hay ben senin aazını olmasa da yanaklarını öpüyüm sehercim yaaaagülsümle aysenın bebiş yola çıkıyolar desenıze bu ay
inşallahh inşallahhhhhhhhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq:gülsümle aysenın bebiş yola çıkıyolar desenıze bu ay
şimciiiiiik kızlaaar ben tatil diye anırıyorum yaaa çok sıkıldım bu davalardan, valla bir gün de bööle bebek hamişlik, adet, sincap bahsetmesem hiç düşünmesem bu konuları diyorum, o kadar çok ihtiyacım var ki buna, gerçi hepimiz aynı durumdayız da ya bazen düşünüyorum nasıl da güçlüyüz biz kadınlar, önce hamişlik, sonra bir ömür fedakarca annelik... şimdi rahatlıgımızdan heralde herşeyi sıkıntı ediyoruz kendimize, ööle bir gelecek ki bebelerimiz, aman diycez ben neleri takmışım kafama
yaaa evet, ne kadar sevicez, ne kadar kollayıp koruycaz, bazen bana anne diyeceğini düşününce burnumun direği sızlıyor, ne eşsiz bir duygudur, ve bunun için değer bu yaşadıklarımız, yeter ki sağlıklıca gelsin kuzularımız, biz çekmeye razıyız, zaman zaman isyan ediyoruz ama napalım hepimiz ayrı bi deliyiz kudurup kudurup geri duruluyoruz nasılsa, haa ben bugün bööle konustum ertesi gün dellenirim biliyosunuzayşemm kesinliklee ölee dün bizde eşimle konuştuk neler yaptık neler denedik hamiş olmam için çıksın sorcam bebemee diye gülüştük ah ah anlatsam gülersiniz taa ki 1ay ben bıraktım dedim hatta sizede çok gelemicem vazgeçtim demiştim oayda olmadı ama sonraki ay olacağı varsa olur mantığıyla ilerledim gerçektende öyle yeterki yazılmış olsun bişi yapmasanda oluyor..sizlerede allah en kısa zamanda yazmış olsunn sora hep beraber gülelim bebelerimizin resmine bakıp bu sıpa için ne uğraştk diyee kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3:kedi: haklısın sehercim bizim kadar onlarda uğraşsa gelecek bebişleraferim kız sinem iyi etmişin göndermemekle anacım hem siz uğraşıyonuz bırazda onlar çalışsın dimi ama
cancer, cetrefilli, nevgul61, razis, ssengun, zeytin1007 SELAM ARKADAŞLAR bu topige ilk kez bakıyorum. hihoyyyt
cancer, cetrefilli, nevgul61, razis, ssengun, zeytin1007 SELAM ARKADAŞLAR bu topige ilk kez bakıyorum. hihoyyyt
hoşgeldin gelevera sen de hamiş olmak için inat edenlerdenmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?