İnatla bir gün ANNE olacağım !

:gitme::gitme:kızlar bunndan yaklasık 10 gun once bebısımın kesecıgını gormustum bu benı mutlu ettmeye bıle yetmıstı ama malesef bugun kanamam geldı cok uzgununum

yani bu nedemek bebiş düşüyomu demek.:çok üzgünüm: doktora gittinmi.rabbim tez zamanda versin bebişini.

anladım sehercim iyi ki farketmişsiniz allah korusun minicik daha hastanelerde ne yapsın yavrum hayırlısı olsun güzelim varsın mama yesin sağlıklı olsunda oh tırnaklar kesildi demek maşallah bebişlerin tırnaklarıda ne keskein oluyor hemen çiziyorlar yüzlerini cadı hemen saç asılmasını nerden öğrendi şuna bak
hoşgeldin bulu_derya geçmiş olsun allahım bir daha böyle bir acı yaşatmasın verende allah alanda canım sağlık olsun yine hamiş kalırsın ama neden düşük olduğunu iyice araştırt bakalım

selam kızlar nasılsınız

bulu_derya cnm çok geçmiş olsun yani şimdi sen düşük mü yapıyorsun ağrıların varmı

kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmi
siz kendi havanızda ben sıkıntıdan ölemmi.:roflol:

nerdesinüüüüüüüüzzzzzzzzzzz

selenle başım dertte ne yapsam bilmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canımdan bi parça söküp atamıyorummmmmmmmmmmmmmm

aman yaaa burdayım kızlar, tam topige girdim geçmişi okuyodum kociş geldi, annesi bugün anjio olcak onun başında beklemeye gidecekmiş, yemege geldi, ben de zaten malım ya deli gibi onlara yemek yapıyorum, sonra aklıma geldi, gecen hafta ankaradan döndükten sonra kayınvalide bana geçmişe geldiginde bir kilo kiraz almış geldi, bense ayıptır söylemesi kıcıma motoru taktım karnıyarık yaptım sonra bu yiyemez diye bir de hafifcene tavuk haslama yaptım sonra da kendime kızdım, durum bööleyken bööle, ben akıllanmam anlıycanız((

koçişmi dedi sana yemek yap diye.ama ne yalan sölim bende olsam hem kızardım hem yapardım vicdanım rahat bırakmazdı beni.ama koçişede derdim bak ben ne yaptım senin annen nasıl davranmıştı.işte vicdan rahat bırakacakki alacaksın bir tabak kiraz koyacan önüne getirdiğin kirazlar afiyet olsun diye.:dilcikar:

lobi kalabalık kızlar ama yazan yok

cetrefili cnm yaptığın iylik sana kalır boşver o görmezse yaradan görür

aslında hiç bir kaynanayı şımartmaya gelmez de

anacım bazılarına iylik olmaz.benim kaynanamda dün eltilerimin arkasından annelerine sövüyo sayıyo.ben yanında değildim ömerle beraber bi konuda konuşuyorlardı ben namaz kılmaya gitmiştim ama yine duydum kaçarmı benden.sengözlerimebaksanab sonra mutfağa geldi ömer dedim bak kim olursa olsun haklı haksız yıllarca sonuçta durdu onlarla hizmetini yaptılar onu bırak annelerinin ne suçu var.annen çok kişiliksiz dedim.eğer benim arkamdanda böle konuşursa duyarsam yemin ederim doğduğuna pişman derim.duymazsam ahirette tırnaklarımla tırmalarım.

valla vicdan yani, ya öyle ki ilçede bir abisi var eşimin, onlar geldi, o yanında durmus ööleye kadar, karısı da evde bebekle başa cıkamamıs, yol yorgunu bi de, kaynım eve dönmüş, eşim annesinin yanına gitti, ben aslında eltime kıyamadım da yine de haketmediklerini biliyorum ya yapıyorum yemekleri ama zoruma da gidiyo, benim eltimle kaynım evlendiklerinde 36 yasındalardı, kayınvalide ben nişanlıyken eltimin arkasından atardı cok zayıf yası da gecmiş bunun cocugu olmaz diye!!! derdim bunlar özelleriniz benim yanımda konusmayın, şimdi nur topu gibi torunları var, yakasından düşmüyolar, dedim ne ayıp, nasıl yüzleri tutuyo o cocugu sevmeye yani! benim arkamdan kimbilir neler dediler, karaktersiz insanalrla ugrasmak deli ediyo beni... ki düşünün görümcem hastanede, ama neymiş bölümünden cıkamıyomus, ulem benim kocam da okuldan zarla zorla izin alıyo yani yazık yaa azcık cocugunuza acıyın yani!!!

neyse kızlar kusuruma bakmayın, hiç sizi sormadan Allahın selamını vermeden kendi dertlerime bogdum, afedersiniz( kaynatmıssınız yine. ayh iyi ki varsınız da size anlatıyorum ve siz de beni anlıyorsunuz, ööle bi yoruldum ki pedim bitmiş çıkıp almaya mecalim yok yani...

oooooooooo kızlar herkez çok dertli barut gibisiniz ben gıcıkları hatırlayıp sinirlerimi yıpratmayayım

anlatsm benimkide sizinkilerden çok farksız değil

canım benim bizim burda bi laf var "her ailede bir salak vardır" valla ömerlerin ailesindeki salak eşim ve ben.buldularmı merhametli yumuşak huylu insanları yakalarından düşmezler.ama arkalarındanda atıp tutarlar.böleleriyle baş etmek zor.allaha havale edecen ama kendinide ezdirmicen lafıda GEDİĞİNE OTURTACAN yeri gelince.

valla gülsümün dediği gibi bir avuc kirazı götürüp koycan önüne de olmuyo işte, ben ailemden öyle görmedim, o da onların edepsizligi kalsın yanlarına

oooooooooo kızlar herkez çok dertli barut gibisiniz ben gıcıkları hatırlayıp sinirlerimi yıpratmayayım

dogru diyosun nedense bizim üst jenerasyon anneleri ogullarını paylasmayı sevmiyolar, ama bizimkiler ayrı bir tuhaf yani, en basiti ben ameliyat oldugumda hiç sevmedikleri bir halaları var o gecmiş olsun diye aradı, hemen yetiştirmişler ayşenin çocugu olmuyo diye ameliyat olmaya ankaraya gitti diye!!! ki o halaları da ayaklı gazeteden beter...

ayşecim iyi yapmışsın bencede sen güzel güzel yemeklerini yapki o yaptığından utansın ha utanmaz dersen senin için rahat eder böylesi en doğrusu bitanem

ben anlatmazsam barut gibi patlarım valla burda içimi bi döküyorum sağolsın kızlarda destek oluyo.kaydirigubbakcemile3

kendini ezdirince salak oluyorsun hemde sözün dinlenmez oluyor

vicdan yapmamak gerek bencilce yaşamak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…