İnatla bir gün ANNE olacağım !

yok kız istek artıyomuş hamilelerde diye okudum, kanlanma arttığı için o bölgede

Kistler parçalanıyor işte Gülsüm cüm...Senın Ayşegül kendine kocamannn yer açıyor... :))))))Ben sevdim bu Ayşegül ismini... Kaynananın arkasındayım :)))))))))))))))

kızlar akşam acayip sıcak bastı.koçişte kucağımda yatıyo dedim aayyy kalk ben gidim rahatlayıp geleyim.gittim elimi yüzümü yıkadım etek gömlek vardı üstümde çıkardım kırmızı askılı geceliğimi giyindim(kısa) geldim koçişin yanına ohbe dedim.bi döndü bana baktı heeehhh dedi allahtan sen rahatladın böle şimdi ben nasıl rahatlayacam söylermisin.:roflol::roflol:

Kistler parçalanıyor işte Gülsüm cüm...Senın Ayşegül kendine kocamannn yer açıyor... :))))))Ben sevdim bu Ayşegül ismini... Kaynananın arkasındayım :)))))))))))))))

:roflol:valla benim bildiğim gülsüm bu lafı söyleyeni yolar:roflol:şutarafagitti

inşallah parçalanıyodu daaaa.şimdi kaynanam kadar başına taş düşsün diceeeeemmm kıyamıyorum sana bak bu kıyağımı unutma ama seni bebene bağışladım.yoksaaa kaynanam var 100 kilo

Hem benım kocişim öyle takmaz merak etme :))) Eğer sorun olarak görseydi bu meseleyi doktora gitmezdi , defalarca sayım vermezdi ve verdiğim herşeyi yiyip içmezdi...Merak etme sen aramızda asla bu sorunun lafı olmuyor..Ben onu kıracak laf etmem :))))

çok mikropsun valla adamcagızın aklını almışsın:icecream:

inşallah parçalanıyodu daaaa.şimdi kaynanam kadar başına taş düşsün diceeeeemmm kıyamıyorum sana bak bu kıyağımı unutma ama seni bebene bağışladım.yoksaaa kaynanam var 100 kilo

offfff yapma bee...kız valla ezilirim...kafamçokkarıştı Neyse hadi o ismi koymayalım kaydirigubbakcemile5

yaaa hem de bi saniye bi kerem, benim hamilelki belirtisne ihtiyacım yok ki zaten hamişim de mi

benım gıbı gıyın gıyın musaıt olma adam artık öle dıo gecelik gıymek yasak elbise gıymek yasak takı musaıt olana kadar hala kanama olduğu için

benım gıbı gıyın gıyın musaıt olma adam artık öle dıo gecelik gıymek yasak elbise gıymek yasak takı musaıt olana kadar hala kanama olduğu için

benimki zavallı hafta sonu annemlere gittim pazarı halatla çekmiş.ama malesef saha çamurlu olunca hüsrana uğradı.bide diyo senin dikiş tutmayan şeyin yüzünden bütün cinsel yaşamımız alt üst oldu.:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…