İnatla bir gün ANNE olacağım !

herkeslere günaydın anam dün ne olmuş topik ne güldüm gece okurken eşim diye sen iiyice tozuttun diyo dün selen beni hakladı sağolsun sabah 5 ten akşam 9 a kadar ayaktaydı o yattı ma ben de pil bitikti sağolsun gece eşim annesini çağırdı bebeği baksın diye sende uyu biraz dedi e malum 1 haftadır en uzun uyku saatim bölük pörçükte olsa 3 saat
asişim yumoşların sana bebeiş olarak geri döner inşallah
merve 2 kız hazır et tabicantanı ne olur ne olmaz artık
mervecim sen nasılsın bakem
raziş kız senin bu polen işini benim adama yapcam gibi hiç yanaşası yok hayırdır inşallh hayırdır inşallah:bbo:
ayşelerim siz nasılsınız baken ameliyatını çabuk atlatan güzel bide tabi alperenin anacığı ayşem var
emeller nasıl bakam şebocum kız aylin facete buldum sobeledim senikötükedihüso
gülsüm oynak beyimiz sen nasılsın bakalım

anammmmm benimm kız benim bebede böle uykusuz olursan ne yaparımm benn:gitme: ben uykucuyum bebemde uykucu olsunn kaydirigubbakcemile

iyiyim yavru kurdum.sağol.seherrr çoookk fena koçişin kış uykusunamı yattı.kaydirigubbakcemile3

valla siparişe gör e olmuyo anacım bu bebeler kendi keyfine göre mahvediyo maf ama napcan işte
valla gülsüm anlamadım diyom ya hayırdır inşallah adam hala toparlanmadım sanıyo herhal eee bu kadar uzun sürerse kanama ne olcak kaydirigubbakcemile3 kış uykusana yatar tabi

benim yiğen felaket 10 ay oldu hala uykusuz annesi migren oldu onun yüzünden bakalım biz nelerle karşılaşıcazz....

vah vahh demee kız kış uykusuuu mu dedinnnnn :kedi:

adaşım valla bende anlamadım neden yüksek çıktı..balıkyağı hapı içiyorum ondan mı acep?bide bikaç hafta sonu yazlıkta mangallar yapıldı..ben de tabi şeref konuğu...eltim hizmet etti sağolsun...bu aralar biraz iyiyiz...hayırdır inşallah...
sehercim valla yavaştan hazırliim artık diyom çantamı..dursun bi köşede dimi?
bende kocişe geçen diyom sana doğum sonrası biaç karışım yedireyim malum unutmuşsundur :))
oda diyoki sen bna şap al bence :))) hiç araba sürmeyi unutur mu insan 10 ay kullanmayınca diyo :)))

seherrr sanırım ayıyı kış uykusundan uyandırmak sana düştü.sen acuk dürt de uyansın.ininin etrafını boş sanıyodur sen burdayım deeeedelikafaduldenşakkıdı

aman aman ii olsun eltinle aran doğumdan sonra gelir enazından onun bebesi var mı? genç mi?
balık yağı neden içiosun gülüm doktor mu verdi?

ayy mervee çok güldüm.bende benimkine diyoumki eğer hamiş kalırsam 3 aydan sonra beni unut.ciddimi öylemi imiş diyo evet dedim.hadi yaa diyo.:roflol: kızlar cidden hamilelikta 3 aydan sonra yapılmıyomu.kafamçokkarıştı

valla gülsümcüm mesela benim doktor hiiiç yasak değil serbest dedi..
ama sağlık ocağındaki ebe ilk hamileliğimde ilk 3ay düşüğe son3ayda erken doğuma neden olduğundan yasaklıyoruz demişti.anlıyacağın değişiyor senin işine nası gelioosa:)

aman aman ii olsun eltinle aran doğumdan sonra gelir enazından onun bebesi var mı? genç mi?
balık yağı neden içiosun gülüm doktor mu verdi?

yok bebesi canım daha...o da bu sene korunmayı bırakacak...kaynımın ilk evliliğinden 11 yaşında bi kızı var...eltim benden 4 yaş küçük...ben büyük gelinim :))
balıkyağını dr verdi canm ...balık haftada 1 yiyorum dedim yetmez dedi...gün aşırı içiyorum..haftada 3 kez yemek lazımmış...ihmal etme...yiyemiyorsan da dr a söyle belki sanada verir...

kaynım eşimden büyük tabii...36 yaşında...benimkide 30...ben eşimden 10 ay büyüğüm...kaptın beni çıtırken deyip duruyo..gözün açılmadan aldım işte seni diyom ben de...

haftadaaa 3 müüüüüüüü amanınn kız içimde balık çıkar beee :1shok:
yok valla canım daha bana şunu ye bunu ye demediii serbestim ne istiosaan onu ye dedi kaydirigubbakcemile3 bundan sonra sıkar herhaldee

günaydın sehercim allah kolaylık versin canım senin bu kız size istesenizde bişi yaptırmaz baksana nöbet tuturuyor kaydirigubbakcemile3başında neyse sen yine yedir kocişine bu karışımdan benden tavsiye zararı yok faydalı yani ama dikkat et selene kardeş gelmesin:kedi:

yok anam ben yanaşmıyom diye yanaşmıyodur kesin bakalım bi yoklama çekeyim :kedi: bakalım bakalım

gülsümcüm benim ilk 3 ayda kanamam olduğu için dr yasaklamıştı..sonra bişey demedi yasak falan diye ama bu sefer biz korktuk...ama gebeliği boyunca düzenli ilişkiye giren arkadaşlarım var..hem normal doğuma katkısı oluyormuş...benden söylemesi..eğer dr yasak koymadıysa sakın siz kendiniz yasaklamayın derim...

merve2 bende eşimden bir yaş büyüğüm.bana diyoki benden kartsın falan.bende diyorum evet senden büyüğüm bana saygı gösterecen hürmet edecen.bayramlarda seyranlarda elimi sen öpecen.:roflol:

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

10 haziran ...rahel
13 haziran... raziş
17 haziran ....zeytin1007
27 haziran.... aylint
28 haziran......asiş
2 temmuz....cetrefilli
7 temmuz... nevgül
.................... alabama

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
myhope ... Alperen
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
aabeyazmelek
melankolia.. 16 Ekim - Ela Merve
rasema..
cancer .... 31 Aralık
bahtusa...
bbaran......11 Şubat

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…