:gitme::gitme:kızlar bunndan yaklasık 10 gun once bebısımın kesecıgını gormustum bu benı mutlu ettmeye bıle yetmıstı ama malesef bugun kanamam geldı cok uzgununum
selam kızlar nasılsınız
bulu_derya cnm çok geçmiş olsun yani şimdi sen düşük mü yapıyorsun ağrıların varmı
selenle başım dertte ne yapsam bilmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canımdan bi parça söküp atamıyorummmmmmmmmmmmmmm
aman yaaa burdayım kızlar, tam topige girdim geçmişi okuyodum kociş geldi, annesi bugün anjio olcak onun başında beklemeye gidecekmiş, yemege geldi, ben de zaten malım ya deli gibi onlara yemek yapıyorum, sonra aklıma geldi, gecen hafta ankaradan döndükten sonra kayınvalide bana geçmişe geldiginde bir kilo kiraz almış geldi, bense ayıptır söylemesi kıcıma motoru taktım karnıyarık yaptım sonra bu yiyemez diye bir de hafifcene tavuk haslama yaptım sonra da kendime kızdım, durum bööleyken bööle, ben akıllanmam anlıycanız((
valla vicdan yani, ya öyle ki ilçede bir abisi var eşimin, onlar geldi, o yanında durmus ööleye kadar, karısı da evde bebekle başa cıkamamıs, yol yorgunu bi de, kaynım eve dönmüş, eşim annesinin yanına gitti, ben aslında eltime kıyamadım da yine de haketmediklerini biliyorum ya yapıyorum yemekleri ama zoruma da gidiyo, benim eltimle kaynım evlendiklerinde 36 yasındalardı, kayınvalide ben nişanlıyken eltimin arkasından atardı cok zayıf yası da gecmiş bunun cocugu olmaz diye!!! derdim bunlar özelleriniz benim yanımda konusmayın, şimdi nur topu gibi torunları var, yakasından düşmüyolar, dedim ne ayıp, nasıl yüzleri tutuyo o cocugu sevmeye yani! benim arkamdan kimbilir neler dediler, karaktersiz insanalrla ugrasmak deli ediyo beni... ki düşünün görümcem hastanede, ama neymiş bölümünden cıkamıyomus, ulem benim kocam da okuldan zarla zorla izin alıyo yani yazık yaa azcık cocugunuza acıyın yani!!!
dogru diyosun nedense bizim üst jenerasyon anneleri ogullarını paylasmayı sevmiyolar, ama bizimkiler ayrı bir tuhaf yani, en basiti ben ameliyat oldugumda hiç sevmedikleri bir halaları var o gecmiş olsun diye aradı, hemen yetiştirmişler ayşenin çocugu olmuyo diye ameliyat olmaya ankaraya gitti diye!!! ki o halaları da ayaklı gazeteden beter...oooooooooo kızlar herkez çok dertli barut gibisiniz ben gıcıkları hatırlayıp sinirlerimi yıpratmayayım
anlatsm benimkide sizinkilerden çok farksız değil
oooooooooo kızlar herkez çok dertli barut gibisiniz ben gıcıkları hatırlayıp sinirlerimi yıpratmayayım
anlatsm benimkide sizinkilerden çok farksız değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?