kızlar bende kocama kızdım haksızmıyım siz söleyin
o kadar iğne yedim 1 kutu hormon ilacı aldım yumurtalarım büyüsün diye kendimi harap ediyorum eşime de yedirmediğim kalmadı evde maça gidiyo bu akşam ve bizim bu aralar çalışmamız lazım biliyo kızdım bende sen ben kadar istemiyosun madem bu ay olmazsa denemeyeceğim bebek falan dedim
slm kızlar maşşalllahh kaynatmışsınız yaaaa
ay son 1saatim az kaldı 2 gün tatil
kızlar giremezsem hepinize iyi tatiller
canalarım asiş raziş merviş gülsüm
burda olmayanlarda iyi tatiller
neeeeeeeeeeeeeeee asiye seninkide mi maça gidiyorrr yuh yaa noluooooo böleee maçta ne varmışş yaa ala ala kızmakta sonuna kadar haklısıınkötükedihüso
neeeeeeeeeeeeeeee asiye seninkide mi maça gidiyorrr yuh yaa noluooooo böleee maçta ne varmışş yaa ala ala kızmakta sonuna kadar haklısıınkötükedihüso
yaaaa bunlara ne demeli şimdi.bu durumda maça gidecek sonra gelip benle yatağa yatacak valla git o oynadığın topla yat derim.:mymeka:
aleyküm selam hoşgeldin.nasılsın nerelerdesin.
oynak beyimiz taktiğin süpermiş kaydirigubbakcemile3
aylincim hoşgeldina.s.
hoşgeldin aylincim
benimkide maça gidiyooooooookaydirigubbakcemile3
7-8 gelmesi 9 u bulur olgunlar turnuvası var burda ona katılacaklar antreman yapıyorlarrrr amanin ne maçmış yaaaaa neyseki bizim işimiz yok hoşşş hazır duş alacak deyip maç sonrası arada bizde maç yapmadık değil haniiiiiiii hemde 11.30 da gelmiştiiii yani sizde accuk serbest bırakın yahuuu maç üstüne maç güzel gider dermişimmmm
aylinn nası ağrın var mı ne alemdesin
yaaaa bunlara ne demeli şimdi.bu durumda maça gidecek sonra gelip benle yatağa yatacak valla git o oynadığın topla yat derim.:mymeka:
valla kızlar öle ben dedim boşuna mı yedim iğneyi 6 tane hormon iğnesi yedim bide 1 kutu ilaç aradım küstüm sana dedim bişey demedi . Bu ay olmazsa hiç üstüne gitmeyeceğim ne yapim banada yazık uğraşmak istemiyorum hayır izlemeye gitse neyse maç yapcak milletle
günü yakınmıki aylinin
kız gelir sorada yorgunum diyip cumburlooop yatarsaaa nolcak anacım herkes seninki gibi olsun ozaman:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?