İnatla bir gün ANNE olacağım !

temizlik yap yemek yap dışarı çık gez dolaş valla bende bilmiyorum allahım biran önce versinde şu stresten kurtulalım istemesende oluyor bu stres

desinler onlar yaş geçiyo normalimi kalmış çocuk doğunca nine dedemi desin yaaaaaaaaaaaa:))))))))))))))))

ben geldimmmmmopuyorumnanaktan
biraz uzanayım dedim sayfalar uçmuş yineeee ee napyonuz bakalımmm ya sözde bugün yağmur yağacak hava biraz serinleyecekti nerdeeeee pişiyorum anassınıııııııı-tatlicadiarzu-

sizde sorun nedir bi rahatsızlığınmı var yoksa benişm gibi sorunsuz sorunlumusun

bende pco var canım.yani polikistik over.yani çok yumurta kistleri.yani yumurtluyorum baya ama o yumurtalar kuccuk kalıyo büyüyüp çatlamıyo.şuan yumurtayı büyütüp çatlatma tedavisi görüyorum.:1hug:

bende pco var canım.yani polikistik over.yani çok yumurta kistleri.yani yumurtluyorum baya ama o yumurtalar kuccuk kalıyo büyüyüp çatlamıyo.şuan yumurtayı büyütüp çatlatma tedavisi görüyorum.:1hug:
hım anladım canım çok geçmiş olsun ...valla içimden dua etmek geldi bu cuma gününün hürmetine burdaki bütün arkadaşlar acil şifalar bol bebişler versin rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmm inş..

kızlar benden bu gun hayır yok sizi okuyorum amma biş yazamıyorum bı yandan yemek yapıyorum bı yandan selenle cilveleşiyorum bi yandan uykusuzluktan geberiyorum bı yandan sıcak offffffffffff offfffffff

temizlik yap yemek yap dışarı çık gez dolaş valla bende bilmiyorum allahım biran önce versinde şu stresten kurtulalım istemesende oluyor bu stres
canımcım bunları yaparken bile kafa aynıyerde olunca tad almıyosun yaptığından bugün kocişte geç gelcek ööle kukuma kuşu gibi beklicem

ya kızlar ben her ayın 23 regli olan biriydim taki geçenaya kadar geçen ay 25 de oldum şimdi bu ay 26 oldu hala yok niye böle geriye atıyoolabilir ..

ki ben kızlar günüm gelene kadar stres yapmam gelince başlar bende niye olmadım niye olmadım paronayaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…