İnatla bir gün ANNE olacağım !

şimciiiiiik kızlaaar ben tatil diye anırıyorum yaaa çok sıkıldım bu davalardan, valla bir gün de bööle bebek hamişlik, adet, sincap bahsetmesem hiç düşünmesem bu konuları diyorum, o kadar çok ihtiyacım var ki buna, gerçi hepimiz aynı durumdayız da ya bazen düşünüyorum nasıl da güçlüyüz biz kadınlar, önce hamişlik, sonra bir ömür fedakarca annelik... şimdi rahatlıgımızdan heralde herşeyi sıkıntı ediyoruz kendimize, ööle bir gelecek ki bebelerimiz, aman diycez ben neleri takmışım kafama

gülsümcüm hayırlısı olsun güzelim önümüzdeki aya tertemiz rahimle başlayacaksın canım sonra gelecek allahın izniyle ikiz bebeler:CüvCüv:

şimdi hiç sorumluluğunuz yok gibi bebiş gelince herşey 2 ye katlanıyo o tospa ilk sırayı alıyo hayatında

slm kızlar benim koca gitmedi maça :jeyyar:
ben ona klomen içecen benle birlikte dedim verdim klomeni buna 3gün içti 4. gün ben içmicem dedi hadi ya dedim ben nasıl içiyorum insanın psikolojisini bozuyo bu haplar bide kocan maça gidince aldığın hap ve kilolar yanına kalıyo dedim ay kocaman bir taş attım kafasına nasıl kızlar bizi daha iyi anlıyolar bir hapı bile içmeye eriniyo bizim gibi dr. taşınsalar ne olur acaba
mervişler ayşeler gülsüm seher beyza raziş asiş aylin badegül nasılsınız

gülsümle aysenın bebiş yola çıkıyolar desenıze bu ay
inşallahh inşallahhhhhhhhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq:

ayşemm kesinliklee ölee dün bizde eşimle konuştuk neler yaptık neler denedik hamiş olmam için çıksın sorcam bebemee diye gülüştük ah ah anlatsam gülersiniz taa ki 1ay ben bıraktım dedim hatta sizede çok gelemicem vazgeçtim demiştim oayda olmadı ama sonraki ay olacağı varsa olur mantığıyla ilerledim gerçektende öyle yeterki yazılmış olsun bişi yapmasanda oluyor..sizlerede allah en kısa zamanda yazmış olsunn sora hep beraber gülelim bebelerimizin resmine bakıp bu sıpa için ne uğraştk diyee kaydirigubbakcemile3

ooohhh çenene sağlık sinemcim iyi laf kitlemişsin, anlar artık senin nelere katlandıgını

aferim kız sinem iyi etmişin göndermemekle anacım hem siz uğraşıyonuz bırazda onlar çalışsın dimi ama

yaaa evet, ne kadar sevicez, ne kadar kollayıp koruycaz, bazen bana anne diyeceğini düşününce burnumun direği sızlıyor, ne eşsiz bir duygudur, ve bunun için değer bu yaşadıklarımız, yeter ki sağlıklıca gelsin kuzularımız, biz çekmeye razıyız, zaman zaman isyan ediyoruz ama napalım hepimiz ayrı bi deliyiz kudurup kudurup geri duruluyoruz nasılsa, haa ben bugün bööle konustum ertesi gün dellenirim biliyosunuz

aferim kız sinem iyi etmişin göndermemekle anacım hem siz uğraşıyonuz bırazda onlar çalışsın dimi ama
kaydirigubbakcemile3:kedi: haklısın sehercim bizim kadar onlarda uğraşsa gelecek bebişler
ağzına sağlık sinemcim yola geliyor bu kocişler benimkide gelecek şakkıdı

valla çok sinir oluyom raziş sen uğraş uğraş onlar hazıra konsun gibi oluyo bu iş bu sefer

sen neler yaşıyosan aynısını yaşatacaksın ki aklı başına gelsin ay 8. günle 13. gün görünüyo benim yumurtlama günlerim yani bu hafta full sincap aramamız lazım hiç sektirmicem bakalım buay ne olacak kendide farkında yoksa 8 ay sonra diğer bi şans ay maça gidiyo bide 3 gün şuram ağrıyo buram ağrıyo naz edemiyo bana yemiyorum artık ama ağrısa bile masaj bile yapmıyorum
gitmicem diyo bakalım ne zamana kadar

hoşgeldin gelevera sen de hamiş olmak için inat edenlerdenmisin

evet canım hikayemi anlatayım. 3 yıldır evliyim 1,5 yıldır çocuk istiyoruz. korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım 5 haftalıkken düştü. sonra da bir boş gebeliğim oldu. bir ara ara verdik ama 8 aydır istiyoruz bu defa olmuyor. şimdi de kan pıhtılaşması sorunu çıktı.... İNŞALLAH ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN...27 yaşındayımsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…