yaa sorma dün burda da hava kapalıydı ama sıcaktı basık bir hava vardı ve eve giderken ben acayip daraldım, bööle nefes alamıyodum, allahım hamile miyim:uhm:hangi ay kalırsınız bilmem ama kızlar bencee yaz gelmeden doğurmaya bakın anacım sıcaklarda son ay geçirmek çoook zor olur herhalde şimdi bile fenalık basıyo koca menopozlu kadınlara benzedim öfleyip duruyorum:)))kaydirigubbakcemile3 yanii herkese eylüle kadar hamiş kalsınn hadi ekimde kabul olabilir kaydirigubbakcemile3
:lepi:CADIARZUkızım dalga geçiyorum kendimle sen şuan hamilesin bende senin arkandan gelcem önce sana sevinelim bitanem.
slm kızlar bende bugün biraz yoğunum şu işlerimi bi bitirsemde senelik izne çıkıcam inş
havalar da çok sıcak yaa ayy dışarı çıktık arkadaşla kendimizi içeri zor attık yapış yapış yaaa
kızlar bana dua edin yarın saat 9,20 de dr gidicem bakalım bebeğim benimle mi?
tabi ki senle ve senle kalacak allahın izniyle, canım benim inşallah görürsün de bebişini için de oh der, bizi de habersiz bırakma, dualarım senle canım benim, nasıl olsa ödeşiriz ben de gelecek aya hamileyimyerimsenibena.s. şaka bi yana endişelendikce bebeğini de etkiliycen canım içini ferah tut sen:)slm kızlar bende bugün biraz yoğunum şu işlerimi bi bitirsemde senelik izne çıkıcam inş
havalar da çok sıcak yaa ayy dışarı çıktık arkadaşla kendimizi içeri zor attık yapış yapış yaaa
kızlar bana dua edin yarın saat 9,20 de dr gidicem bakalım bebeğim benimle mi?
tabi ki senle ve senle kalacak allahın izniyle, canım benim inşallah görürsün de bebişini için de oh der, bizi de habersiz bırakma, dualarım senle canım benim, nasıl olsa ödeşiriz ben de gelecek aya hamileyimyerimsenibena.s. şaka bi yana endişelendikce bebeğini de etkiliycen canım içini ferah tut sen:)
yaa sorma dün burda da hava kapalıydı ama sıcaktı basık bir hava vardı ve eve giderken ben acayip daraldım, bööle nefes alamıyodum, allahım hamile miyim:uhm:
:lepi:CADIARZU
bız bağımlılık yapaeızda şekerim ondan bırakamassın diolar tıpkı kahve gıbı sigara gibi bırakamassın
CANIM UMARIM ÖYLE OLUR. BEN KADINLAR KULÜBÜNE 1 AYDIR FALAN GİRİYORDUM. BAŞKA BİR TOPİĞE GİRİYORDUM. ORDAKİLER BAYAĞI ESKİYDİLER. NEYSE İYİ GİDİYORDU. BİR HAFTA KADAR GİREMEDİM. SONRA BİR GİRDİM Kİ ORDA EN İYİ ARKADAŞLAR KAVGA ETMİŞLER VE TOPİK KAPANMIŞ. BUR DA DA O YAZANMAZ UMARIM. YANİ BENİM TEK DERDİM HAMİLELİK KONUSUNDA BİLGİ ALIŞVERİŞİ HANİ İNSAN ZOR GÜNLERİNDE KENDİNİ ÇOK YANLIZ HİSSEDİYOR. KENDİMİZ GİBİ BİRİLERİNİ GÖRÜNCE MORAL BULUYOR. ANLATABİLDİM UMARIM.... :içelim:
CANIM UMARIM ÖYLE OLUR. BEN KADINLAR KULÜBÜNE 1 AYDIR FALAN GİRİYORDUM. BAŞKA BİR TOPİĞE GİRİYORDUM. ORDAKİLER BAYAĞI ESKİYDİLER. NEYSE İYİ GİDİYORDU. BİR HAFTA KADAR GİREMEDİM. SONRA BİR GİRDİM Kİ ORDA EN İYİ ARKADAŞLAR KAVGA ETMİŞLER VE TOPİK KAPANMIŞ. BUR DA DA O YAZANMAZ UMARIM. YANİ BENİM TEK DERDİM HAMİLELİK KONUSUNDA BİLGİ ALIŞVERİŞİ HANİ İNSAN ZOR GÜNLERİNDE KENDİNİ ÇOK YANLIZ HİSSEDİYOR. KENDİMİZ GİBİ BİRİLERİNİ GÖRÜNCE MORAL BULUYOR. ANLATABİLDİM UMARIM.... :içelim:
kaydirigubbakcemile3 biz atlattık o evreleri cnmm burası kapanmıcaktır kaydirigubbakcemile5
hoşgeldinn aramızaa
çok güzel anlattın canım.meraketme allahın izniyle burda öle kavga olmaz.biz kavga ederiz etmesine ama bizim bi oklavacı ayşemiz var o oklavasıyla bizi dize getiriyor.:roflol:işin şakası burda çok güzel dostluklar var ben buna inanıyorum ve hep inanmak istiyorum.
napmaya karar verdin kız test işini gitmeden bigün önce ver ya aklından çıksın barisositososito ankaraya gitmene gerek kalmaz opuyorumnanaktan
delikafadulden:roflol:ben şuan test yapsam çıkarmı acabaa.
bizde kavga olmaz anacım olsada biz gene toplanırız biz gene toplaşırız bulur birbirimizi sen merak etme her topiğe benzemez burası
ya özün sözü kısası bu topikin kurucusu ve üyeleri sağlam karakter yaaa..opuyorumnanaktan
:roflol:kaydirigubbakcemile3 biz atlattık o evreleri cnmm burası kapanmıcaktır kaydirigubbakcemile5
hoşgeldinn aramızaa
ben şuan test yapsam çıkarmı acabaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?