İnatla bir gün ANNE olacağım !

aferin kız gülsüm bende dün odaları süpürttüm kocişe sonra yemekte yardım ettirdim
tv bakıyoz bana sarılmıyon dedim hemen sarılıyor bayılıyom ya dedimi yapınca:kedi::roflol::roflol:

aferin kız gülsüm bende dün odaları süpürttüm kocişe sonra yemekte yardım ettirdim
tv bakıyoz bana sarılmıyon dedim hemen sarılıyor bayılıyom ya dedimi yapınca:kedi::roflol::roflol:

aynen bende dedikten sonra yapınca bi bayılıyomki sinirden :roflol:

ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
1 sattir burdasın kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nere saklandın

bencede valla biz bide seleni yıkadık hamam gibin ev açamıyoz cam kapı zilli üşümesin die hemen buz gibin oluyo kayınpeder sallıyo uyutma çalışıyo ama benimkinin niyeti yok kaydirigubbakcemile3 bakıyo böck böcek

oh selen kızımıza sıhhatler olsun rahatlamıştır böcük suyu seviyormu bari
minik alır annesi küçük bir rüzgardan zaten sancınız oluyor allah korusun

çok sevıyo yıkanmayı bastan beri bide masaj yaptım uyusun die göbüşüne karnınıda doyurdum kucakta şimdi uyumaya çalışıyo bende tek el çalııyom size tırnaklarınıda kesicem bu gunacıcam ellerini artık

ohh keyfine diyecek yoktur artık onun aç tabi annesi rahatlasın sıcak zaten sehercim selen seni emmiyormu mama mı veriyorsun

emmiyo hayatım benim sütüm yaramadı ona kesmek zorunda kaldık 20 gün kadar emdi sonra doktor verme dedi mamaya döndük bu gazın bu kadar sancılı gecmesinin birazda mamanın rolu var biliyorum

hayırlısı olsun sehercim ne yapalım böyle olması gerekiyormuş aslında anne sütünün yerine bişey değişilmez ama dr böyle uygun görmüş selen hanım iyi olsunda tek

canım bende bebekken aynı rahatsızlığı gecirmişim anne sutunden kaynaklı ki çok şükür erken farkedildi selende eğer farkedilmeseydi allah korusun yavrum hastanelerde yatmak zorunda kalırdı bende anne sütünden rahatsızlanmıştım o yuzden selende de olunca hemen farkedip doktora götürdük bebek egzaması deniliyo yada bebek mantarı vucudunda nokta nokta başlayan yaralar oluyo ve devam edersen butun vucut yara oluyo allah korsun yarabbim
minikim uyudu tırnaklarıda kestim sonunda açtım bakalım ellerini yolucak sacımı başımıkaydirigubbakcemile3

:gitme::gitme:kızlar bunndan yaklasık 10 gun once bebısımın kesecıgını gormustum bu benı mutlu ettmeye bıle yetmıstı ama malesef bugun kanamam geldı cok uzgununum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…