İnatla bir gün ANNE olacağım !

yaa sorma dün burda da hava kapalıydı ama sıcaktı basık bir hava vardı ve eve giderken ben acayip daraldım, bööle nefes alamıyodum, allahım hamile miyim:uhm:
kızım dalga geçiyorum kendimle sen şuan hamilesin bende senin arkandan gelcem önce sana sevinelim bitanem.
:lepi:CADIARZU

beyzacım güzel haberler al ve bize de yetiştir inşallah

tabi ki senle ve senle kalacak allahın izniyle, canım benim inşallah görürsün de bebişini için de oh der, bizi de habersiz bırakma, dualarım senle canım benim, nasıl olsa ödeşiriz ben de gelecek aya hamileyimyerimsenibena.s. şaka bi yana endişelendikce bebeğini de etkiliycen canım içini ferah tut sen:)

beyzam bebeğin senle inşallah bitanem darısı bize inşallah:1hug:

yaa sorma dün burda da hava kapalıydı ama sıcaktı basık bir hava vardı ve eve giderken ben acayip daraldım, bööle nefes alamıyodum, allahım hamile miyim:uhm:

:lepi:CADIARZU

napmaya karar verdin kız test işini gitmeden bigün önce ver ya aklından çıksın barisositososito ankaraya gitmene gerek kalmaz opuyorumnanaktan

bız bağımlılık yapaeızda şekerim ondan bırakamassın diolar tıpkı kahve gıbı sigara gibi bırakamassın

CANIM UMARIM ÖYLE OLUR. BEN KADINLAR KULÜBÜNE 1 AYDIR FALAN GİRİYORDUM. BAŞKA BİR TOPİĞE GİRİYORDUM. ORDAKİLER BAYAĞI ESKİYDİLER. NEYSE İYİ GİDİYORDU. BİR HAFTA KADAR GİREMEDİM. SONRA BİR GİRDİM Kİ ORDA EN İYİ ARKADAŞLAR KAVGA ETMİŞLER VE TOPİK KAPANMIŞ. BUR DA DA O YAZANMAZ UMARIM. YANİ BENİM TEK DERDİM HAMİLELİK KONUSUNDA BİLGİ ALIŞVERİŞİ HANİ İNSAN ZOR GÜNLERİNDE KENDİNİ ÇOK YANLIZ HİSSEDİYOR. KENDİMİZ GİBİ BİRİLERİNİ GÖRÜNCE MORAL BULUYOR. ANLATABİLDİM UMARIM.... :içelim:

kaydirigubbakcemile3 biz atlattık o evreleri cnmm burası kapanmıcaktır kaydirigubbakcemile5

hoşgeldinn aramızaa

çok güzel anlattın canım.meraketme allahın izniyle burda öle kavga olmaz.biz kavga ederiz etmesine ama bizim bi oklavacı ayşemiz var o oklavasıyla bizi dize getiriyor.:roflol:işin şakası burda çok güzel dostluklar var ben buna inanıyorum ve hep inanmak istiyorum.

kaydirigubbakcemile3 biz atlattık o evreleri cnmm burası kapanmıcaktır kaydirigubbakcemile5

hoşgeldinn aramızaa

umarım öyle olur... insan olduğu yerde kavga oluyor işte. keşke olmasa. yani bizim burda tek derdimiz var oda sorunlarımızı paylaşmak... opuyorumnanaktan

napmaya karar verdin kız test işini gitmeden bigün önce ver ya aklından çıksın barisositososito ankaraya gitmene gerek kalmaz opuyorumnanaktan

yaaa bilmiyorum ben ne yapmalıyım? beyza da hamiliğini adetinden önce öğrenmişti yaa ne kadar vardı ki beyzam adetine senin test yaptıgında?

bizde kavga olmaz anacım olsada biz gene toplanırız biz gene toplaşırız bulur birbirimizi sen merak etme her topiğe benzemez burası

ya özün sözü kısası bu topikin kurucusu ve üyeleri sağlam karakter yaaa..opuyorumnanaktan

sağolun canlarım inş yarın güzel haberleri alıp sizede vericem inş hep beraber mutlu oluruz sizin bebişlerinizi de kutlarız tez zamanda

bizde kavga olmaz anacım olsada biz gene toplanırız biz gene toplaşırız bulur birbirimizi sen merak etme her topiğe benzemez burası

ya özün sözü kısası bu topikin kurucusu ve üyeleri sağlam karakter yaaa..opuyorumnanaktan

TABİKİ BÖYLE DAVRANIŞLAR İNSANLARIN KİŞİLİK VEYA KİŞİLİKSİZLİĞİYLE İLGİLİ. HENÜZ BİR ŞEYLERİ SİNDİREMEMİŞ İNSANLAR HER ZAMAN OLABİLİR. KALİTELİ İNSAN GEREKSİZ KAVGA ETTMEZ. ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN. BİRBİRİMİZİN SORDUĞU SORULARA CEVAP VERİP BİLDİĞMİZ KADAR FAYDALI OLABİLİRSEK NE MUTLU..... :enbuyukkk:

beyzacım yarın güzel birgün olacak inşallah bebişin minik kalbinin atışlarını duyacaksın seninle ve seninle kalacak 9 ay sonra kucağında annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…