
oda diyoki sen bna şap al bence :))) hiç araba sürmeyi unutur mu insan 10 ay kullanmayınca diyo :)))
aman aman ii olsun eltinle aran doğumdan sonra gelir enazından onun bebesi var mı? genç mi?
balık yağı neden içiosun gülüm doktor mu verdi?
yok bebesi canım daha...o da bu sene korunmayı bırakacak...kaynımın ilk evliliğinden 11 yaşında bi kızı var...eltim benden 4 yaş küçük...ben büyük gelinim :))
balıkyağını dr verdi canm ...balık haftada 1 yiyorum dedim yetmez dedi...gün aşırı içiyorum..haftada 3 kez yemek lazımmış...ihmal etme...yiyemiyorsan da dr a söyle belki sanada verir...
günaydın sehercim allah kolaylık versin canım senin bu kız size istesenizde bişi yaptırmaz baksana nöbet tuturuyor kaydirigubbakcemile3başında neyse sen yine yedir kocişine bu karışımdan benden tavsiye zararı yok faydalı yani ama dikkat et selene kardeş gelmesin:kedi:herkeslere günaydın anam dün ne olmuş topik ne güldüm gece okurken eşim diye sen iiyice tozuttun diyo dün selen beni hakladı sağolsun sabah 5 ten akşam 9 a kadar ayaktaydı o yattı ma ben de pil bitikti sağolsun gece eşim annesini çağırdı bebeği baksın diye sende uyu biraz dedi e malum 1 haftadır en uzun uyku saatim bölük pörçükte olsa 3 saat
asişim yumoşların sana bebeiş olarak geri döner inşallah
merve 2 kız hazır et tabicantanı ne olur ne olmaz artık
mervecim sen nasılsın bakem
raziş kız senin bu polen işini benim adama yapcam gibi hiç yanaşası yok hayırdır inşallh hayırdır inşallah:bbo:
ayşelerim siz nasılsınız baken ameliyatını çabuk atlatan güzel bide tabi alperenin anacığı ayşem var
emeller nasıl bakam şebocum kız aylin facete buldum sobeledim senikötükedihüso
gülsüm oynak beyimiz sen nasılsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?