İnatla bir gün ANNE olacağım !

valla iki büyük belirtim var yani daha önce görmediğim ğögüs uçlarımın koyulaşması ve kasıklarımın batması ama daha çok vajinaya doğru çekilme oluyo arada tuhaf bişiy bide kendimi tutmasam aşırı yiyorum ki çokkkkkkkkkkkkkk yemekle arası olan biri değilim

bende sarmayı çok severim löp löp götürürüm ama sonrada neden o kadar yedim diye pişman olurum o yüzden uzakta olması iyi sen ye bizim yerimize cnm

ayşee sen test mi yaptında bize demiyonn hee de bakemm...
delirdim de mi ama canımcım yapmadım yaaa, ama varmış gibi, yani sanki hamile olucam bu ay, ne biliyim ben, hayırlısı işte

cuma ve yarın tatil ya artık bu hafta geçmedi bana o yüzden bitsin istiyorum uçtum yan iyice

içinemi doğdu inşallah vardırrrrrrrrrrrrr inşallah

hadi inşallah yeşimcim yaaalkisalkisalkis
inşallah ayşemm:CüvCüv:

ya kızlar ben böyle şeylere inanırım yani hislere ..hisleriniz ne diyo benimle ilgili varmı yokmu bişiy sizce

ya kızlar ben böyle şeylere inanırım yani hislere ..hisleriniz ne diyo benimle ilgili varmı yokmu bişiy sizce

ben kendimle ilgili bile bişe hissedemiyom...
bi ay çok içim kıpır kıpırdı, 9 gün geciktiğim ay kızlar, artık kesin gözüyle bakıyodum, o foss çıktıya,artık hissetmek de boş gibi geliyo...

bence yeşim ardından aylin sonra ayşem arkasından da bi gelecez:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

yani demekki tersini sölicez birbirimize hadi öle diyelimm ay yok ya ben hayatta olmaz kalamam gebe filan yok canım değilim olurmu hiç birazdan regli olcam ..............sıyırdım ben sanırımmmmmmmmmmmm

yani demekki tersini sölicez birbirimize hadi öle diyelimm ay yok ya ben hayatta olmaz kalamam gebe filan yok canım değilim olurmu hiç birazdan regli olcam ..............sıyırdım ben sanırımmmmmmmmmmmm

aa bak bu gülsümün taktiğii, bebişe yüz vermeme taktiği,kaçan kovalanır der atalarımızkaydirigubbakcemile
ben de adet olursam zaten dişim çürük,dolgumu hallederim diye teselli ediyom kendimi

hım kızlar bişeyi sölemeyi unuttum benim iki gün önce dişim düştü yerinden ya çok ilgincime geldi bu neyin nesi olabilir yoksa ben gidicimiyim ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…