haftadaaa 3 müüüüüüüü amanınn kız içimde balık çıkar beee :1shok:
yok valla canım daha bana şunu ye bunu ye demediii serbestim ne istiosaan onu ye dedi kaydirigubbakcemile3 bundan sonra sıkar herhaldee
gülsümcüm benim ilk 3 ayda kanamam olduğu için dr yasaklamıştı..sonra bişey demedi yasak falan diye ama bu sefer biz korktuk...ama gebeliği boyunca düzenli ilişkiye giren arkadaşlarım var..hem normal doğuma katkısı oluyormuş...benden söylemesi..eğer dr yasak koymadıysa sakın siz kendiniz yasaklamayın derim...
sen yanaş anacım bencede yazık günahh :kedi:yok anam ben yanaşmıyom diye yanaşmıyodur kesin bakalım bi yoklama çekeyim :kedi: bakalım bakalım
ilk üç ay önemli değil dedi banada yediklerim için...ama sonrası mutlaka balık ceviz tuzsuz fındık badem....bol sebze meyve..kuru baklagil haftada1 gün...süt mutlaka...zaten drun söyleyecek hepsini...ama balık balık balık....
demek çıtırları kapmışız gülsümcüm...aynı muhabbet bizdede var...o benim son şansımmış..almasaymış beni evde kalırmışım..valizim hazırmış kapıda almasaymış kaçacakmışım...kendi hint kumaşı ya...evlenemicek diye öldü ama unuttu o günleri...her hafta bursadaydı...annemler artık verelim bari de evini bilsin çocuk dediler :)))
:roflol::roflol: bende valla düğüne bir hafta kala falan tartışmıştık ve ciddi ciddi bırak beni ayrılalım demiştimde ağlamıştı sen delirdin herhalde dedi.:1closedeyes:
kolay gelsin mervecim kendini ve kuzeyi yoracak şeyler yapma güzelim üstünkörü topla gç detaya inme emi canım kaydirigubbakcemile5kızlar sohbet çok güzel ama evi biraz toparlamam lazım aldı başını gitti valla...hadi bi gayret ben kalkıyom kızlar...size iyi kaynatmalar...bana da kolay gelsin...byeee....
amin canım:Saruboceq:aman allahım artık ayırmasın cümlemizi...huzuru eksik etmesin evlerimizden...
aman allahım artık ayırmasın cümlemizi...huzuru eksik etmesin evlerimizden...
kolay gelsin mervecim 2 dikkat et yorma kendini
benim eşimde benden 2 yaş buyuk evlenmeye niyeti olmayan bi adammış kayınvalidemin demesine göre ama beni bulunca ne olmuş anlamamışlar tuturmuş evlencem dieŞeniz ama allah var bi dediğimi iki etmez tepesine binerim işey demez akşamları biberonları yıkar mama hazırlar yemek yapar tek sevmediği iş ütü allahım iyiki seni bulmuşum derim ben ona ama çokta sinir eder beni nedense gıcık
dimi gülsüm hakediyom adam işte çalış gel evde çalış bu ne kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?