İnatla bir gün ANNE olacağım !

benden de herkese hayırlı akşamlar...yarın görüşmek üzere...sehercim sanada hayırlı yolculuklar....

günaydın kızlar nasılsınız aylincim evlilik yıldönümün kutlu olsun nice bol bebişli yıllara canım
ay yine mi maç yaaaaaaa dün benimkide gitti kızlar maça
ben kartı görecem kızlar leke gelmeye başladı yani srı kartı gördüm ikinci sarı kartla kırmızıyı görecem
neyse gününde geliyo hiç olmazsa
hiç tepki vermedim suratta yapmadım bidaha gitmicem falan dedi ama masla her maçtan sonra aynı şeyi söyler şu adetim bitsin gösterecem ona maçı
hepinizi tek tek öpüyorum aylin ne yaptın yıldönümünde merak ettim şimdi
byeeee

günaydın kızlar...
sinem hayırlısı olsun canım...bu ay kırmızı kartı bekliyodun zaten...önümüzdek ay hakemin gözüne gir de göstermesin kart mart...

günaydın kızlar ben ve kızım her zamanki gibi erkenciyiz gene o anakucanda dönencesiyle konuşuyo bende bu arada size bakayım dedim çünkü biradan zırlar

günaydınnn kızlarrr ooo kocalar çekiştirilmiş kayganalar bitmişşşş valla bende dert yanayım benimkide ben küseyim anındaaa oda küsecek bi durum bulur şöleee ağız tadıyla küsememm kaydirigubbakcemile3

sehercimm ya ben kaçırmışım köy nerede?

sinemcimm bak buay geçtiğini azçok tahmin ediyorduk ama önümüzdeki aya sıkı çalışmazsan sölimmm listede tek kalırsınn herkes buay hamiş sende kocişin yok diye böle oldu napcan anacım..kimse kocasını MAÇA yollamasın..kaydirigubbakcemile

myhope ayşeee nerde kız az kaldı doğurcak ayyyyy heyecan bastıı..

adaşımm günaydınnnnn yarın kontrol günü ay ben her gittiğimden heyecanlanıyorummŞeniz

günaydın seher günaydın adaşım...
ne zaman yolculuk seher?köy nerde bi de?bursada mı?
evet adaşım yarın buluşacam oğlumla heyecanlıyım...ayşeyi bende merak ediyorum ne zaman doğum acaba?bi haber verse gelip...
yaa adaşım senin yaptığın takvim çıkmıyo dünden beri neden acaba?ne yapmam lazım?

köy bileciğin söğüt ilçesinde bi yerde anacım 3 . 5 saata yakın şahsi arabayla uzaklıkta bursaya kısmetse yarın çıkıca yola eşim gelemiyo malesef bende kızçele beraber gidiyorum birada korkuyorum üşütmese die

günaydın kızlar

dualarınıza çok ihtiyacım var yıkılmış durumdayım pazartesi akşamı kanamam oldu hemen acile gittik doktor düşük tehlikesi var dedi ilaç verdi evdeyim şimdi dinleniyorum fazla kalkmamaya çalışıyorum umarım herşey iyi olur

aa evet adaşım çıkmıyor geçenlerde benimkide çıkmamıştı ama sonra gelmişti sana yeni takvim yapmak lazımm opuyorumnanaktan

seher evet ya dikkat et cidden oralar biraz daha soğuktur dağ havası yarasın selene bol bol uyusun ins çok mu kalıcan özlicez kızz?

beyzacım neredesin bakayım sen yoktun

beyacım korkma canım allahın izniyle bışey olmaz bendede olmuştu ilçlarını kullan doktorun dediğini yap yeter caım ve en önemlissi sakın moralini bozma en önemli o
valla pazara kadar kalcaz canım 4 gun yani bende sizleri özlicem

korkma sakın canım..benim 1 ay arayla 2 defa kanamam oldu..hem de 2.cisi ne kanama..düşürdüm diye ağladım hep...ama rabbim almadımı almıyor canım....bak oğluşum benimle...dinleneceksin canım...dr rapor yazsın sana...bide progestan takviyesi al...ama hep yat...sakın bişey yapayım deme...ve dua et...rabbim meleğinden ayırmasın seni....

sehercim belki kızçen babannesinin memleketinde biraz sakinler...tebdili mekanda ferahlık vardır derler...belki iyi gelir ikinize de...
adaşım biraz bekliim bakalım gelmezse elinden öpecek gene kuzeyin takvimi :)))

mervecim aslıdan hiç haber var mı bu kız unuttu bızı
ayşede yok 2 gundur acaba bişeymi oldu kız ayşe insan bi ce der her gun
aylin naptı acaba akşam

beyzacımmm allah korusun bitanem aklına getirme allaha emanet olsunn rabbim korusun meleğiniii yeterki yazılmamış olsunn.. dualarımız seninlee..:Saruboceq:

tamam cnm benimm öle yapalım..sehercim valla aslının facede resimleri varmış oğluşunla ama bize uğramıyoo :1no2:

ayşede bugünde gelmezse ararız bakalım ne yapmış

demekki unuttu bizi artıkın nese
ben temizliğide bitirdim selen uyurken bu gunude atlattık sayılır bi kahvaltım kaldı onuda edeyim bali benım huysuz uyanmadan akşama doğru aksi nemrut bişey oluyo benim kız uyku yuzunden valla

sağol canım sanada afiyet oolsun anca napalım kızçeden ne aman zaman kalırsa iş yap yemekye oluyo genelde uyku desen evlere şenlik ama 2 gecedir kucuk hanım koynumda uyuyo iyice uykuya dalana kadar sonra beşiğe gidiyo eşim diyo yandık bi bu kızla köşe kapmaca oynucaz dio kaydirigubbakcemile3

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

27 haziran.... aylint
28 haziran......asiş
2 temmuz....cetrefilli
7 temmuz... nevgül
12 temmuz ....zeytin1007
17 temmuz... raziş
.................... alabama
.................. ...rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
myhope ... Alperen
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
melankolia.. 16 Ekim - Ela Merve
cancer .... 31 Aralık
bahtusa...
bbaran......11 Şubat

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…