uçtun aylinimzemuszemus
ya o sanırım erkekler için geçerli :roflol: hiç pas tuttuğunu görmedim tamam kabul ediyorum +18:kedi:
al işte, geyiği tuttu avukat sıyırdı kızlar:roflol: ya ben telefonlara bakmak istemiyorum sanırım bu hamilelik, yani deilse de nedir
:roflol: evinin hanımı çocuklarımın anası olacaksınşakkıdı
efeeeet:CüvCüv:
evet bende duymuştum bunu.yok kız istek artıyomuş hamilelerde diye okudum, kanlanma arttığı için o bölgede
tamam yeterki sen iste avukatım benımmopuyorumnanaktanŞeniz Kocişin beceremediğini sen 2 dk da hallettin bak:roflol:
bence bunu koçişin okumasın adam intihar eder.
Kistler parçalanıyor işte Gülsüm cüm...Senın Ayşegül kendine kocamannn yer açıyor... :))))))Ben sevdim bu Ayşegül ismini... Kaynananın arkasındayım :)))))))))))))))
Kistler parçalanıyor işte Gülsüm cüm...Senın Ayşegül kendine kocamannn yer açıyor... :))))))Ben sevdim bu Ayşegül ismini... Kaynananın arkasındayım :)))))))))))))))
çok mikropsun valla adamcagızın aklını almışsın:icecream:kızlar akşam acayip sıcak bastı.koçişte kucağımda yatıyo dedim aayyy kalk ben gidim rahatlayıp geleyim.gittim elimi yüzümü yıkadım etek gömlek vardı üstümde çıkardım kırmızı askılı geceliğimi giyindim(kısa) geldim koçişin yanına ohbe dedim.bi döndü bana baktı heeehhh dedi allahtan sen rahatladın böle şimdi ben nasıl rahatlayacam söylermisin.:roflol::roflol:
inşallah parçalanıyodu daaaa.şimdi kaynanam kadar başına taş düşsün diceeeeemmm kıyamıyorum sana bak bu kıyağımı unutma ama seni bebene bağışladım.yoksaaa kaynanam var 100 kilo
:roflol:valla benim bildiğim gülsüm bu lafı söyleyeni yolar:roflol:şutarafagitti
çok mikropsun valla adamcagızın aklını almışsın:icecream:
offfff yapma bee...kız valla ezilirim...kafamçokkarıştı Neyse hadi o ismi koymayalım kaydirigubbakcemile5
benım gıbı gıyın gıyın musaıt olma adam artık öle dıo gecelik gıymek yasak elbise gıymek yasak takı musaıt olana kadar hala kanama olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?