İnatla bir gün ANNE olacağım !

seher sancılarım azaldı dedimya sana büyük konuşmuşum akşam resmen kıvrandım çay bile içemedim şöle ağız tadıyla.uykularım desen bölük pörçük oldu.

canım öncelikle çok çok geçmiş olsun.bu topikten ayrılma bence ben bi girdim daha çıkamadım bebişim olsa bile artık ben oynak beyi oldum burdakilerde yavru kurtlarım bunları bırakamam çok güzel dostluklar var burda.

EVET lmaz: DEVAM ETMEK İSTERİM FIRSAT BULDUKÇA BURDA SİZLERLE YAZIŞMAK İSTERİM. opuyorumnanaktan

hadı ya gulsum uzuldum şimdi nese ama bebiş için değerdimi ama anacım

ya hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli çok güzel bi bebişim olsun yeterki hiç şikayetçi değilim.bide doktorum bana şunu söylemişti.için temizlendiği zaman hem kanaman çok olur hemde ağrıların çok olur.dilerim hayra işarettir.bundan sonra bebişim gelir.zemuszemus

günaydınlar
herkes iyi mi kızlar
gülsüm,beyza sizlerden naber
gülsüm bi sorun mu var canım?
geçmişe de bakıcam gerçi

çok geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın sağlıklı bebişler versin bize verende allah alanda rabbim ne eyler hayırlısını eyler inatla bebiş için elimizden geleni yapıyoruz yapacağızda

SEN HAMİLEMİSİN TATLIM ANLAMADIM TAM alkisalkisalkis

günaydınlar
herkes iyi mi kızlar
geçmişe de bakıcam gerçi

canım ben sabah hastaneye gittim dr içinde dr polikliniği yoktu.muayenehaneye gittim ekreterine sordum akşam 4.bucuk gibi gelecekmiş.artık akşam gidicem.bide sanclarım geri geldi.

cancer, cetrefilli, nevgul61, razis, ssengun, zeytin1007 SELAM ARKADAŞLAR bu topige ilk kez bakıyorum. hihoyyyt
hoşgeldin aramızaaaa, valla daha zor bırakırsın sööleyim bizi
nickinde gelevera deresinden mi geliyo?
çoook çok geçmiş olsun, allah bir daha yaşatmasın sağlıkla gelsin bebişin inşallah

günaydınlar
herkes iyi mi kızlar
geçmişe de bakıcam gerçi
hoşgeldin avukat hattuuuuun nasılsın? var mı adet belirtileri ya da hamişlik?

[

UMARIM CANIM NEDEN OLMASIN NİYE BIRAKAYIM......kaydirigubbakcemile5

bız bağımlılık yapaeızda şekerim ondan bırakamassın diolar tıpkı kahve gıbı sigara gibi bırakamassın

gunaydın pammuk şekerlerim nasılsınız bakalım biz iyiyz selenın öksüürk gecmedi daha yav akşamları sabaha karşı oluyo anlamadım gıttı havamı çarptı acaba
canım,bol bol oku fındıkı,çabucak geçer inşallah

günaydın kknın güzel hatunları nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan
mervecim ateşimi öğleden sonra yazayım evde kaldı kağıt:kedi:
ben de merak ediyorum ateş tablonu,ben de önümüzdeki aya ölçücem inşallah
ama gitmeden önce ne zaman da olsa bi test yaptır bence

ne güzel canımm,inşallah hep böyle olun maşallah

helal sana sinem iyi demişsin

hoşgeldin canım
inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun sağlıkla

hoşbulduk ayşee
bugün pek bişe yok bende ama adet olcam ben bu ay bence
evet sorma resmen kıvrandım uyku bile uyuyamadım.ama şikayetçi değilim.yeterki bebeğim gelsin sağlıkla.halada öyle
evet gülüm,bence de için temizleniyo,sonra da bebişin gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…