kızlar bişiy söylicem canlı yayın yapar gibi oluyo ama kusurada bakmayın benden akıntı gidiyo şuan beyaz bu neyin nesi regli olmayı beklerken
attım çöpe:roflol:peki testi attın mı çöpe bidaha bi baksana bakalım silik bişi olmuş mu bide geç döllenme olduysa çıkmaz gerçi bugün.. 2 saat beklemesinden bişi olur mu aslında tam bende bilmiyorum kii:bbo:
bak da geldelikafaduldendu bi bakim gelimm
ben de baktım tek çizgivereliniortakbaktım aynı yahu tek çizgi
enneeeee bi tencere sarma var yemiyo musun:mymeka:hadi gelin beraber yiyelim bi tencere sarma var yahu ye ye bitmezzzzzzzzzzzzzz
hadi gelin beraber yiyelim bi tencere sarma var yahu ye ye bitmezzzzzzzzzzzzzz
ay çok sıkışmıştım uyandığımda ondan öyle yapmak zorunda kaldımm
inşallahhhhhhhhhhhhşuan açıkmı görüyomusun nasıl gidiyo nereye gidiyo durdurrr yada durdurma gitsin gerisinden bebiş gelir inşallah.kaydirigubbakcemile3
:roflol:şuan açıkmı görüyomusun nasıl gidiyo nereye gidiyo durdurrr yada durdurma gitsin gerisinden bebiş gelir inşallah.kaydirigubbakcemile3
normal reglime göre 3 gün geçen aya göre 1.5 gün gece gelir çünki
canım ya gel dicem gelemicen ben senin yerinede yiyim olmazmıı:)))))))))))))))))))))))ayyy yesyes bayılırımm ben yaaaa bak ağzım sulandı:)))
senin kaç gün gecikmen varki aylintsenin kaç gün gecikmen varkii
canım ya gel dicem gelemicen ben senin yerinede yiyim olmazmıı:)))))))))))))))))))))))
benim gecikmedi,bugün bitti günüm,bekliyorum geciksin diye artık, salı gününe kadar adet olmazsam test yapcamsenin kaç gün gecikmen varki aylint
hım olmazsın inşallahda beraber kutlarızzzzzzzzzzzzzzzz belki bende olmam o zamana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?