İnatla bir gün ANNE olacağım !

valla ençok kim beklemişse önce o olsun sonra daha az bekleyen sonra daha az bekleyen sonrada ben oliyim kurtulalım bu ızdıraptannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

valla ençok kim beklemişse önce o olsun sonra daha az bekleyen sonra daha az bekleyen sonrada ben oliyim kurtulalım bu ızdıraptannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hakkaten kızlar sayın bakem,kim ne kadar beklediydi?
benim o da karışık ya, mola vere vere parça parça.... hesap yapmam lazım:roflol:CADIARZU

ben 18 aylık evliyim normalde bakarsak taa baştan beri bekliyor ve istiyorduk.hiç korunmaadık gelirse yuvamız şenlenir diyoduk.tedavi için bir yılı bekledik bir yıl doldu gene yok.ve 7 aydır tedavideyim.

ben evleneli 2 eylülde 2 yılımız dolacak evlendikten iki hafta sonra amcamın kızının bebeğini gördükten sonra istedim idrar yollarımdan rahatsızlandım geçen yıl şubatta dr gittim dr kontrolündede olmadı 4 ay sonrada eşimde ki rahatsızlık öğrenildi böyle işte benim yani ben başından beri istedimmafoldumbensenağlama

ben 3 yıllık evliyim 1 yıldır uğraşıyorum arada hamile kaldım bebeğim öldü geçen yıl ağstostu 2 ay dinleme oldu sonrasında tedavi tabiki ama şöle böle 8-9 ay oldu herhalde ilk bebeğimi beklemeden oldu çünkü

belirtilerin neydi hatırlıyomusun raziş

arkadaşlar ben çıkıyorum belim ağrıyo biraz uzanıcam size ii sohbetler..güzel hberlelrle buluşmak üzre byyyyyyyyy

ben 18 aylık evliyim normalde bakarsak taa baştan beri bekliyor ve istiyorduk.hiç korunmaadık gelirse yuvamız şenlenir diyoduk.tedavi için bir yılı bekledik bir yıl doldu gene yok.ve 7 aydır tedavideyim.

ben 2 yıllık evliyim ama toplamda 8 ay falan galiba:uhm:

10 aylık evliyim 8 aydır uğraşıyom hepi topu 8 ay....

sıralama yazanlar için böyle galiba di mi o zaman? yeşimle ben 8 ay ama ben evleneli daha çok olmuş,avarajla öne geçtim:roflol:

kızlar böyle değil de,hepimiz çok istiyoruz nasılsa, inşallah hepimizin beklediği adeti gelmez de bebeklerimiz gelir

kızlar biz evleneli 3yıl 7 ay oldu 2,5. yılda bir gebelik geçirdim kalp atışı olmadığı için aldılar 1 yıldır diyelim banada arada yurt dışına gitti geldi onları sayarsak 6 aydır uğraşıyorum ama olmadı kısmet

evet inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…