slm razis ya kalktım sabah gittim kliniğe kan testi vercektim ama cesaret edemedim idrar testi aldım geldim eve yaptım ama bişiy çıkmadı yok yok yok
yaptım canım ama tek çizgi malesefffffffffffffffffffffslm yesyes, sen ilk geldiğinde ben yoktum
test yaptın mı tekrar sabah? inşallah çift çizgidir
çok sağol desteğin için opuyorumnanaktan
slm razis ya kalktım sabah gittim kliniğe kan testi vercektim ama cesaret edemedim idrar testi aldım geldim eve yaptım ama bişiy çıkmadı yok yok yok
heh tam adamına sordun tek bildiğim fırında tavukk :1no2:hadi yaaaa:gitme:
team bekliycem o zaman
şimdi bana fikir verin, benim ablam bekar ya izmirde, erkek arkadası var, bu akşam annesiyle tanıscakmış, ablamda yemek yiyceklermiş, ne yemek yapayım dedi, çok da becerikli deildir ablam, fikir verin yaaa ne yapsın ki:uhm: allahım şu kız da bir baş göz olsa ben var yaaaa abooooov:sm_cool::sm_cool:
mervem biz hamiş kalalımda sen katula katula gül.kaydirigubbakcemile3
beraber dağıtalım en iyisi ben de beklemedeyim...ay arkadaşlar böyle beklemek çok gıcık yaaaaaaaaaaaaaaa kafan bunda olduğu için bişiy yapamıyorumm nasıl dağıtcam ben kafayıııııııııııııııııı
dağıtalım vallaaaaaaaaa :)beraber dağıtalım en iyisi ben de beklemedeyim...
yok ben yanlış söylemişim, daha önce tanışmışlar, ablam ameliyat oldugunda annesi hem geçmiş olsuna gitmiş hastaneye, hem de evine davet edip yemek yedirmişayşe genelde yani türk dizilerinden izlediğim kadarıyla esas oğlan esas kızı evine götürür öyle tanıştırır annesiyle.yemekleride esas oğlanın annesi yapar.
canııım testi yapmışsın da bir de kanda baktır hayırlısı olsunslm arkadaşlarr durumlar nasıl
canıııım geçmiş olsun, akşam serinligi çöksün de ööle cık pazara, iyice basşın agrır yoksaayşem yazılarınızı okuyorum katılamadım başım ağrıyor biraz buranın pazarı nasıl çıkcam diye düşünüyorum sıcak yaa
bende 8 aydır çabalıyom işte delidana gibi dönüp duruyom bişiy olmuyooooooooooooocanım sakın üzülme sen ne zamandan beri bebiş istiyosun.sabredeceğiz.ben 1.5 yıldır istiyorum ve 7 aya gidiyo doktor köşelerindeyim.umudumuz hiç bitmeyecek.artık öleki kendimle dalga geçiyorum.biz duayla isteyecez sabredeceğiz umudu asla kesmeyeceğiz rabbim elbet gönderecektir bebişlerimizi.
ya benim kaocişe espri konusu oluyorum bideeee sabah giderken sen bugün napcan diyo sonra pardon ya eczaneye gidersin unuttum bi an pardon diyo yaaaaaaaaaaa gıcık şey
geçmiş olsun canım sana.. ama benim bebeğim olmadıki hiç kaybedeyimyesyes cnm nekadar oldu ilk bebeğini kaybedeli benimde ilk bebeğimin kalp atışı durdu 8 haftalıkken
ooooooooooo seninkide abartmış ama ya...............bende bazen şakalaştığında ay yapma bak bebek varsa düşer diyom alla alla ne zaman oluyoda düşüyoda diyo gülüyobuda bişeymi ben ki bana senin dikiş tutmayan şeyin diye bahsediyo :roflol::roflol:
canım beklemeye beklim de nasıl beklicem sorun bu zatennnnnnnnnnnnnnnnnnnyesyes bekle bakalım biraz daha çok stres yapma canım reglin o yüzden de gecikebilir inşallah bebişten gecikiyordur p.tesiye gelmezse kan testi yaptır canım
geçmiş olsun canım sana.. ama benim bebeğim olmadıki hiç kaybedeyim
sizde sorun nedir bi rahatsızlığınmı var yoksa benişm gibi sorunsuz sorunlumusunbende 8 aydır çabalıyom işte delidana gibi dönüp duruyom bişiy olmuyooooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?