İnatla bir gün ANNE olacağım !

1 kere haadelikafadulden kısmette varsa oluyo işte darısı başımıza

olmasına oluyodaa o anı yakalamak önemli sanırım demekki onlarınki tam denk gelmiş yumoşu sıkıntıdan çatlamışş yanlızlık canına tak etmişş sonra bide bakmışşş karşısında yakkuşuklu bir spermm naz etmeyem deyipp hemen içeri buyur etmişşşşş bizde o anı yakalayabilmek için gece senin sabahın 6 sı benimm ne hallere girdikkk ama yakaladıkta ona bakkkkkkkkaydirigubbakcemile3demekki neymişşşş yumoşumuz hazırsa birde olsa 5 de olsa farketmezmişşşşşşş:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar herkese iyi tatiller...ben mutfağa geçiyorum...nerdeyse gelir kocacığım...mucksss...

seherim üzülme canım bak iyi diye bahsettik kayınvalidemizden nazar ettik gördünmü kocişine de sölersin kendisi gelincede bir daha selenle ilgilenmemesini başka rahatsızlıklarada yakalandırmamasını söyle çok kızdım hayırlısı olsun canm bunu ciddi mi söyledi yoksa şakayla karışık hertürlü söylenmezde

çok ciddi canım kapıdan girdim direk söyledi suratıma gerçi akşameşimede der kesin ama doktora varana kadar söylemiş şimdi kim sorsa söyler kesin selen benı tansiyon hastası etti die ben dediydim galiba zatn pisikolojık sorunları var sinir hastası bu uste tuz bıber anne duysa kızıcak onlar buraya gelincede bizden dışarı cıkmıyo

bende göreemedimm gülsümüü canım.hakkatenn gözüm kamaştı ondan mı göremedim kızzzzzz

sehercim o seni üzmek için yapmış gibime geldii..

deseydin vaaayyy kaynana gördünmü benim parmak kadar kızda ne marifet var diye dalga geçsen.:roflol:

bende göreemedimm gülsümüü canım.hakkatenn gözüm kamaştı ondan mı göremedim kızzzzzz

sehercim o seni üzmek için yapmış gibime geldii..

yok ben görünmez kadınım :roflol: durun ya eklicek razişim.ama görünce bebeklerinizi düşürmeyin dikkat.:roflol:

olmuş razişim elne sağlık
kız adına yakışır yerde gullerın arasında heeeeeeeeeeeee

evettttt şekercimmm gördümmmm seniiiiiiiiiiiii maşşallah canımm çok yakışıyosunuz allah bozmasınnn mutluluğunuzu kocanı üzersen karşında beni bulursunn bugünden sonra kocandan yanayım bilesiiinnn :roflol:

zaten kendi ailem bile benden taraf değil hep enişteden taraflar.yanicime aramızda bi kavga olsa benden bilirler.:jeyyar:

günaydın kızlar...biz malum uyuyamıyoruz sabahları...acıkıyoruz...gülsüm olsa şimdi obur hamişşler derdi yine :))) bi gelelim teyzelerimiz napıyo bakalım dedik....ama bugün tatil...hepsi evinde uyuyodur...beyzacım lobide seni gördüm sen çalışıyosun galiba..günaydın canım...belin nasıl oldu?

Kızlar günaydın.... Merve2 cim gelmiş gitmiş.. Eee napalım sizde gelince okursunuz artık..
Biliyorsunuz düğün telaşımız vardı.. onu hallettik ama bu arada eşim hastalandı. 3 gün evde ona baktım. neyseki artık daha iyi..O nedenle gelemedim kusura bakmayın..Ayrıca ve maalesef salı günü akşam kırmızı kartı yedim. Dün hazır regli zamanı doktora gideyim hemde konuşayım dedim ama maalesef onuda beceremedim. Aslında iyi de oldu :))) Kendi doktorum Amerika eğitiminden dönmüş bende o nedenle pazartesi günü için ondan randevu aldım.. ınşallah bir aksilik çıkmazda bir dahaki reglime tüp bebek işlemine başlarız oluruz..Benden haberler bu kadar..sizlerde ne var ne çok :))))

canımmm...sanada günaydın hayatım...eşine geçmiş olsun...eltiyi de aldın hayırlı olsun...eeeee şimdi artık bebe zamanı....temmuzda bekliyoz ona göre....kendine çoook iyi bak hayatım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…