İnatla bir gün ANNE olacağım !

aylincimm inşallah gelmez canım benimm hiç bakma akıntıya falan bırak kendinii olcağı varsa olur de geçç az kaldı yerimseniben

yavru kurdun yediii mamasınıı gülsümcümmm..

kızlar adaşımın yokluğunu farkettiniz dimiii :gitme:

beyzaya msnden yazdım cvp gelince sizede yazarım inşallah onunda sıkıntıları geçicek

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

27 haziran.... ...aylint
28 haziran........asiş
2 temmuz.......cetrefilli
7 temmuz....nevgül
12 temmuz ......zeytin1007
17 temmuz.......raziş
24 temmuz.......gelevera
.................... ..alabama
.................. .....rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
myhope ... Alperen
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

Son düzenleme:
o şimdi bursada mervem işleri çok bu gece kınaları var bana yakın bakalım zaman bulabilirsek görüşücez merveyle pazara kadar inşallah olur zamanım

gelmez inşallah aylincim

gelmez inşallah aylinim.gelmezde şöle oynarız.
hayırlısı olsun..
dün gece bir diş ağrısıyla uyandım,ama yüzümün yarısını da ağrıtıyo! neyseki kısa sürdü.dişime dolgu yaptırmam gerekiyo,belki de bebişim onu bekliyodur,malum ilk 3 ay yaptıramam ve hamileliğin de etkisiyle kaybedebilirim dişimi..

aylincimm inşallah gelmez canım benimm hiç bakma akıntıya falan bırak kendinii olcağı varsa olur de geçç az kaldı yerimseniben
doğru diyosun
zaten ne çekiyosak bu telaş yüzünden,bi salamıyoruz kendimizi
üstelik bu ay olmaz nasılsa diye düşünüyodum,sabırsızlığıma bak:1rolleyes:

afiyet olsun iki canlı yavru kurdum.:1hug:

doğru diyosun
zaten ne çekiyosak bu telaş yüzünden,bi salamıyoruz kendimizi
üstelik bu ay olmaz nasılsa diye düşünüyodum,sabırsızlığıma bak:1rolleyes:

bu sabırsızlıklar nomal canım elimizde değil.mesela bende 7 temmuzu iple çekiyorum ben artık kesin hamileyim.:roflol:

hangi ay kalırsınız bilmem ama kızlar bencee yaz gelmeden doğurmaya bakın anacım sıcaklarda son ay geçirmek çoook zor olur herhalde şimdi bile fenalık basıyo koca menopozlu kadınlara benzedim öfleyip duruyorum:)))kaydirigubbakcemile3 yanii herkese eylüle kadar hamiş kalsınn hadi ekimde kabul olabilir kaydirigubbakcemile3

benim acelem zaten bu yüzden.

slm kızlar bende bugün biraz yoğunum şu işlerimi bi bitirsemde senelik izne çıkıcam inş
havalar da çok sıcak yaa ayy dışarı çıktık arkadaşla kendimizi içeri zor attık yapış yapış yaaa
kızlar bana dua edin yarın saat 9,20 de dr gidicem bakalım bebeğim benimle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…