geçmiş olsun canım, Allah bir daha yaşatmasın, inşallah en kısa zamanda kucagına alırsın bebeğinislm kızlar bende inat ettim ve birgün anne olacağım.mart ayında iki aylık bebeğimi kaybettim.kalp atışı yoktu.umutla yine olacağı günü bekliyorum.ama kolay hamile kalamıyorum sanırım ilki 4-5 ayda olmuştu.şimdide büyük heyecan istek ve ümitle bekliyorum yine meleğimi.inşaallah rabbim şu mübarek zamanda dualarımızı kabul ederde verir bize sağlıkla hayırla bebeklerimizi.:Saruboceq:
oyyyy ben de iş varken çıkamıyorum yemeğe ama bugün kaçtım:jeyyar: herkese afiyet olsunben buradayım ayşecim daha yemeğe inemedim sanırım inememde baya müdürüm toplantıda çıkmazyınca göndermez yemeğe
enneeeee altı üstü doğal deresin yaa şuna bak, tecrübe akıyo topik sahabemizden yahu, yerim seni:icecream:aylinnnn bak oku "Bitki çayları... Masum gibi görünüyor, ancak hemen en belirgin örneği verelim: Sinameki çayı rahimde kasılmalara neden olabilen maddeler içermektedir! Buradan çıkarılması gereken sonuç, gebelik söz konusu olduğunda aktarlardan alınan veya yurtdışından getirtilen bitkisel çaylar ve ilaçlara tedavi veya destek için asla başvurulmaması gerektiği. Sürekli kullandığımız papatya, rezene, ıhlamur, adaçayı gibi bitkiler de dahil, tümünü mutlaka danışarak kullanmalıyız." gebelik.org
aaaa canım ya sağol içmem bi dahaaylinnnn bak oku "Bitki çayları... Masum gibi görünüyor, ancak hemen en belirgin örneği verelim: Sinameki çayı rahimde kasılmalara neden olabilen maddeler içermektedir! Buradan çıkarılması gereken sonuç, gebelik söz konusu olduğunda aktarlardan alınan veya yurtdışından getirtilen bitkisel çaylar ve ilaçlara tedavi veya destek için asla başvurulmaması gerektiği. Sürekli kullandığımız papatya, rezene, ıhlamur, adaçayı gibi bitkiler de dahil, tümünü mutlaka danışarak kullanmalıyız." gebelik.org
bi fincan içtim senağlamakız aylin içme demedimmi ben sanaaa.ayşe ver şu oklavayıklava:
kız aylin içme demedimmi ben sanaaa.ayşe ver şu oklavayıklava:
kız aylin içme demedimmi ben sanaaa.ayşe ver şu oklavayıklava:
aaaa canım ya sağol içmem bi daha
beni geç de sen içme asıl,dikkat etmek lazım demek bunlara...
bi fincan içtim senağlama
kızlaarrr test yaptım çift çizgiiiiiiiiiiiiiii hamişimmmmmmmmmmmm :sm_cool::teytey::dance: aylin asiş ayşe böyle derseniz inşallah sonrada ben derim inşallah
hem hamilelikte oklava rezene çayından daha zararlı bencee:dilcikar:
kızlaarrr test yaptım çift çizgiiiiiiiiiiiiiii hamişimmmmmmmmmmmm :sm_cool::teytey::dance: aylin asiş ayşe böyle derseniz inşallah sonrada ben derim inşallah
ya sen delisin yaaaa nasıl bööle gözüm pörtledi:roflol:
yaaaa benim adetime tam 7 gün var, test yapsam mı acaba:) kanda baktırsam yani??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?