canım ya gel dicem gelemicen ben senin yerinede yiyim olmazmıı:)))))))))))))))))))))))
güldürdün beni yahu allahda seni güldürsün yeşim adım memnum oldumyesyes adını söle ya olmuya böle yesyes kes kes der gibi.şakkıdı ben gülsüm.
delirdim de mi ama canımcım yapmadım yaaa, ama varmış gibi, yani sanki hamile olucam bu ay, ne biliyim ben, hayırlısı işteayşee sen test mi yaptında bize demiyonn hee de bakemm...
yiyom valla hepinizin yerineeeeeeeeye ye olurr kızz bol yoğurtluuu :lepi:
içinemi doğdu inşallah vardırrrrrrrrrrrrr inşallahdelirdim de mi ama canımcım yapmadım yaaa, ama varmış gibi, yani sanki hamile olucam bu ay, ne biliyim ben, hayırlısı işte
cuma ve yarın tatil ya artık bu hafta geçmedi bana o yüzden bitsin istiyorum uçtum yan iyice
hadi inşallah yeşimcim yaaalkisalkisalkisvalla iki büyük belirtim var yani daha önce görmediğim ğögüs uçlarımın koyulaşması ve kasıklarımın batması ama daha çok vajinaya doğru çekilme oluyo arada tuhaf bişiy bide kendimi tutmasam aşırı yiyorum ki çokkkkkkkkkkkkkk yemekle arası olan biri değilim
inşallah ayşemm:CüvCüv:delirdim de mi ama canımcım yapmadım yaaa, ama varmış gibi, yani sanki hamile olucam bu ay, ne biliyim ben, hayırlısı işte
cuma ve yarın tatil ya artık bu hafta geçmedi bana o yüzden bitsin istiyorum uçtum yan iyice
ya kızlar ben böyle şeylere inanırım yani hislere ..hisleriniz ne diyo benimle ilgili varmı yokmu bişiy sizce
güldürdün beni yahu allahda seni güldürsün yeşim adım memnum oldum
ağzından bal damlıyo canım yaaŞeniz inşallahbence yeşim ardından aylin sonra ayşem arkasından da bi gelecez:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
yani demekki tersini sölicez birbirimize hadi öle diyelimm ay yok ya ben hayatta olmaz kalamam gebe filan yok canım değilim olurmu hiç birazdan regli olcam ..............sıyırdım ben sanırımmmmmmmmmmmm
niye ya noldu ne geldi aklına gülsümcümayy ben ağlamak istiyorum yaa valla şuan öyle hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?