İnatla bir gün ANNE olacağım !

yaa kızmayın bana ama ben artık ne zaman adet olsam aglarmışım gibi geliyo, çünkü ameliyattan sonra ki zamanı iyi degerlendirmeliyim ya, ya olmazsa diyorum tövbe tövbe

aa bak bu gülsümün taktiğii, bebişe yüz vermeme taktiği,kaçan kovalanır der atalarımızkaydirigubbakcemile
ben de adet olursam zaten dişim çürük,dolgumu hallederim diye teselli ediyom kendimi

valla aylin bu ayda sırf şu pahalı ilaç yüzünden gelirse gelsin diyorum gelmesede 230 tl lik ilacın tadına bakmış oldum derim .:umursamaz:

yaa kızmayın bana ama ben artık ne zaman adet olsam aglarmışım gibi geliyo, çünkü ameliyattan sonra ki zamanı iyi degerlendirmeliyim ya, ya olmazsa diyorum tövbe tövbe

böyle sakın düşünme güzel düşün güzel olsun ama benim içimden inanki hep sen hamile kalacan diye geçiyo nedense.:1hug:

hanımlar kk da çokk duydum testlerde çift çizgi çıkıp kanda negatif çıkan ve gebelik olmayan sonrasında sizce bunun nasıl bir açıklaması olabilirki kadının vücudunda b-hcg hormonu sadece bebek varken salgılanıyo kana karışmadanda idrarda çıkmıyo sizce mantıksız değilmi

böyle sakın düşünme güzel düşün güzel olsun ama benim içimden inanki hep sen hamile kalacan diye geçiyo nedense.:1hug:
benimde içimden geçti senin olacağın ama söyleyemedim umutlandırmak istemedim kızlar söylüyo bari bende söylim üzülmee olcaksın inşallahhhhhhhhhhhhhh

hım kızlar bişeyi sölemeyi unuttum benim iki gün önce dişim düştü yerinden ya çok ilgincime geldi bu neyin nesi olabilir yoksa ben gidicimiyim ne
:roflol:
canımm Allahın izniyle olacak,ama unutma stres yapmak da engeller,onun için rahat olmaya çalış, tadını çıkarmaya çalış,olumlu düşünki olumlu olsun
mümkünse eşinle başbaşa tatile gidin,tatilde tutan çok
valla aylin bu ayda sırf şu pahalı ilaç yüzünden gelirse gelsin diyorum gelmesede 230 tl lik ilacın tadına bakmış oldum derim .:umursamaz:
gelicek inşallah annesi

ya tabi aklıma kötüyü getirmemeye çalışıyorum da hani süre kısıtlaması verince doktorlar takıyorum tabi, yani aslında hiç bir engelim yok artık, hayırlısıyla sıkı sıkı tutunacaksa gelsin bebeklerimiz tabi. canım gülsümüm yaaa allaha gönlüne göre versin, hepinizi kızlaryaa. hele bi aylinin haberini alalım da önümüze bakalımkaydirigubbakcemile5

seviyorum siziŞeniz

valla kızlar yaa tatil planı yapmak, bööle tatil sitelerine bakmak acayip mutlu ediyo beni, önümüzdeki ay allahtan bişey cıkmazsa ya da anne olacagımı öğrenmezsek olimposa gidicez:)))

benim içimden geçen de asişle aylin. ayh inşallah yaaaa düğün olur valla burası, sonra da gülsümücüm razişim, hepimiz yaa hepimiz inşallah

valla kızlar yaa tatil planı yapmak, bööle tatil sitelerine bakmak acayip mutlu ediyo beni, önümüzdeki ay allahtan bişey cıkmazsa ya da anne olacagımı öğrenmezsek olimposa gidicez:)))
aynen ya, ben de çok seviyorum.. Allah kısmet ederse biz de gitmeyi istiyoruz,ama yer belli diil
sende canımcım herkes oluyoda senin başın kelmi sende olucan tabiiiiiiiiiiiiiiiiii
Şeniz di mi be yeşimcim,sen ver önce müjdeyikaydirigubbakcemile5
benim içimden geçen de asişle aylin. ayh inşallah yaaaa düğün olur valla burası, sonra da gülsümücüm razişim, hepimiz yaa hepimiz inşallah
inşallah hepimizin ilk seferlerimizde konsun bebişlerimiz göbüşlerimizee,valla ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…