İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar bende kocama kızdım haksızmıyım siz söleyin
o kadar iğne yedim 1 kutu hormon ilacı aldım yumurtalarım büyüsün diye kendimi harap ediyorum eşime de yedirmediğim kalmadı evde maça gidiyo bu akşam ve bizim bu aralar çalışmamız lazım biliyo kızdım bende sen ben kadar istemiyosun madem bu ay olmazsa denemeyeceğim bebek falan dedim

slm kızlar maşşalllahh kaynatmışsınız yaaaa
ay son 1saatim az kaldı 2 gün tatil
kızlar giremezsem hepinize iyi tatiller
canalarım asiş raziş merviş gülsüm
burda olmayanlarda iyi tatiller

yuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh yaniii yuuuuuuuhhhhhhhhh .asiş deki yolun acık olsun.birdaha bebekten bahsetmiyorum bahsetmiyosun.konu kapanmıştır de.

asişim erkek milleti böyle bazen bende kızıyorum kocişe istemiyorsa söyle diye bak karışımdan dün gece ve sabah yememiş ben uyumuşum söylemeden birşey yapmaz bende kızdım isteyerek yapmadığından diye:mymeka:

neeeeeeeeeeeeeeee asiye seninkide mi maça gidiyorrr yuh yaa noluooooo böleee maçta ne varmışş yaa ala ala kızmakta sonuna kadar haklısıınkötükedihüso

neeeeeeeeeeeeeeee asiye seninkide mi maça gidiyorrr yuh yaa noluooooo böleee maçta ne varmışş yaa ala ala kızmakta sonuna kadar haklısıınkötükedihüso

yaaaa bunlara ne demeli şimdi.bu durumda maça gidecek sonra gelip benle yatağa yatacak valla git o oynadığın topla yat derim.:mymeka:

valla kızlar öle ben dedim boşuna mı yedim iğneyi 6 tane hormon iğnesi yedim bide 1 kutu ilaç aradım küstüm sana dedim bişey demedi . Bu ay olmazsa hiç üstüne gitmeyeceğim ne yapim banada yazık uğraşmak istemiyorum hayır izlemeye gitse neyse maç yapcak milletle

benimkide maça gidiyooooooookaydirigubbakcemile3
7-8 gelmesi 9 u bulur olgunlar turnuvası var burda ona katılacaklar antreman yapıyorlarrrr amanin ne maçmış yaaaaa neyseki bizim işimiz yok hoşşş hazır duş alacak deyip maç sonrası arada bizde maç yapmadık değil haniiiiiiii hemde 11.30 da gelmiştiiii yani sizde accuk serbest bırakın yahuuu maç üstüne maç güzel gider dermişimmmm

kız gelir sorada yorgunum diyip cumburlooop yatarsaaa nolcak anacım herkes seninki gibi olsun ozaman:kedi:

benimkide maç delisi ama o durumda gitmez diye düşünüyorum.çünkü geçen iğne vurunduğumda benden daha heyecanlıydı.git desemde gitmezdi herhal ama yinede erkek milleti büyük konuşmayım yüzümü kara çıkarır bakarsın:roflol:

canlarımm sağolun desteğiniz için aslında kafam rahat olunca belim çok ağrımıyo kafama takınca artıyo sanki bide çok oturuyorum yaa ondan da olabilir neyse sağlık olsun da gerisi problem değil

kızlar şu maaç olayına sinir oldum yaa amann neymiş bu yaa geçen ay benimkide öyle yapmıştı önemli bi günde ama dedim kaçamazsınnn hatta bende izlemeye gitmiştim (aile arasında maç) o koşuyo ben bağırıyorum koşmaaaaa yormaaaa kendiinii diye millet bi anlasa

yaaaa bunlara ne demeli şimdi.bu durumda maça gidecek sonra gelip benle yatağa yatacak valla git o oynadığın topla yat derim.:mymeka:

ooooo sizde amma dolmuşsunuz heee Allahtan bizde öyle sorun yokk kız gece 2 demi gelecekki bu kadar stres yapıyonuzzz iğne zamanı çatlatma iğnesini vurulup köye çıktık kayınpeder ameliyat olup hastaneden çıkmıştı o gün vurulan bilir bide yakıyoki o iğne zor duruyom neysee bide eşim abisiyle tartışmazmı bi konudaa sonra döndüler bana eltim istanbuldan gelmiş vay efendim neden orda kalmayıp dönüyormuşum evde ne işim varmış vs bunları diyen kaynım sinirimden ağladım valla herkez biliyo aslında tedavi gördüğümü o akşam çalışmalara başlayacağımızı da kayına söylenmezki buu arabada sinirden köpürüyoduk resmen sonuç o mu etken bilmem ama başarısız bi iğne tedavisi daha oldu o kadarr canlarım sizde fazla kasmayın eşlerinizi moral en iyi şey bırakın gitsinler maça atsınlar streslerinii sonrada gelsin bebişler inşallahhhhhhh:1hug:

kız gelir sorada yorgunum diyip cumburlooop yatarsaaa nolcak anacım herkes seninki gibi olsun ozaman:kedi:

yatmaz adaşcım...yatırmamanın öyle çok yolu varki...
bırakın gitsin maçını yapsın...sizde evdeki maça hazırlanın...gelince şaftı kaysın...aaaaaaaaaahh ah...nerde o eski günler :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…