evet canım hikayemi anlatayım. 3 yıldır evliyim 1,5 yıldır çocuk istiyoruz. korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım 5 haftalıkken düştü. sonra da bir boş gebeliğim oldu. bir ara ara verdik ama 8 aydır istiyoruz bu defa olmuyor. şimdi de kan pıhtılaşması sorunu çıktı.... İNŞALLAH ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN...27 yaşındayımsenağlama
canım öncelikle çok çok geçmiş olsun.bu topikten ayrılma bence ben bi girdim daha çıkamadım bebişim olsa bile artık ben oynak beyi oldum burdakilerde yavru kurtlarım bunları bırakamam çok güzel dostluklar var burda.
hadı ya gulsum uzuldum şimdi nese ama bebiş için değerdimi ama anacım
EVETlmaz: DEVAM ETMEK İSTERİM FIRSAT BULDUKÇA BURDA SİZLERLE YAZIŞMAK İSTERİM. opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın sağlıklı bebişler versin bize verende allah alanda rabbim ne eyler hayırlısını eyler inatla bebiş için elimizden geleni yapıyoruz yapacağızdaevet canım hikayemi anlatayım. 3 yıldır evliyim 1,5 yıldır çocuk istiyoruz. korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım 5 haftalıkken düştü. sonra da bir boş gebeliğim oldu. bir ara ara verdik ama 8 aydır istiyoruz bu defa olmuyor. şimdi de kan pıhtılaşması sorunu çıktı.... İNŞALLAH ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN...27 yaşındayımsenağlama
ya hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli çok güzel bi bebişim olsun yeterki hiç şikayetçi değilim.bide doktorum bana şunu söylemişti.için temizlendiği zaman hem kanaman çok olur hemde ağrıların çok olur.dilerim hayra işarettir.bundan sonra bebişim gelir.zemuszemus
çok geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın sağlıklı bebişler versin bize verende allah alanda rabbim ne eyler hayırlısını eyler inatla bebiş için elimizden geleni yapıyoruz yapacağızda
günaydınlar
herkes iyi mi kızlar
gülsüm,beyza sizlerden naber
gülsüm bi sorun mu var canım?
geçmişe de bakıcam gerçi
canım ben sabah hastaneye gittim dr içinde dr polikliniği yoktu.muayenehaneye gittim ekreterine sordum akşam 4.bucuk gibi gelecekmiş.artık akşam gidicem.bide sanclarım geri geldi.
cancer, cetrefilli, nevgul61, razis, ssengun, zeytin1007 SELAM ARKADAŞLAR bu topige ilk kez bakıyorum. hihoyyyt
hoşgeldin aramızaaaa, valla daha zor bırakırsın sööleyim bizievet canım hikayemi anlatayım. 3 yıldır evliyim 1,5 yıldır çocuk istiyoruz. korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım 5 haftalıkken düştü. sonra da bir boş gebeliğim oldu. bir ara ara verdik ama 8 aydır istiyoruz bu defa olmuyor. şimdi de kan pıhtılaşması sorunu çıktı.... İNŞALLAH ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN...27 yaşındayımsenağlama
hoşgeldin avukat hattuuuuungünaydınlar
herkes iyi mi kızlar
gülsüm,beyza sizlerden naber
gülsüm bi sorun mu var canım?
geçmişe de bakıcam gerçi
canım geçmiş olsun,çok sancı çekmişin akşam galiba..
hoşgeldin aramızaaaa, valla daha zor bırakırsın sööleyim bizi
nickinde gelevera deresinden mi geliyo?
çoook çok geçmiş olsun, allah bir daha yaşatmasın sağlıkla gelsin bebişin inşallah
hoşgeldin avukat hattuuuuunnasılsın? var mı adet belirtileri ya da hamişlik?
[
canım,bol bol oku fındıkı,çabucak geçer inşallahgunaydın pammuk şekerlerim nasılsınız bakalım biz iyiyz selenın öksüürk gecmedi daha yav akşamları sabaha karşı oluyo anlamadım gıttı havamı çarptı acaba
ben de merak ediyorum ateş tablonu,ben de önümüzdeki aya ölçücem inşallahgünaydın kknın güzel hatunları nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan
mervecim ateşimi öğleden sonra yazayım evde kaldı kağıt:kedi:
ama gitmeden önce ne zaman da olsa bi test yaptır benceişte ameliyatımdan bir ay sonra demişti 25inde bir ay, yani tam gününde gitmem gerekmiyor tabi de, ya bu haftasonu ya da en geç gelecek hafta sonu gitcem, ee test o kadar çabuk sonuc vermez diyosunuz öyle mi:gitme: napayım hayırlısı bakalım
sizde ne var ne yok kızlar? mervecim bir kutlama yaptınız mı dün? seher minik kuzu ne alemde?
ayşecimm sorma akşam kociş yemeğe götürdü yemek yerken böğğ sen bi gel ayy rezillik yaa mafoldumben allahtan kocişim alıştı artık sora tabi kaldığım yerden devam ettim öylede güzelliği var opuyorumnanaktan benim kocişte değişme var sanırım herşey bebe için süprizzzzz ama olsun bukadar oldu yaa
raziyecim olur farketmez ee sen öğlen eve mi gidicen?
gülsümm güllsümmm haydeeee
ne güzel canımm,inşallah hep böyle olun maşallahsormayın kızlar bide çiçekk 2,5 yıldır çiçek göndermemişti öyle söleyim siz anlayın ne kadar fark varr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
raziyecimm hadi hayırlıı olsunn şekercimmm inşallah bir sebep olsunn bunlar:1hug:
helal sana sinem iyi demişsinslm kızlar benim koca gitmedi maça :jeyyar:
ben ona klomen içecen benle birlikte dedim verdim klomeni buna 3gün içti 4. gün ben içmicem dedi hadi ya dedim ben nasıl içiyorum insanın psikolojisini bozuyo bu haplar bide kocan maça gidince aldığın hap ve kilolar yanına kalıyo dedim ay kocaman bir taş attım kafasına nasıl kızlar bizi daha iyi anlıyolar bir hapı bile içmeye eriniyo bizim gibi dr. taşınsalar ne olur acaba
mervişler ayşeler gülsüm seher beyza raziş asiş aylin badegül nasılsınız
hoşgeldin canımevet canım hikayemi anlatayım. 3 yıldır evliyim 1,5 yıldır çocuk istiyoruz. korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım 5 haftalıkken düştü. sonra da bir boş gebeliğim oldu. bir ara ara verdik ama 8 aydır istiyoruz bu defa olmuyor. şimdi de kan pıhtılaşması sorunu çıktı.... İNŞALLAH ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN...27 yaşındayımsenağlama
hoşbulduk ayşeehoşgeldin aramızaaaa, valla daha zor bırakırsın sööleyim bizi
nickinde gelevera deresinden mi geliyo?
çoook çok geçmiş olsun, allah bir daha yaşatmasın sağlıkla gelsin bebişin inşallah
hoşgeldin avukat hattuuuuunnasılsın? var mı adet belirtileri ya da hamişlik?
[
evet gülüm,bence de için temizleniyo,sonra da bebişin gelsin inşallahevet sorma resmen kıvrandım uyku bile uyuyamadım.ama şikayetçi değilim.yeterki bebeğim gelsin sağlıkla.halada öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?