İnatla bir gün ANNE olacağım !

sanada günaydın güzel anneee ye yee kuzeyimiz tontiş olsun

benim belim yatınca geçiyo sanırım oturmaktan ağrıyo sürekli aynı şekilde oturduğum için olabilir diye düşünüyorum çünkü ayağa kalkıp biraz yürüyünce geçiyo sonra oturunca tekrar belkide fıtık falan vardır :bbo: amann bebem iyi olsun gerisi yalannn

selam kızlar nasılsınız

her zamanki gibi en neşeli topikte güzel muhabbetler varmış ama ben geç kalmışım

görüşmek üzere

kızlar bugün de ilk günaydın gene benden....kocişim dalmaya gitti sabah körü arkadaşıyla...tüplü dalış bi de yaaa...merak ediyorum ama çok isteyerek yapıyo kıyamıyorum önüne geçemiyorum...neyse allaha emanet...biz de kalktık oğlumla bi merhaba diyelim diyelim dedik teyzelerine...

günaydın kızlar nasılsınız ben yiyim kız gülsüm ben göremedim seni yaaaaaaaaa
ay sehercim bebekten falan değildir eğer annesinde yada babaspnda tansiyon varsa çıkar yaşı gelince mutlaka ırsi senin minik seleni boşuna bahane etmesin ah bu kaynanaları ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun atmalı
öpüyorum hepinizi

günaydın kknın en inatçı topiğinin güzel annişleri hamişleri ve hamiş adayları gününüz aydın olsun haftanız hayırlı olsun göbüşlerimiz bebiş dolsun inşallahŞeniz

günaydınnnn kızlarrrr nasılsınız??? hayırlı güzel bir gün ve hafta diliyorummmmmmmmmmm...

beni sorcak olursanız heyecanlıyım gece pek uyuyamadım bugünün heyecanı bastı ikili testide atlatalım diyorum ama sanırım hiç bitmiyecek bu heyecanlar allahım bitirmesinnnn güzel heyecanlarda insanın içindeki o acaba mı varyaaa bi gitmiyorrkaydirigubbakcemile3 allahtan şu kalp dinleme cihazını almışımda içim rahatlıyor bugün doktorada sorucam var mı bir zararı diye yoook derseee allahhhhh allah kim tutar beni hergün dinlerim sositososito

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

13 haziran... raziş
17 haziran ....zeytin1007
27 haziran.... aylint
28 haziran......asiş
2 temmuz....cetrefilli
7 temmuz... nevgül
.................... alabama
.................. ...rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
myhope ... Alperen
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
melankolia.. 16 Ekim - Ela Merve
cancer .... 31 Aralık
bahtusa...
bbaran......11 Şubat

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

Son düzenleme:
günaydım mervecim bebişin test sonuçlarındaki güzel sonuçlarla anne ben iyiyim ve seninleyim hiç korkma diyecek canım ben kart görmedim daha ama karnım ağrıyor hafif hafif sanırım kartı görücem :gitme:mafoldumbennasip canım hayırlısı olsun bekleyelim görelim:umursamaz:

günaydın topikin güzel annesi ve anne adayı
mervecim hadi bakalım sonuçlarn güzel olur canım
razişim olsun bu ay olmassa bi dahaki aya canım
raziş bizimkine polene molene gerek yokmuş yeşil ışığın yanmasını ekliyomuş:kedi: napsın garribim iyileşmemi bekliyomuş

ah kızımm bak kocişin seni düşünüyomuşş heh şükür kavuşturanaa kaydirigubbakcemile2

günaydın sehercim hayırlısı canım bakalım bekliyorum sancı oluyor biraz geçiyor bu ay göğüslerim çok acıdı hala da acıyor birazcık bekleyelim görelim
ama sizin adınıza çok sevindim canımhihoyyytkaydirigubbakcemile3:kedi: sen yine polen falan yedir canım ne olur ne olmaz sırnaşık şey
inşallahh canımm benimmm hiç olmazsın bebişinnn gelir sana hiç böle gecikmen olur muydu
bende çok istiyorum kendimide kaptırmak istemiyorum eve canım bir kaç kez oldu bir defaında 35 gün bir defasın 37 gün de gelmişti bekleylim görelim:Saruboceq:

Günaydın kızlar baya kaynatmışınız okuyamadım fazla ben iyiyiim eşimle aramızda iyi merak etmeyin arada laf sokarak aştım olayları zaten bu ara işimiz çok bide bu yüzden kavga etmeyelim diye bişey diyemedim fazla ama kızdım söylendim bi dahaki aya deneyemeyecğim tatil yapcam falan dedim biraz üzülsün diye:)
Ben bu pazara ev taşıyacağım evde tadilat var ve eşim ben yaparım dedi hem işe gidecek hem onları yapacak hemde bebek nasıl olcak bilemiyorum valla hayırlısı diyorum artık kocam iyi olsunda bebek nasılsa olur de mi

inşallah raziyecim bende tüm kalbimle diliyorumkiii buay olmuş olsun cnmdualarım seninleee.
asiyecimm sen genede dikkat et taşınırken malum nolur nolmaz olur mu cnm benim? inş yeni eeve yeni bebiişşş gelmiş olsun çoktann..

günaydın herkese ve hayırlı bir hafta diliyorum hepinize.opuyorumnanaktan benim uykum varmirmirmirmir

gördüm yazıyı ya üzüldüm Allah ım bolca sabır versin ona Allah ım kimseye yaşatmasın evlat acısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…