olimpos antalyada gülüm, antik bir kentin yamacında yerleşim yeri imiş, çok güzelmiş, bi de orayı görelim bakem:)ayşeee nelimposa GİDECEEENNN
olimpos antalyada gülüm, antik bir kentin yamacında yerleşim yeri imiş, çok güzelmiş, bi de orayı görelim bakem:)
hakkaten kızlar sayın bakem,kim ne kadar beklediydi?valla ençok kim beklemişse önce o olsun sonra daha az bekleyen sonra daha az bekleyen sonrada ben oliyim kurtulalım bu ızdıraptannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
belirtilerin neydi hatırlıyomusun razişben 3 yıllık evliyim 1 yıldır uğraşıyorum arada hamile kaldım bebeğim öldü geçen yıl ağstostu 2 ay dinleme oldu sonrasında tedavi tabiki ama şöle böle 8-9 ay oldu herhalde ilk bebeğimi beklemeden oldu çünkü
vereliniortakkaydirigubbakcemile5pardon asiyeydi demi
yasakkelimebelirtilerin neydi hatırlıyomusun raziş
ben evleneli 2 eylülde 2 yılımız dolacak evlendikten iki hafta sonra amcamın kızının bebeğini gördükten sonra istedim idrar yollarımdan rahatsızlandım geçen yıl şubatta dr gittim dr kontrolündede olmadı 4 ay sonrada eşimde ki rahatsızlık öğrenildi böyle işte benim yani ben başından beri istedimmafoldumbensenağlama
ben 18 aylık evliyim normalde bakarsak taa baştan beri bekliyor ve istiyorduk.hiç korunmaadık gelirse yuvamız şenlenir diyoduk.tedavi için bir yılı bekledik bir yıl doldu gene yok.ve 7 aydır tedavideyim.
ben 3 yıllık evliyim 1 yıldır uğraşıyorum arada hamile kaldım bebeğim öldü geçen yıl ağstostu 2 ay dinleme oldu sonrasında tedavi tabiki ama şöle böle 8-9 ay oldu herhalde ilk bebeğimi beklemeden oldu çünkü
ben 2 yıllık evliyim ama toplamda 8 ay falan galiba:uhm:
10 aylık evliyim 8 aydır uğraşıyom hepi topu 8 ay....
arkadaşlar ben çıkıyorum belim ağrıyo biraz uzanıcam size ii sohbetler..güzel hberlelrle buluşmak üzre byyyyyyyyy
sıralama yazanlar için böyle galiba di mi o zaman? yeşimle ben 8 ay ama ben evleneli daha çok olmuş,avarajla öne geçtim:roflol:
kızlar böyle değil de,hepimiz çok istiyoruz nasılsa, inşallah hepimizin beklediği adeti gelmez de bebeklerimiz gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?