hamilelikte işe yaramadı demek, başka bişede yaradı mı? hani daha mı keyifli:kedi:Preseed :lepi: çatlama dur.. Ben kullandım ama sonuç değişmedi..Bizde bir işe yaramadı.. Malum taşıyacak sperm bulamadı ki:roflol: Neyi merak ediyorsun sor cevaplıyam yerimseniben
ne sordugumu da unuttum valla:)
yaaa bilmiyorum ben ne yapmalıyım? beyza da hamiliğini adetinden önce öğrenmişti yaa ne kadar vardı ki beyzam adetine senin test yaptıgında?
hamilelikte işe yaramadı demek, başka bişede yaradı mı? hani daha mı keyifli:kedi:
+18 i açmış bulunuyorumlülülülülülü
beyzacım yarın güzel birgün olacak inşallah bebişin minik kalbinin atışlarını duyacaksın seninle ve seninle kalacak 9 ay sonra kucağında annesi
hamilelikte işe yaramadı demek, başka bişede yaradı mı? hani daha mı keyifli:kedi:
+18 i açmış bulunuyorumlülülülülülü
yok sen kesin hamilesiiin:CüvCüv:
canım benim inş öyle olur
inş sizlerinden güzel haberleri gelir hep beraber seviniriz
kesinndelikafaduldenkızlar benim benzin bitti galiba yetişemiyorum size.ben kesin hamileyim.:roflol:
CADIARZU hımmm+18 :kedi: bende o işe hiç yaramadı diyemem :roflol: Daha doğrusu kuruluk problemi yaşayanlar için ideal.. :lepi:
ya evet,ama benim adet biter bitmez bir-2 gün oluyo o,yumurtlama döneminde sorun yok, preseed de yumurtlama döneminde kullanılacak,bu ne yaman çelişki, ben alırsam adet bitince kullanırım heralde:roflol:ya sanırım kesin galiba hralde büyük ihtimalle yani galiba
evet evet preseed başka işlere yaradı mı? aylinde de zaman zaman oluyo galiba tahriş olma durumu bende deeee:kedi:
bende yetişemiyom 2 dk selenın ustu değiştirem dedim oooo
evet evet preseed başka işlere yaradı mı? aylinde de zaman zaman oluyo galiba tahriş olma durumu bende deeee:kedi:
seherr ikinci yolda mı yoksaaa,hamilelik belirtisiya yetişememek:roflol:bende yetişemiyom 2 dk selenın ustu değiştirem dedim oooo
kızlar +18lik konulara aklın kayması da hamilelik belirtisiymiş biliyo musunuz
evet evet benim ondan oldu:roflol:
:roflol::roflol::roflol:İşleyen demir pas tutmaz derler ama sizin için geçerli değil demekki bu durum naniknanik
seherr ikinci yolda mı yoksaaa,hamilelik belirtisiya yetişememek:roflol:
oynak beyimiz,saygılar efenim
uçtun aylinimzemuszemuskızlar +18lik konulara aklın kayması da hamilelik belirtisiymiş biliyo musunuz
evet evet benim ondan oldu:roflol:
ya o sanırım erkekler için geçerli :roflol: hiç pas tuttuğunu görmedim tamam kabul ediyorum +18:kedi:İşleyen demir pas tutmaz derler ama sizin için geçerli değil demekki bu durum naniknanik
al işte, geyiği tuttu avukat sıyırdı kızlar:roflol: ya ben telefonlara bakmak istemiyorum sanırım bu hamilelik, yani deilse de nedirseherr ikinci yolda mı yoksaaa,hamilelik belirtisiya yetişememek:roflol:
oynak beyimiz,saygılar efenim
:roflol: evinin hanımı çocuklarımın anası olacaksınşakkıdısenın ayende bende kaydım +18 e :kedi: Eğer hamileysem bu çocuk senden:roflol:
efeeeet:CüvCüv::roflol:biz iyicene kırdık haa hamilelik belirtisimi acaba kırmak.:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?