valla canım dr enaz 2000 alır diyoz...hastanede değişiyo 1000 1500 arası gibi...özel sigortam olmasa bizide epey zorlardı..ama eşimin işyeri sağolsun..ikimizde sigortalıyız..oğluşum 15 günlük olunca onu da sigortalayacaklar...
ozaman süper canım yaa ne kadar güzel ya böle kurumsal yerlere bayılıyorummm kaydirigubbakcemile5
ayşecim oğluşunu sağsalim 7temmuzda alacaksın kucağına ne güzel doğduktan sonra sen farkı kapatırsın canım sağlığı yerinde ya üzülme bitanemŞenizselam kızlarrrrrropuyorumnanaktan
bugün malum kontrolümüz vardı tarihi belirledik eğer bir aksilik olmazsa 7 temmuzda oğlumu kucağıma alacammm ama gelişiminde gerilik varmış 3 hafta geriden geliyor ptesi hastaneye çağırdı doppler nts falan dedi bakalımm biraz moralim bozuldu ama inşallah ciddi bişey değildirrrrr neyse bizden bu kadarrr dua edin teyzeleri oğluşum içinnn
sizler nasılsınız bakalımm iyisinizdir umarımmm öpüldünüz canlarımmmŞenizŞeniz
günaydın kuzey ve annesi maşallah kuzeye dana dana derken tombiş yapacaksın maşallah boyunada sen sinemin kızını al artık onun da boyu malum kızıda ona çeker:lepi:günaydın kızlar...
akşam gelince yazayım dedim ama geç olmuştu...oğluşum 1985 gr olmuş teyzeleri...haftasına göre uyumlu..boyu 45 cm..o biraz uzun işte :)) şimdilik herşey yolunda..ama yine sakladı velet kendni..hiç net poz alamadık...plesantaya sokuyo kafasını çıkarmıyo...
ayşecim ne kadar az kaldı alpereni kucağına almaya...canım geriden gelsin hiç önemi yok burda gelişir...sağlığı yerinde ya sen ona bak canım...allah sağlmen yüzünü görmeyi nasip etsin canım...
oğlumun teyzeleri bugün uyanamadı galiba daha???
ayşecim allah korusun neler yapmışsın sen sinirlnme böyle gerçi sonu gerçekten güzel bitmiş ama sincap falan yani:kedi:herkese günaydın kızlar, nasılsınız? beyzadan haber alan var mı?
dün akşam kötü başladı iyi bitti yaaa, benim herif atölyeye gitmem lazım dedi (bağlama yaptıgı kendine ait bir atölyesi var), saat 8 olmuş aradım, hala orda, bastım fırcayı ki daha yemek de yememişiz ve atölyeden gelince duşa girmeden mümkün deil yerine oturamıyo saati 10 11 edecekti yani, ben de o hırsla girdim mutfaga börek yaptım, neyse hala gelmedi, üstü az pişti diye çıkardıgım böregi fırına geri koydum ızgarayı yakıp, iki dakkada kızarsın üstü diye, neyse duşa girdim, aradan bir yarım saat geçti emre gelmiş, bonyoya bir geldi, ev duman altı diye:))))) börek kömür olmuş, mutfagın duvarları simsiyah, evde bir koku ki sormayın!!!! o da duşa girdi çıktı tabi yüz vermiyorum, saat olmuş gecenin 10 bucugu, dısarı yemege gittik, döndük, sonra nerdeymiş bizim sincap)))
günaydın mervem beyzanın moralinin iyi olmasına sevindim inşallah lekelenmesi de geçecek canım benim ya :Saruboceq:ayşe inanmıyorum sana yaa kız börek bırakılıp duşa mı girilirrr amanınnn kafa sincapa mı gitti nolduu hadi hayırlısıyla sen yakalıcann kaydirigubbakcemile3
buarada dün beyza cvp yazmış arada kahve lekeleri oluomuş ama kendi doktorunu aramış olabilir normal önemli bişi değildir demiş yatıyormuş sıkılmış yatmaktan ama morali daha iyi gibi geldi banayerimseniben
günaydın raziş gülsüm...inşallah sizin de böyle güzel haberlerinizi alıcaz bigün canlarım...
gülsüm neden bağırdın kız...
kızlar ben kahvaltımı yapayım...acıktım...
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben iyiyim hepinizi öpüyorum kocaman
Ayşecim alperenimiz toparlar kendini son 1 ayda daha çok büyürlermiş cnm sıkma canını aklına kötü şeyler getirme tatlım az kalmış kavuşmana meleğin kucağında olacak tatlım bunu düşün
Gülsüm varya alemsin ha tabi insanın canı yanınca ne yapacağı belli olmaz yani öle şakada yapılmaz ama kaynana falan bağırmışın ya ona çok güldüm fettan bi kadınsın sen
Bende dün eşime kızdım biraz sevmiyorum seni dedim sen kendine hiç bakmıyosun sende sevmiyosun beni dedim yaklaşmak istedi yaklaştırmadım sonra barıştım ama biraz anlasın istedim kendine hiç dikkat etmiyo bu taşınma işine fazla kaptırdı kendini öksürüyo ağzında yaralar çıktı uykusuz hali hiç hoşuma gitmiyo sonra dedim ne ev isterim ne araba ne para bana sen lazımsın benbi seviyosan kendine dikkat et dedim bakalım uygulayacak mı dediklerimi
gülsüm ne işiydi kız bu özel olan kafamçokkarıştı
sen kaynanana nasııı bağırırsın amanınn bu gelin tam dayaklıkkk
asiyecim kocişin neden öksürüyorki ? doktora gitti mi?
asişcim kocanı bi gösterin canım doktora çok geçmiş olsun. gülsümcüm ağzını seveyim iyi yapmışsın, demek ki seni bagırtacak duruma getirdi. sinemcim sen nasılsın canım yaaa bu ay ovulasyonu kacırdın diye hiç sesin cıkmıyo??
razişim sende ne var ne yok canım benim? obur hamiş merve kahvaltıya mı kaçtı?
özel işim epilasyon desem:kedi:kaydirigubbakcemile3 bağırana değil canım bağırtana bakacan.:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?