İnatla bir gün ANNE olacağım !

koca göbüklüüüüler siziiiiiiii aman bu sıcaklardada çekilir mi kocaaa göbekkkk ay bide erkek beebee amanınnnn yok ben almayımm (taktik gülsümdendir):roflol::sm_cool:

alma kız zatenn evde kimse yok karşımda vantilatör üstümde kilot+ tişört sadece ve hala terliyorum anassınııııııı -tatlicadiarzu-erkeki bilmemm senin kız olması lazım değilmi malum dünürünün erkekkkkCADIARZU

slm kızlar ay gene mi maççççççççç valla bu halı sahaları bomlayıp patlatacam bidaha maça gidemesinler
ay gelecek ay bişe yapma asiş bende öyle hap içiyorum iğne vuruluyorum sonuç koca bir sıfır 6 kilo aldım haplardan neyseki şimdi vermeye başladım kusura bakmasın eğer bebek istiyosa yumurtlama günülerinde bir yere kıpırdamaz
ben doğurmicam eğer böyle davranmaya devam ederse çünkü yıprana biz oluyoruz ilaç kullan yat duşalma hemen dr. git üffffffff ay gene sinirlendim yaaaaaaaaaaaaaaaa
neyse kızlar iyi tatiller hepinize canlarım

güle güle asiyecim benim kocişin ihtiyacı var sanırım maça göbüşünü eritmesi gerek kaydirigubbakcemile3

heehe evet ama o yeni dünür buldu kendine baktı bende hayır yok mart analarından bulmuş kendineee gelin aman zaten ben yollamam kızımı kayseriyee lülülülülülü

kızlar çok moralim bozuldu az önce oturup ağladım resmen kayın valdem bu gun doktora gitti tansiyon için geldi doktor ilaç vermiş dedi selen yuzunden tansion hstası oldum doktora bile demiş bene eşime dicem bi daha cağırmasın yardımcı olmaya ben kendi annemi çağırırım

benimkinin beli ağrıyodu her maçtan sonra pertt bi vaziyette hatta arada bi daha gitmeyecem bu son demeler vs sonra arkadaşları arar bizimki hopp yine gitmişş en son bıraktım ne hali varsa görsün dedim kendi çekiyo nasılsaaa ama ilacı vardı kesinlikle sürmedim kendisi zavallım sırtına sürecem diye şekilden şekile giriyordu bana da diyemiyo malum kızıyomm kötümüyüm neyim yaaaaa:roflol::roflol:
ps:kokuyodu aslında ondan sür demiyorduuu malum aşırı hassas bi dönemdeyimmm:CüvCüv:ama istesem sürerdim yanicimeeeee

haydaaa kız ilk torunu diimi yaa sen napcan ayrıca boşver takma kafana kuzumm sen çağırırsın kendi anneni hakkaten..
ben 7 günü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah bende anne olurumm

inşşalllah canım allah isteyen herkese nasip etsinn

OYYYY OKU OKU BİTMEDİ:bbo:
hızlı hızlı göz attım valla,kaynatmışsınız geneee
pınarım özletme kendinii
Allah yardımcısı olsun,sağlıkla kolayca doğursun inşallah
opuyorumnanaktan
hayır olsun inşallah gülüm
benımde o ay calışma yoktu hatırlatayım ama şimdi selen var
nasıl yoktu?bi kere falan mı?

Selam kızlar bız geÇmısı okuyamıyoruz sıpacaık yuzunden dun dr gıttım oglum 6200 olmus anası 67 den 65 dusmus oh oh dedık
maşallah
oyy maşallah esma allah bağışasın ben ilk kez görüyorum tosununu.41 kere maşallah
evet esma maşallah,çokk şekerr
çalışmalar tam gazz:jeyyar:
opuyorumnanaktan
heyt bea oynak beyimiz,evlilik koçu,afferem kızvereliniortak
durun size doğum hikayemi kopyalayamda okuyum ben son güne kadar çalıştım arkadaşlar hatta gülüyorduk iş yerinde doğuracam diyeee
yaaaa esma ne güzel hikayen,darısı bizee:asigim:
allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah
amin,inşallah
canım ben bakırköy kızılaya gidiyorum ama doğum nerde olur hiç bi fikrim yok dr nereye ben oraya

yaaa bu bel ağrısı beni üzüyooo çünkü ilk bebekte de belim ağrımıştı :gitme:
aklına kötü şeyler getirme,bebişini sağlıkla doğurcan inşallah
aylinn nası ağrın var mı ne alemdesin
iyiyim,dün de hafif vardı ama bizi engellemedii:jeyyar: tabi dediğin gibi don't panic:roflol:
ya ezbere antibiyotik de iç iç sonu mantar Allah korusun, ben de kestim iyi hissedincea.s
günü yakınmıki aylinin
unutkanım benim
o zaman oklavayı hakederrrrr isteyen alabilir benimkini yaniiiiiiiiii-oklavayı heeee okudumda sanki başka yerede kayıyooo töbe töbeee

ne ağrısı canımm hayırdırrrfisfisfis

+18 lik mevzu imişnaniknanik

bende diom bu aylin nie yazmıyooo aferin kız aman sıkı tut kocan maça falan gitmesin bugünlerde :umursamaz:

evet aylın 1 kere :)
valla hem ilk torun hem son torun baska kız oğlan yokki eşim tek benım

yuhhhhhhh diyom başka bişi demiyom canım yaa küçücük bebemi yapmış onu hasta onunla asıl uğraşan sabahlayan sensin bee gelmesin bi daha senin morale ihtiyacın var zaten meleğin hassas bide kaynananlamı uğraşacan hayret bişi yaniiiii
bebeğem hayırlısı olsun sonu bebiş olsun inşallah canımmma.s.

ben 7 günü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah bende anne olurumm
amin,hepimiz inşallah sağlıkla,hayırlısıyla..
anlamıyorum ben ya,hani yaşlılıktan yorulmasını,gücünün yetmemesini vs. anlarım ama böyle de düşünüp bi de bunu dillendirmesini anlayamıyorum....

kaynanam 40 yasında daha canım yaşlı değil neymiş çok ağlıyomuş selen sanki isteyerek ağlatıyom valla eşimi bekliyom gelmesini dicem ona

bende diom bu aylin nie yazmıyooo aferin kız aman sıkı tut kocan maça falan gitmesin bugünlerde :umursamaz:
ya benimki de sık sık gider maçaa bi de baronun futbol takımında,turnuvalar olunca gidiyo,yurdışı bile gitmişti 10 gün
evet aylın 1 kere :)
valla hem ilk torun hem son torun baska kız oğlan yokki eşim tek benım
1 kere haadelikafadulden kısmette varsa oluyo işte darısı başımıza

kaynanam 40 yasında daha canım yaşlı değil neymiş çok ağlıyomuş selen sanki isteyerek ağlatıyom valla eşimi bekliyom gelmesini dicem ona

aykız gençmişte daha...neden böyle yaparlarki anlamam...neyse boşver canım..senin ona ihtiyacın yok...annen de yanında onu çağırırsın...

daha gençmiş de ya
valla ya nasıl ciğeri de sızlamıyo,neyse kınamıyım ya
ama benim bile içim cız ediyo, selencik napsın, minicik, gazı var:ecrin_bebek:

ah canım yaa boşver üzülme tamam de anne seni rahatsız ediyosa görmezsin duymazsın sesini olur biter amann bunların da nazı çekilmiyor yaa

40 mııı :1shok: baya da gençmiş yaa insan yardımcı olur aynı binadasınız bide bende yaşlı falan zannettim amann boşver güzelim sen kafana hiçbişey takmamaya çalış meleğinle ilgilen yeter inş güzel günlerde gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…