hay ben senın parmağına :roflol: Kız avukat hatun senetlerin vadesini felan da böyle sayıyorsan işimiz var..delikafaduldennaniknanik
neyse bebek gelsinde 23 24 farketmez.
sayı boncuum yanımda yoktu parmak hesaabı yaptım örtmenim: 24 delikafadulden
sanem takvim yaptım sana nereye yapıştıracağını biliyormusun tarif edeyim mi?
emeeeeel hoşgeldin canım benim, ayh yaa tüm aşamaları sağlıklıca atlatırsın inşallah, ananas ye suyunu iç e mi:roflol::roflol: kafamçokkarıştı
canım bana tarih yazma.. çünkü iğnelerden dolayı gecikme yaşayacağım..Transferim olsun kan test günümü yazarsın :))):lepi:
hoşgeldin emelcim evet ilk gün 8,30 da ölçmüştümkızlar selam... umarım herkes iyidir...işler yoğun o nedenle sık gelemiyorum..
Gelevera aramıza hoşgeldin..
Gülsüm sen test yap :)))))))))) Geç bile kalmışın :))))
Ayşecim umarım bebeğin senınledir..
Raziyecim ateşine göre henüz yumurtlama olmamış. İlk günü saymıyorum sen o gün geç ölçtün değilmi yoksa o kadar yüksek çıkmaz..
Aylincim umarım bu ayı senın hamileliğin ile kapatırız :))
Beyza cım yarın için bol şans ve Allah yardımcın olsun.. Ben inanıyorum bebeğin senınle...
Sinem demek eşin maça gitmedi.. Sanada bol şans bu günler için :))))))
Merve2 güle güle git diyemedim ama güle güle gel inşallahhh :)))))))
Teyzemm çiçekler felan ne iş :)))))))) Tekrar mutlu yıllar canım..
Asiyeee KDV son gün sen yine yoksun :))) Kolay gelsin :)))
Alperen ın annesi sen nasılsın ?
Pınar ve zuzu sinem nerdesiniz yaaaa....
bende digital var dil altından ölçüyorum sanemcim bu arada ben raziyevereliniortakcanım bu ısı normal dereceyle ölçülürmü merak ettim
tabiki cnm derhal ekliyorumm
gülümm gayet güzel bakalım ilerleyen günleride görürsemm yumurtlamanı tespit ederiz/QUOTE]
yaşasın tamam mervecim ben yazarım sana sen yumoşum çatladı dersin bizde o zman :kedi::kedi:sırnaşık şey:CüvCüv:
Eeee Ayşe sence 23 mü 24 mü peki :))))))))))
Raziyecim sen ilçede olduğun için gelmesi biraz uzun sürebilir..Bana siparişin ertesi günü gelmişti..Umarım sende güzel sonuçlar alırız..
Eeee Ayşe sence 23 mü 24 mü peki :))))))))))
Raziyecim sen ilçede olduğun için gelmesi biraz uzun sürebilir..Bana siparişin ertesi günü gelmişti..Umarım sende güzel sonuçlar alırız..
raziş sen kullan da izlenimlerini bize yaz tamam mıdelikafaduldenevet emelcim umarım yumoşlar çatlamadan önce elime geçer
evet canım merhemdenkaydirigubbakcemile3bu ay kullanayım belkim işe yarar deli kirlenmeyeceksin sen merak etme kullanmana gerek bile kalmayacak :CüvCüv:ehehe ben hamileyim o yüzden doğru cvp vermeyebilirim:icecream: ayh çok güldüm yaaa bence 22 zaten cvp:roflol:
yaaa raziş neydi adı o şeyden mi alıyon, şeyden hani yaaamerhem gibin olanyerimseniben, hade kullan bakem de ben de döl tutmazsam alırım kirlenincedelikafadulden:roflol:
aylincim sen zati hamilesin baksana 23 24 e :roflol::roflol:kullanınca hemen yazarım size belki işe yarar :Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:raziş sen kullan da izlenimlerini bize yaz tamam mıdelikafadulden
cevaap veriiiiiin çatlarım yoksaaaaa
cevaap veriiiiiin çatlarım yoksaaaaa
aylincim sen zati hamilesin baksana 23 24 e :roflol::roflol:kullanınca hemen yazarım size belki işe yarar :Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:
ne sordugumu da unuttum valla:)neye cevap vericeeeez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?