İnatla bir gün ANNE olacağım !

slm razis ya kalktım sabah gittim kliniğe kan testi vercektim ama cesaret edemedim idrar testi aldım geldim eve yaptım ama bişiy çıkmadı yok yok yok

canım sakın üzülme sen ne zamandan beri bebiş istiyosun.sabredeceğiz.ben 1.5 yıldır istiyorum ve 7 aya gidiyo doktor köşelerindeyim.umudumuz hiç bitmeyecek.artık öleki kendimle dalga geçiyorum.biz duayla isteyecez sabredeceğiz umudu asla kesmeyeceğiz rabbim elbet gönderecektir bebişlerimizi.

heh tam adamına sordun tek bildiğim fırında tavukk :1no2:
mervem biz hamiş kalalımda sen katula katula gül.kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: başlayım ozaman

ya benim kaocişe espri konusu oluyorum bideeee sabah giderken sen bugün napcan diyo sonra pardon ya eczaneye gidersin unuttum bi an pardon diyo yaaaaaaaaaaa gıcık şey

ayşe genelde yani türk dizilerinden izlediğim kadarıyla esas oğlan esas kızı evine götürür öyle tanıştırır annesiyle.yemekleride esas oğlanın annesi yapar.
yok ben yanlış söylemişim, daha önce tanışmışlar, ablam ameliyat oldugunda annesi hem geçmiş olsuna gitmiş hastaneye, hem de evine davet edip yemek yedirmiş
slm arkadaşlarr durumlar nasıl
canııım testi yapmışsın da bir de kanda baktır hayırlısı olsun

ayşem yazılarınızı okuyorum katılamadım başım ağrıyor biraz buranın pazarı nasıl çıkcam diye düşünüyorum sıcak yaa
canıııım geçmiş olsun, akşam serinligi çöksün de ööle cık pazara, iyice basşın agrır yoksa

yesyes cnm nekadar oldu ilk bebeğini kaybedeli benimde ilk bebeğimin kalp atışı durdu 8 haftalıkken

bende 8 aydır çabalıyom işte delidana gibi dönüp duruyom bişiy olmuyooooooooooooo

ya benim kaocişe espri konusu oluyorum bideeee sabah giderken sen bugün napcan diyo sonra pardon ya eczaneye gidersin unuttum bi an pardon diyo yaaaaaaaaaaa gıcık şey

buda bişeymi ben ki bana senin dikiş tutmayan şeyin diye bahsediyo :roflol::roflol:

yesyes bekle bakalım biraz daha çok stres yapma canım reglin o yüzden de gecikebilir inşallah bebişten gecikiyordur p.tesiye gelmezse kan testi yaptır canım

yaz34 diye bir arkadaşmış yesyes çook pardon ya karıştırmışımm.. inşallah cnm enyakın zamanda olur ..ama 1yıl normal diyorlar

bazıları çok kolay hamile kalıyo ya, hani derlerya ceketimi üstüne atsam hamile kalıyo diye var hakkaten
bi arkadaş doğum kontrol hapını bıraktığı ay hamile kaldı ve ikiz ve aralarında bir hafta var. yani iki kere yumurtlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…