İnatla bir gün ANNE olacağım !

hamilelikte problem yoksa kızlar 8 aya kadar serbest ama sorun varsa yassak bizde düşük tehlikesi vardı yasaktı o yuzden
haklısın raziişş allahtan gece uyuyo ama nöbeti gündüz tuturuyo zibidi aman aman allah korusun selen varken bi tane daha mı amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden

ilk üç ay önemli değil dedi banada yediklerim için...ama sonrası mutlaka balık ceviz tuzsuz fındık badem....bol sebze meyve..kuru baklagil haftada1 gün...süt mutlaka...zaten drun söyleyecek hepsini...ama balık balık balık....

tamam canım sağol bilgilendirdiğin için.

yok anam ben yanaşmıyom diye yanaşmıyodur kesin bakalım bi yoklama çekeyim :kedi: bakalım bakalım
sen yanaş anacım bencede yazık günahh :kedi:

inşallah iştahımda açılsıın çok çok yiyeyimm..ama bugün bi gömleğimi giydimde artık dar gelmeye başlamış göğüslerden açılmaya başlamışş bide akşamları resmen göbüşümmm çıkıorr... rabbim sizinde göbüşleriniziii şişirsinnnnnn bebişleeeeee :Saruboceq::Saruboceq:

demek çıtırları kapmışız gülsümcüm...aynı muhabbet bizdede var...o benim son şansımmış..almasaymış beni evde kalırmışım..valizim hazırmış kapıda almasaymış kaçacakmışım...kendi hint kumaşı ya...evlenemicek diye öldü ama unuttu o günleri...her hafta bursadaydı...annemler artık verelim bari de evini bilsin çocuk dediler :)))

rica ederim gülsümcüm...zaten inşallah hamişş kaldığında dr bilgilendirecek seni...
adaşım göbüş çıkıyo demek ne güzel...benim son 10 gündür iyice top gibi oldu önümde...

:roflol::roflol: bende valla düğüne bir hafta kala falan tartışmıştık ve ciddi ciddi bırak beni ayrılalım demiştimde ağlamıştı sen delirdin herhalde dedi.:1closedeyes:

kızlar sohbet çok güzel ama evi biraz toparlamam lazım aldı başını gitti valla...hadi bi gayret ben kalkıyom kızlar...size iyi kaynatmalar...bana da kolay gelsin...byeee....

:roflol::roflol: bende valla düğüne bir hafta kala falan tartışmıştık ve ciddi ciddi bırak beni ayrılalım demiştimde ağlamıştı sen delirdin herhalde dedi.:1closedeyes:

aman allahım artık ayırmasın cümlemizi...huzuru eksik etmesin evlerimizden...

kızlar sohbet çok güzel ama evi biraz toparlamam lazım aldı başını gitti valla...hadi bi gayret ben kalkıyom kızlar...size iyi kaynatmalar...bana da kolay gelsin...byeee....
kolay gelsin mervecim kendini ve kuzeyi yoracak şeyler yapma güzelim üstünkörü topla gç detaya inme emi canım kaydirigubbakcemile5
aman allahım artık ayırmasın cümlemizi...huzuru eksik etmesin evlerimizden...
amin canım:Saruboceq:

kolay gelsin mervecim 2 dikkat et yorma kendini
benim eşimde benden 2 yaş buyuk evlenmeye niyeti olmayan bi adammış kayınvalidemin demesine göre ama beni bulunca ne olmuş anlamamışlar tuturmuş evlencem dieŞeniz ama allah var bi dediğimi iki etmez tepesine binerim işey demez akşamları biberonları yıkar mama hazırlar yemek yapar tek sevmediği iş ütü allahım iyiki seni bulmuşum derim ben ona ama çokta sinir eder beni nedense gıcık

E YAPTIĞI BUNCA İŞTEN SONRA ACUKTA SENİ SİNİR ETSİNkaydirigubbakcemile3

dimi gülsüm hakediyom adam işte çalış gel evde çalış bu ne kaydirigubbakcemile3

sehercim o kadar olacak benim kocişte öledir herşeyi yapar ütü hariç hiç yaptırmadım daha doğrusu ama kocişde beni arada sinir eder olsun ama iyiki onunla evlenmiş şükür rabbime

baya kaynatmışınız kızlar bu ara yoğunum görüşemiyoruz fazla haftaya daha çok görüşcez sanırım.
Benimde eşim fazla yardım etmez bana söleyince birkaç şey yapar sadece

dimi gülsüm hakediyom adam işte çalış gel evde çalış bu ne kaydirigubbakcemile3

evet bizi sevmeseler zaten işmiş yapmazlar.dünden bilenler raziş balığı koçiş yaptı salatayı koçiş yaptı.ben bi çorba yaptım.mutfaktayken öp beni diyom allah onca şeyi yaptım gene ben seni öpecem diyo.dedim şimdi şöle oluyo amirim sen istediğim meyveleri getirdin yemeği yaptın ben seni iki kat fazla sevmiş oldum bu sefer sen yine borçlu çıkıyosun dedim.:roflol::roflol:

eh gulsum sende benim gibisin her işi yapsın sonra gelsin vide seni öpsün :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…