gelmez inşallah aylincim
hayırlısı olsun..gelmez inşallah aylinim.gelmezde şöle oynarız.
o şimdi bursada mervem işleri çok bu gece kınaları var bana yakın bakalım zaman bulabilirsek görüşücez merveyle pazara kadar inşallah olur zamanım
doğru diyosunaylincimm inşallah gelmez canım benimm hiç bakma akıntıya falan bırak kendinii olcağı varsa olur de geçç az kaldı yerimseniben
aylincimm inşallah gelmez canım benimm hiç bakma akıntıya falan bırak kendinii olcağı varsa olur de geçç az kaldı yerimseniben
yavru kurdun yediii mamasınıı gülsümcümmm..
kızlar adaşımın yokluğunu farkettiniz dimiii :gitme:
beyzaya msnden yazdım cvp gelince sizede yazarım inşallah onunda sıkıntıları geçicek
doğru diyosun
zaten ne çekiyosak bu telaş yüzünden,bi salamıyoruz kendimizi
üstelik bu ay olmaz nasılsa diye düşünüyodum,sabırsızlığıma bak:1rolleyes:
inşallah oynak beyimopuyorumnanaktanbu sabırsızlıklar nomal canım elimizde değil.mesela bende 7 temmuzu iple çekiyorum ben artık kesin hamileyim.:roflol:
bu sabırsızlıklar nomal canım elimizde değil.mesela bende 7 temmuzu iple çekiyorum ben artık kesin hamileyim.:roflol:
bi dakka bi dakka o zaman şimdi bende bebiş yok, sen temmuzda hamişsen ben agustosta bikerem:umursamaz:
hangi ay kalırsınız bilmem ama kızlar bencee yaz gelmeden doğurmaya bakın anacım sıcaklarda son ay geçirmek çoook zor olur herhalde şimdi bile fenalık basıyo koca menopozlu kadınlara benzedim öfleyip duruyorum:)))kaydirigubbakcemile3 yanii herkese eylüle kadar hamiş kalsınn hadi ekimde kabul olabilir kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?