İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar annem geldı pasta yapacam optummmmmmmmmmmmmmmmm bu arada bende emel 1 çocuk anasıyım teyzelerımızde sunlar asiş, bahtusa78, bbaran+, melankolia+, suheyla86, zeytin1007+

kızlar annem geldı pasta yapacam optummmmmmmmmmmmmmmmm bu arada bende emel 1 çocuk anasıyım teyzelerımızde sunlar asiş, bahtusa78, bbaran+, melankolia+, suheyla86, zeytin1007+

oy oy taze anne nasılsın bakimm?? ne pastası yapıosun bakimmşakkıdı ben de börek yapıp duruom dünden beri bi hamaratlık geldi

ıyi paylaşımlar dilerim,

Kazen buradaydı....

bizler bu durumda hala oluyoruz demekki :)))
Yaa aylinin üyeliği yine mi iptal edildi

canım allah bağışlasın resmine baktım nurtopu gibi maşşşallahhhhhhhhh teyzeleri kurban olsun ona darısıda bize

ya aylin gene mi gitmiş ya anlamadım ona niye izin vermiyorlar.

Bahtusacım hoşgeldin evet emelin oğlu kocaman olmuş inşallah sağlıklada büyüyecek diğer hamişlerimizinde eline bebişlerini almayı nasip etsin güzel Allah ım. Tabi bizede

Valla ben bu işten anlamadım Asiyecim.. Küfür yok, hakaret yok ama neden kapsama alanı dışı anlamıyorum..Yönetim bu haksızlıkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…