İnatla bir gün ANNE olacağım !

Preseed :lepi: çatlama dur.. Ben kullandım ama sonuç değişmedi..Bizde bir işe yaramadı.. Malum taşıyacak sperm bulamadı ki:roflol: Neyi merak ediyorsun sor cevaplıyam yerimseniben
hamilelikte işe yaramadı demek, başka bişede yaradı mı? hani daha mı keyifli:kedi:
+18 i açmış bulunuyorumlülülülülülü

hamilelikte işe yaramadı demek, başka bişede yaradı mı? hani daha mı keyifli:kedi:

+18 :kedi: bende o işe hiç yaramadı diyemem :roflol: Daha doğrusu kuruluk problemi yaşayanlar için ideal.. :lepi:

yok sen kesin hamilesiiin:CüvCüv:

ya sanırım kesin galiba hralde büyük ihtimalle yani galiba
evet evet preseed başka işlere yaradı mı? aylinde de zaman zaman oluyo galiba tahriş olma durumu bende deeee:kedi:

kızlar benim benzin bitti galiba yetişemiyorum size.ben kesin hamileyim.:roflol:
kesinndelikafadulden
+18 :kedi: bende o işe hiç yaramadı diyemem :roflol: Daha doğrusu kuruluk problemi yaşayanlar için ideal.. :lepi:
CADIARZU hımmm
ya sanırım kesin galiba hralde büyük ihtimalle yani galiba
evet evet preseed başka işlere yaradı mı? aylinde de zaman zaman oluyo galiba tahriş olma durumu bende deeee:kedi:
ya evet,ama benim adet biter bitmez bir-2 gün oluyo o,yumurtlama döneminde sorun yok, preseed de yumurtlama döneminde kullanılacak,bu ne yaman çelişki, ben alırsam adet bitince kullanırım heralde:roflol:

kızlar +18lik konulara aklın kayması da hamilelik belirtisiymiş biliyo musunuz
evet evet benim ondan oldu:roflol:

İşleyen demir pas tutmaz derler ama sizin için geçerli değil demekki bu durum naniknanik
:roflol::roflol::roflol:
benim için diil pek, bende daha ziyade "azimle s.çan duvarı deler" deyişimiz geçerlilülülülülülü:kedi: utandım şimdi
neler söletiyonuz bana, yoksaaaa ben hiç böle konuşmamlülülülülülü

kızlar +18lik konulara aklın kayması da hamilelik belirtisiymiş biliyo musunuz
evet evet benim ondan oldu:roflol:
uçtun aylinimzemuszemus

İşleyen demir pas tutmaz derler ama sizin için geçerli değil demekki bu durum naniknanik
ya o sanırım erkekler için geçerli :roflol: hiç pas tuttuğunu görmedim tamam kabul ediyorum +18:kedi:

seherr ikinci yolda mı yoksaaa,hamilelik belirtisiya yetişememek:roflol:
oynak beyimiz,saygılar efenim
al işte, geyiği tuttu avukat sıyırdı kızlar:roflol: ya ben telefonlara bakmak istemiyorum sanırım bu hamilelik, yani deilse de nedir

ayy benim karnımın içi resmen titreşiyo.neler oluyo acaba içinde.ben çok fenayımya kaç gün daha sürer acabaa.:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…