İnatla bir gün ANNE olacağım !

ozaman süper canım yaa ne kadar güzel ya böle kurumsal yerlere bayılıyorummm kaydirigubbakcemile5

bennn geldim günaydın herkese.merve2 oğluşuna maşallah.ayşe dilerim sincapı yakalamışsınızdır.ben kırmızıları giyemedim.koçişle annesine bağırdım akşam oda küstü.mafoldumben

günaydın kızlar cumalarınız mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah
ayşecim oğluşunu sağsalim 7temmuzda alacaksın kucağına ne güzel doğduktan sonra sen farkı kapatırsın canım sağlığı yerinde ya üzülme bitanemŞeniz
günaydın kuzey ve annesi maşallah kuzeye dana dana derken tombiş yapacaksın maşallah boyunada sen sinemin kızını al artık onun da boyu malum kızıda ona çeker:lepi:
ayşecim allah korusun neler yapmışsın sen sinirlnme böyle gerçi sonu gerçekten güzel bitmiş ama sincap falan yani:kedi:
günaydın mervem beyzanın moralinin iyi olmasına sevindim inşallah lekelenmesi de geçecek canım benim ya :Saruboceq:

günaydın raziş gülsüm...inşallah sizin de böyle güzel haberlerinizi alıcaz bigün canlarım...
gülsüm neden bağırdın kız...

günaydın raziş gülsüm...inşallah sizin de böyle güzel haberlerinizi alıcaz bigün canlarım...
gülsüm neden bağırdın kız...

ya akşam görümcem çoluk çocuk bana geldi.benimde özel işim vardı görümcem 9 bucuk oldu oturuyo hala.sanırım birazda ona sinirlendim.neyse mutfaktaki işimi bitirdim içeri geldim ömerin yanına oturdum.etek giyiyorum ama başka bişey yok eteğin altında:kedi: ömerde bacağıma bir şaplatır nasıl canım acıdı.bende ona vurdum ve bağırdım dedim kaçkez dicem sana ani hareketler yapma bana.kaynanamda gülüyo ne gülüyosun dedim sende ona vurdun ama dedi onada bağırdım sen gülmeyeceksin diye.sonra ömer diyo senle bir daha şaka yapanın.dedim aman ne şakaydı bacağım pişti.sonra görümcem kalktı gitti.bende işimi yapmaya gittim.kaydirigubbakcemile3

Ayşecim alperenimiz toparlar kendini son 1 ayda daha çok büyürlermiş cnm sıkma canını aklına kötü şeyler getirme tatlım az kalmış kavuşmana meleğin kucağında olacak tatlım bunu düşün

Gülsüm varya alemsin ha tabi insanın canı yanınca ne yapacağı belli olmaz yani öle şakada yapılmaz ama kaynana falan bağırmışın ya ona çok güldüm fettan bi kadınsın sen

Bende dün eşime kızdım biraz sevmiyorum seni dedim sen kendine hiç bakmıyosun sende sevmiyosun beni dedim yaklaşmak istedi yaklaştırmadım sonra barıştım ama biraz anlasın istedim kendine hiç dikkat etmiyo bu taşınma işine fazla kaptırdı kendini öksürüyo ağzında yaralar çıktı uykusuz hali hiç hoşuma gitmiyo sonra dedim ne ev isterim ne araba ne para bana sen lazımsın benbi seviyosan kendine dikkat et dedim bakalım uygulayacak mı dediklerimi

gülsüm ne işiydi kız bu özel olan kafamçokkarıştı
sen kaynanana nasııı bağırırsın amanınn bu gelin tam dayaklıkkk

asiyecim kocişin neden öksürüyorki ? doktora gitti mi?

evet asiş canım acıyınca ve kızınca gözüm hiçbişeyi görmez valla.kızınca bu bir bucuk metrelik kızdan bu kadar ses çıkarmı dedirtirim yani. ama kaynanama bağırmamın sebebi kaç defadır dikkatimi çekti ömer ne zaman canımı acıtsa o güler ondan kızdım.canım eşinede geçmiş olsun doktora götürsen ya.

Son düzenleme:
asişcim kocanı bi gösterin canım doktora çok geçmiş olsun. gülsümcüm ağzını seveyim iyi yapmışsın, demek ki seni bagırtacak duruma getirdi. sinemcim sen nasılsın canım yaaa bu ay ovulasyonu kacırdın diye hiç sesin cıkmıyo??
razişim sende ne var ne yok canım benim? obur hamiş merve kahvaltıya mı kaçtı?

gülsüm ne işiydi kız bu özel olan kafamçokkarıştı
sen kaynanana nasııı bağırırsın amanınn bu gelin tam dayaklıkkk

asiyecim kocişin neden öksürüyorki ? doktora gitti mi?

özel işim epilasyon desem:kedi:kaydirigubbakcemile3 bağırana değil canım bağırtana bakacan.:jeyyar:

ayşe beni bitek sen anlarsın.ya belki fevri davrandım ama dikkat et kaç defadır ömer ne zaman canımı acıtsa kızsam o güler.burda çok acıdım oda gülünce tutamadım kendimi.:1closedeyes:

özel işim epilasyon desem:kedi:kaydirigubbakcemile3 bağırana değil canım bağırtana bakacan.:jeyyar:

hımm tamam şekercim ozamann zemuszemus kız siz tam kameralıksınız hee çekmek lazım o hallerinizi komeediii filmi gibi ii ki tanıdık kız seni gelion burdada bizi güldürüosun :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…