sağolasın mervecim inşallah dediğin gibidir mervem bekleyip görecez tevekkül allahtan karışım hemen etkisini gösterdimi görecez yoksa önümüzdeki aymı gösterecek:kedi:kaydirigubbakcemile3inşallah raziyecim bende tüm kalbimle diliyorumkiii buay olmuş olsun cnmdualarım seninleee.
asiyecimm sen genede dikkat et taşınırken malum nolur nolmaz olur mu cnm benim? inş yeni eeve yeni bebiişşş gelmiş olsun çoktann..
günaydın kuzeyin annesi valla ben bu hakemi bir yakalarsam zaten :mymeka:hayırlısı olsun güzelim inşallah gelmezde benim de senin gibi dana olur yada selen kızçe gibi bir kızım hayırlısı allahtan:Saruboceq:günaydın kızlar...
ay feyzaya çok üzüldüm...daha geçenlerde düşünmüştüm...allah sabır versin...
mervecim ikili testin çoook iyi çıkacak sakın evhem yapma canım...bebeni görcen ne güzel...hadi güzel sonuçlarla gel adaşım...
raziyecim sen de hakemi diskalifiye et artık canım...yeter bunca gösterdiği kart...
ooooooo seherim...darısı başımıza mı diyelim...benimki de dün diyo doğumdan sonra 15 gün beklermiş :))) olmaz dedim 40 gün geçecek...anlamam valla annen gittiği gün kaçamazsın diyo...söyle annene o zaman otusun 40 gün diyo :))) manyak benim kociş yaa....
asişçim sana da kolay gelsin canım...bu telaşın arasına bi de bebiş telaşı karışsın inşallah...
gülsüm sinem sizede günaydınlar canım....
burada olmayan teyzelerimize de kocaman günaydıııınnnn...
inşallah gülsümüm çok istiyorum ama hayırlısı tabiki:CüvCüv:raziş inşallah bebişin gelmiştir bitanem.
asişcim zati sen kaldırma hiçbirşey belkim bebişin karnında sana tutunmaya çalışıyodur annesi inşallah sabrımızın sonucunu hepimiz alacaz canım rabbim verecek bebişlerimizi:CüvCüv:Mervecim sağol cnm dikkatli olmaya çalışıyorum ağır falan kaldırmıyorum eşim izin vermiyo zaten ama onada üzülüyorum o kadar yoruluyo bende yarım etmek istiyorum olmuyo ama toparlanıyorum evi falan baya topladım ama küçük koli yapıyorum ki çok ağır olmasın diye.
Nicole mervecim sağol cnm hayırlısı ile inşallah ne güzel olurdu yorgunluğum giderdi
Razişim bi bakmışsın sabrın sonu selamet olmuş bebişin gelmiş inşallah hayırlısı ile olmuştur bu ay cnm benim ama olmasada nasılsa bi daha ki ay olur üstüne görüyorum dersin
günaydın obur merveee yakalamadım sanmaa gene yemek yedin.kaydirigubbakcemile3
günaydın canlarkaydirigubbakcemile3
geçmişe bakmadım daha, önemli bi gelişme var mı?
canım benim inşallah inanıyorum bitanem iyi ki varsınız canlarımŞenizraziyecim inşallah canım yaa..benimki gibi bi danacık gelsin sana da...o kadar sevincem ki anlatamam...en az senin kadar olacağına inan...
delüüü hamiş:CüvCüv::roflol::roflol:yerimsenibenbi gelişme olmazmı ben hamileyim :roflol:
canım hoşgeldin nasılsın.
valla mervecim benim doktorum eşime demişti 9 ay sabrettin 6 hafta daha sabret rahim kendini anca toparlıcak demişti o yuzden korktuda yanaşamadı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?