İnatla bir gün ANNE olacağım !

:roflol::roflol: kafamçokkarıştı

canım bana tarih yazma.. çünkü iğnelerden dolayı gecikme yaşayacağım..Transferim olsun kan test günümü yazarsın :))):lepi:
emeeeeel hoşgeldin canım benim, ayh yaa tüm aşamaları sağlıklıca atlatırsın inşallah, ananas ye suyunu iç e mi valla bebegin tutunmasına cok faydalıymıs rahmi güçlendiriyomus.
bizim sincap aramaktan rahimde güç mü kaldı:roflol::kedi::roflol:[/QUOTE]
alıntıya bak, kesin hamiş saçmalaları bunalr evet evet:roflol:

kızlar siz de bir hesap yapamadınız, bi son 2-3 sayfaya bakın gülmekten öldüm, 23 mü 24:roflol:
gelevera ayşe benim adım da ama oklavalı ayşemiz var o ben deilimyerimseniben

hoşgeldin emelcim evet ilk gün 8,30 da ölçmüştüm diğerlerini 6,30 sularında ölçtüm canım ayy preseedimle ovulasyon testim kaçgüne kadar gelir acaba çok heyecanlıyım inşallah faydası olur preseedin:kedi::Saruboceq:
canım bu ısı normal dereceyle ölçülürmü merak ettim
bende digital var dil altından ölçüyorum sanemcim bu arada ben raziyevereliniortak

Eeee Ayşe sence 23 mü 24 mü peki :))))))))))
Raziyecim sen ilçede olduğun için gelmesi biraz uzun sürebilir..Bana siparişin ertesi günü gelmişti..Umarım sende güzel sonuçlar alırız..

Eeee Ayşe sence 23 mü 24 mü peki :))))))))))
Raziyecim sen ilçede olduğun için gelmesi biraz uzun sürebilir..Bana siparişin ertesi günü gelmişti..Umarım sende güzel sonuçlar alırız..

ehehe ben hamileyim o yüzden doğru cvp vermeyebilirim:icecream: ayh çok güldüm yaaa bence 22 zaten cvp:roflol:
yaaa raziş neydi adı o şeyden mi alıyon, şeyden hani yaaa merhem gibin olanyerimseniben, hade kullan bakem de ben de döl tutmazsam alırım kirlenincedelikafadulden:roflol:

evet canım merhemdenkaydirigubbakcemile3bu ay kullanayım belkim işe yarar deli kirlenmeyeceksin sen merak etme kullanmana gerek bile kalmayacak :CüvCüv:
raziş sen kullan da izlenimlerini bize yaz tamam mıdelikafadulden
aylincim sen zati hamilesin baksana 23 24 e :roflol::roflol:kullanınca hemen yazarım size belki işe yarar :Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…