tamam dönim de vur:CüvCüv:kaba etleine hafiften vurursam bişey olmaz:roflol:
evet maydonoza dikkatyok yok benim zaten aklımda adaçayı vardı ama ben bütün bitki çaylarından hatta normal çay ve kahveden uzak durdum hepp korkudan bugün 3ay sonra ilkkez türk kahvesi içtimm amanın tadını unutmuşum beee kaydirigubbakcemile3
kız gülsüm ne sandın sen beniii ayıpsın anacım kaybetme korkusundan her bişi araştırmışımdır.. birde kızlarr sakın maydonuzu çook tüketmeyin ben ilk hamilelikte grip olmuştum c vitamini die bol bol maydonoz yemiştim amanın sonradan öğrendimki meğer düşüğü tetikleyen bişiymiş ..
Allah iyiliğini versin emiiiklava:
bi an aha yaşasın biri müjde veriyoooo diye heyecanlandım
bi baktım bizim oynak beyi şaka yapıyoo:roflol:
hamile hamile heyecanlandırma bizi:1closedeyes:
dimi sen hamilesin pardon canım:1closedeyes:
e yani:1closedeyes:
zemuszemus:CüvCüv: nasıl havam 1500 olmuş mu:roflol:
hadi yaaaa:gitme:ayşee bari 4gün kala kanda baktır kız 7gün çook gerçi esmanın 4gün kalada çıkmamıştı hamileyken
hadi yaaaa:gitme:
team bekliycem o zaman
şimdi bana fikir verin, benim ablam bekar ya izmirde, erkek arkadası var, bu akşam annesiyle tanıscakmış, ablamda yemek yiyceklermiş, ne yemek yapayım dedi, çok da becerikli deildir ablam, fikir verin yaaa ne yapsın ki:uhm: allahım şu kız da bir baş göz olsa ben var yaaaa abooooov:sm_cool::sm_cool:
kızlar ben uykudan gözlerimi açamıyorum ya
geçmiş olsun canımayşem yazılarınızı okuyorum katılamadım başım ağrıyor biraz buranın pazarı nasıl çıkcam diye düşünüyorum sıcak yaa
budur,gülsüm çok doğru tespit bence devereliniortakayşe genelde yani türk dizilerinden izlediğim kadarıyla esas oğlan esas kızı evine götürür öyle tanıştırır annesiyle.yemekleride esas oğlanın annesi yapar.
slm razis ya kalktım sabah gittim kliniğe kan testi vercektim ama cesaret edemedim idrar testi aldım geldim eve yaptım ama bişiy çıkmadı yok yok yokslm yesyes ne yaptın test yaptın mı sabah
slm yesyes, sen ilk geldiğinde ben yoktumslm arkadaşlarr durumlar nasıl
kızlar benimde annem bebegi olmayıp(düşükden dolayı) da büyük bir azim sonrası hamile kalanlardan netice de ben olmusumsizde asla pes etmeyin annem anlatıyorda bazen hamile kalmak için gösterdigi azmi cok büyük sabır gerekiyor valla Allah yardımcınız olsun..ama herseye deger...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?