koca göbüklüüüüler siziiiiiiii aman bu sıcaklardada çekilir mi kocaaa göbekkkk ay bide erkek beebee amanınnnn yok ben almayımm (taktik gülsümdendir):roflol::sm_cool:
alma kız zatenn evde kimse yok karşımda vantilatör üstümde kilot+ tişört sadece ve hala terliyorum anassınııııııı -tatlicadiarzu-erkeki bilmemm senin kız olması lazım değilmi malum dünürünün erkekkkkCADIARZU
sağolun kızlar ya benim eşim zaten zayıf bide kaçgündür hasta sürekli öksürüyo onun için daha çok kızıyorum daha kötü hasta olacak diye ilaç içiriyorum ıhlamur bal içiriyorum öksürük şurubu içiriyorum bebek gibi bakıyorum o da maça gidiyo hasta hasta
haydaaa kız ilk torunu diimi yaa sen napcan ayrıca boşver takma kafana kuzumm sen çağırırsın kendi anneni hakkaten..kızlar çok moralim bozuldu az önce oturup ağladım resmen kayın valdem bu gun doktora gitti tansiyon için geldi doktor ilaç vermiş dedi selen yuzunden tansion hstası oldum doktora bile demiş bene eşime dicem bi daha cağırmasın yardımcı olmaya ben kendi annemi çağırırım
ben 7 günü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah bende anne olurumm
pınarım özletme kendiniiben geldimmmmmm kızlarrrr, nasılsınızzz? hepinizi çok özledim canlarım.evde duramayınca topiğe de giremiyorum, c.tesi ayrıntılı ultrasona girdim, bebeğim kesin kızmış,1 haftalık büyük görünüyo dedi dr, kulakları azcık kepçe (bana çekmiş), burun miniciik bişi (o da bana çekmiş), ayaklar kocaman (halaya çekmiş) ay ama nası hareketli kızlar anlatamam, size de yazdığım gibi daha 4.5 aylıkken babasının kulağına tepik atmıştı karnımdan, sın 10 gündür karnımı izliyoruz ve hareketler şimdiden dışardan belli oluyor ayy nası heyecan verici anlatamam, dr zayıf olduğum için bu kadar erken dışardan görüldüğünü söyledi. yarın kendi drumuzda kontrolümüz var kızlar foto alıp ekleyeceğim sizlere inşallah.bendeki değişiklikleri sorcak olursanız 51 kilo oldum toplamda 6 kilo aldım yani, memeler foraa eşim (aldığın 3 kilo memelerine gitmiş) diyor :roflol::roflol: basenlerim var artık ve koca göbüşüm var şimdideeeen kızlaaar, en kısa zamanda fotomu eklicem o zaman beni daha iyi anlicaksınız.
Mervem az kalmış kız yiğenimizin gelmesineeee, hazırlıklar nası gidiyoo? oda hazırlarsan foto ekle bize emii.
Diğer Mervem canım 11 haftalık olmuşsunuz maşallaaah, minicik kelebeğine iyi bak emii,usmaların bi kaç hafta sonra geçecek bak demişti dersin
Ayşeeem canım senin de az kalmış yiğenimizin gelmesinee, heyecanlar nasıl bakalım, hazırlıklar nasıl gidiyor?
asişiiim,sinemimmmm, ayliniiiim,asiyeeeem,emeliimmm,şengülüüüm,vee tüm can arkadaşlarımmmmm umarım hepiniz iyisinizdirr, hepinize kucak dolusu sevgileeeera.s.:1hug:
Allah yardımcısı olsun,sağlıkla kolayca doğursun inşallahmaşallah pınarım allah kızını ve seni nazarlardan saklasın kızlar hani demiştim ya dün doğum yapacak arkadaşım var diye o hala doğum yapmadı dün gittiğinde sancıları varmış dr ve ebe alttan muayene etmiş ilk olunca bizimki biraz kendini kasmış tabi doğum yapan kadınları görünce sancısıda gitmiş zati rahimde açılmamış biraz önce konuştum aydındalarmış ntsdeymiş şuan sancıları varmış baya rahim 3-4 cm açılmış bekliyormuş allahım yardımcısı olsun dualarınızı esirgemeyin ondan
opuyorumnanaktangünaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim ay benimki yine maça gitti dün yaa bir karış suratla karşıladım onu ay hala sinirliyim kusura bakmasın geleli 1 gün oldu ben gelemem demiyo beni evde tek bırakıp maça gidiyo kızlar bu sefer kesin kararlıyım yumurtlama günleride ben yapmicam iştee kötükedihüso çok sinirlendirdi neyse
pınarım maşallah bebişine canım allah tüm hamişlerin kucağına almayı nasip etsin bebişlerini
asiş nice yıllara canım bol bebişli olarak
merveler ayşeler gülsüm aylin raziş emeller badegül unuttuğum varsa affola kızlar hepinize günaydın
hayır olsun inşallah gülümkızlar size gördüğüm rüyayı anlatmak istiyorum. rüyamda regl oluyorum ama böle çok afedersiniz resmen parçalar dökülüyo benden.bende diyorumki kistim yok oluyo herhalde.sonra çok ilginçtir o parçalarda bebek elleri görüyorum bu seferde eyvah düşük yaptın galiba diyorum.ve parça akmaya devam ediyo.ayy gerçek gibiydi.hayırdır inşallah hayırdır inşallah.
nasıl yoktu?bi kere falan mı?benımde o ay calışma yoktu hatırlatayım ama şimdi selen var
maşallahSelam kızlar bız geÇmısı okuyamıyoruz sıpacaık yuzunden dun dr gıttım oglum 6200 olmus anası 67 den 65 dusmus oh oh dedık
evet esma maşallah,çokk şekerroyy maşallah esma allah bağışasın ben ilk kez görüyorum tosununu.41 kere maşallah
çalışmalar tam gazz:jeyyar:Çatlatma iğnemi dün akşam oldum kızlar çalışmalara başlayacağız artık yoğun ve tempolu bir zaman bizi bekliyo y bide ben haftaya taşınıyorum hepsi aynı haftaya denk geldi yaw bi yandan ev topla bi yandan çocuk için çalış hepsi bir araya geldi. Bide nedendir bilemiyorum iğneler mi yaptı diye düşünüyorum her yerim ağrıyo özellikle belim
opuyorumnanaktankızlaaaaaaar herkese günaydın
asişim allah mutlulugunuzu bebişle taçlandırsın bir ömür mutlu olun eşinle canım benim:)
sinemcim kocişin kısa da olsa bir cezayı haketmiş, valla rüyan da hayır olsun canım.
mervem sen de bu gidişle kilolara gel gel diycen valla
inşallah hepimiz merve2 kadar rahat hamilelik geçiririz:) ama mervem sen de dur ben canom artık, bak kocişin yaparım demiş işleri, yorma artık kendini
gece ayşecim gelmiş gitmiş, pınarcım da :)
razişim, gülsümcüm aylincim, sehercim, boddim ve zuzular da burdalar:) ayh ne güzel kalabalıkcana topik, öptüm hepinizi kızlar:)
heyt bea oynak beyimiz,evlilik koçu,afferem kızvereliniortakhayıııııııııııııııırrrrrrrrrrr sakın ölee yapmaaa.delikafadulden canım benim bunu yaparak ona ceza vermezsin kendini küçük düşürme.o şekilde gözünden düşürsin.ben gözünde yüksel diyorum.onu umursama yükselki sana ulaşmak için çabalasın.asla kıskandırmayı hemde bu şekilde kıskandırmayı silah olarak görme.ama kaç ondan.:1hug:
yaaaa esma ne güzel hikayen,darısı bizee:asigim:durun size doğum hikayemi kopyalayamda okuyum ben son güne kadar çalıştım arkadaşlar hatta gülüyorduk iş yerinde doğuracam diyeee
amin,inşallahallah herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah
aklına kötü şeyler getirme,bebişini sağlıkla doğurcan inşallahcanım ben bakırköy kızılaya gidiyorum ama doğum nerde olur hiç bi fikrim yok dr nereye ben oraya
yaaa bu bel ağrısı beni üzüyooo çünkü ilk bebekte de belim ağrımıştı :gitme:
iyiyim,dün de hafif vardı ama bizi engellemedii:jeyyar: tabi dediğin gibi don't panic:roflol:aylinn nası ağrın var mı ne alemdesin
unutkanım benimgünü yakınmıki aylinin
o zaman oklavayı hakederrrrr isteyen alabilir benimkini yaniiiiiiiiii-oklavayı heeee okudumda sanki başka yerede kayıyooo töbe töbeee
ne ağrısı canımm hayırdırrrfisfisfis
kızlar çok moralim bozuldu az önce oturup ağladım resmen kayın valdem bu gun doktora gitti tansiyon için geldi doktor ilaç vermiş dedi selen yuzunden tansion hstası oldum doktora bile demiş bene eşime dicem bi daha cağırmasın yardımcı olmaya ben kendi annemi çağırırım
amin,hepimiz inşallah sağlıkla,hayırlısıyla..ben 7 günü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah bende anne olurumm
anlamıyorum ben ya,hani yaşlılıktan yorulmasını,gücünün yetmemesini vs. anlarım ama böyle de düşünüp bi de bunu dillendirmesini anlayamıyorum....kızlar çok moralim bozuldu az önce oturup ağladım resmen kayın valdem bu gun doktora gitti tansiyon için geldi doktor ilaç vermiş dedi selen yuzunden tansion hstası oldum doktora bile demiş bene eşime dicem bi daha cağırmasın yardımcı olmaya ben kendi annemi çağırırım
ya benimki de sık sık gider maçaabende diom bu aylin nie yazmıyooo aferin kız aman sıkı tut kocan maça falan gitmesin bugünlerde :umursamaz:
1 kere haadelikafadulden kısmette varsa oluyo işte darısı başımızaevet aylın 1 kere :)
valla hem ilk torun hem son torun baska kız oğlan yokki eşim tek benım
kaynanam 40 yasında daha canım yaşlı değil neymiş çok ağlıyomuş selen sanki isteyerek ağlatıyom valla eşimi bekliyom gelmesini dicem ona
kaynanam 40 yasında daha canım yaşlı değil neymiş çok ağlıyomuş selen sanki isteyerek ağlatıyom valla eşimi bekliyom gelmesini dicem ona
kızlar çok moralim bozuldu az önce oturup ağladım resmen kayın valdem bu gun doktora gitti tansiyon için geldi doktor ilaç vermiş dedi selen yuzunden tansion hstası oldum doktora bile demiş bene eşime dicem bi daha cağırmasın yardımcı olmaya ben kendi annemi çağırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?