İnatla bir gün ANNE olacağım !

teyzem sana hangi tarih yazayım?[/QUOTE]

canım bana tarih yazma.. çünkü iğnelerden dolayı gecikme yaşayacağım..Transferim olsun kan test günümü yazarsın :))):lepi:

matematik hesabı doğru aferin :))) Ama canım reglinin ilk günü 1 sayılır.. Çıkar şimdi parmakları ve 31 kere say.. bak bakalım ayın kaçı oluyor lülülülülülü

tamam reglin birinci gün bir sayılıyo 23 ünde oldum dedi 24 31 gün oluyo.laelaelaelaelae

Ne 22 ne de 24 .... 23 kızlar 23 :)))))))))))))))

olurmu ya 23 ten 23 e 30 gün oluyo 24 ü 31 gün oluyo ya.

matematik hesabı doğru aferin :))) Ama canım reglinin ilk günü 1 sayılır.. Çıkar şimdi parmakları ve 31 kere say.. bak bakalım ayın kaçı oluyor lülülülülülü

evet canım 23 oluyoo
zemuszemus
:içelim:

:roflol::roflol: kaç kişi bi hesap yapamadık
ama bence 24 lülülülülülü

:roflol::roflol:
emel hoşgeldin dimi geç kaldım.bu ayı aylinin ve ayşenin bide asişin hamileliği ile kapatacağız.
kafamçokkarıştı

teyzem sana hangi tarih yazayım?

canım bana tarih yazma.. çünkü iğnelerden dolayı gecikme yaşayacağım..Transferim olsun kan test günümü yazarsın :))):lepi:[/QUOTE]
emeeeeel hoşgeldin canım benim, ayh yaa tüm aşamaları sağlıklıca atlatırsın inşallah, ananas ye suyunu iç e mi valla bebegin tutunmasına cok faydalıymıs rahmi güçlendiriyomus.
bizim sincap aramaktan rahimde güç mü kaldı:roflol::kedi::roflol:

Hoş bulduk Ayşecim.. Temennilerin için çok sağol canım..ınşallah hep beraber en kısa zamanda hamile kalırız.. Sağlıkla tabii :)))
Merveeee Gelevera ya bir takvim yap da görsün şu 24 diyen kızlar.. Herhalde takvime inanırsınız :))))

ay bende oturdum hesapladım eet regl ilk günü 1 sayıldığından 23 olarak düzeltme yapıyorumm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…