1 kere haadelikafadulden kısmette varsa oluyo işte darısı başımıza
bilmem mervecim ama uzuduğu gercek
çok ciddi canım kapıdan girdim direk söyledi suratıma gerçi akşameşimede der kesin ama doktora varana kadar söylemiş şimdi kim sorsa söyler kesin selen benı tansiyon hastası etti die ben dediydim galiba zatn pisikolojık sorunları var sinir hastası bu uste tuz bıber anne duysa kızıcak onlar buraya gelincede bizden dışarı cıkmıyo
bende göreemedimm gülsümüü canım.hakkatenn gözüm kamaştı ondan mı göremedim kızzzzzz
sehercim o seni üzmek için yapmış gibime geldii..
olmuş razişim elne sağlık
kız adına yakışır yerde gullerın arasında heeeeeeeeeeeee
evettttt şekercimmm gördümmmm seniiiiiiiiiiiii maşşallah canımm çok yakışıyosunuz allah bozmasınnn mutluluğunuzu kocanı üzersen karşında beni bulursunn bugünden sonra kocandan yanayım bilesiiinnn :roflol:
Kızlar günaydın.... Merve2 cim gelmiş gitmiş.. Eee napalım sizde gelince okursunuz artık..
Biliyorsunuz düğün telaşımız vardı.. onu hallettik ama bu arada eşim hastalandı. 3 gün evde ona baktım. neyseki artık daha iyi..O nedenle gelemedim kusura bakmayın..Ayrıca ve maalesef salı günü akşam kırmızı kartı yedim. Dün hazır regli zamanı doktora gideyim hemde konuşayım dedim ama maalesef onuda beceremedim. Aslında iyi de oldu :))) Kendi doktorum Amerika eğitiminden dönmüş bende o nedenle pazartesi günü için ondan randevu aldım.. İnşallah bir aksilik çıkmazda bir dahaki reglime tüp bebek işlemine başlarız oluruz..Benden haberler bu kadar..sizlerde ne var ne çok :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?