İnatla bir gün ANNE olacağım !

kaba etleine hafiften vurursam bişey olmaz:roflol:
tamam dönim de vur:CüvCüv:
evet maydonoza dikkat

ayşee bari 4gün kala kanda baktır kız 7gün çook gerçi esmanın 4gün kalada çıkmamıştı hamileyken

ayşee bari 4gün kala kanda baktır kız 7gün çook gerçi esmanın 4gün kalada çıkmamıştı hamileyken
hadi yaaaa:gitme:

team bekliycem o zaman

şimdi bana fikir verin, benim ablam bekar ya izmirde, erkek arkadası var, bu akşam annesiyle tanıscakmış, ablamda yemek yiyceklermiş, ne yemek yapayım dedi, çok da becerikli deildir ablam, fikir verin yaaa ne yapsın ki:uhm: allahım şu kız da bir baş göz olsa ben var yaaaa abooooov:sm_cool::sm_cool:

ayşem yazılarınızı okuyorum katılamadım başım ağrıyor biraz buranın pazarı nasıl çıkcam diye düşünüyorum sıcak yaa

ayşe genelde yani türk dizilerinden izlediğim kadarıyla esas oğlan esas kızı evine götürür öyle tanıştırır annesiyle.yemekleride esas oğlanın annesi yapar.

kızlar benimde annem bebegi olmayıp(düşükden dolayı) da büyük bir azim sonrası hamile kalanlardan netice de ben olmusumsizde asla pes etmeyin annem anlatıyorda bazen hamile kalmak için gösterdigi azmi cok büyük sabır gerekiyor valla Allah yardımcınız olsun..ama herseye deger...

ayşem yazılarınızı okuyorum katılamadım başım ağrıyor biraz buranın pazarı nasıl çıkcam diye düşünüyorum sıcak yaa
geçmiş olsun canım
ayşe genelde yani türk dizilerinden izlediğim kadarıyla esas oğlan esas kızı evine götürür öyle tanıştırır annesiyle.yemekleride esas oğlanın annesi yapar.
budur,gülsüm çok doğru tespit bence devereliniortak
ayşe hakkaten niye böyle planladılarki

slm arkadaşlarr durumlar nasıl
slm yesyes, sen ilk geldiğinde ben yoktum
test yaptın mı tekrar sabah? inşallah çift çizgidir

çok sağol desteğin için opuyorumnanaktan

ay arkadaşlar böyle beklemek çok gıcık yaaaaaaaaaaaaaaa kafan bunda olduğu için bişiy yapamıyorumm nasıl dağıtcam ben kafayıııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…