İnatla bir gün ANNE olacağım !

aminnnnn.............

ben cıkayrum kızlar, herkese iyi tatiller, sizi çok seviyorum canlarım benim beee, en güzel topigin en güzel hatunları

ayşe bende rüyamda görmüştüm geçenlerde doğum yaptım ve emziriyodum anlatılmaz o duygu gerçek gibiydi rabbim hepimize o duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah ben çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi.

ben cıkayrum kızlar, herkese iyi tatiller, sizi çok seviyorum canlarım benim beee, en güzel topigin en güzel hatunları

ayşe bende rüyamda görmüştüm geçenlerde doğum yaptım ve emziriyodum anlatılmaz o duygu gerçek gibiydi rabbim hepimize o duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah ben çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi.

güle güle güzeller:a015:

iyi akşamlar iyi tatiller canlarım haftanın ilk günü inşallah güzel haberle gireriz allaha emanet olun

herkesee ii tatilleer canlarımm aylincim pazartesi mutlaka gell merak ederiz..
inşallah adaşımda dönmüüş olur özledim çünküüü

günaydınnn güzeller güzeliii kızlar güzel hamiiişleeer hadi bakalım bu hafta insallah güzel haberlerleee gelin herkes test yaptımm hamileyimmm desinnnn emiiiiiiiiiiii

günaydın mervem nasılsın canım ben iyiyim hiç halim yok yaa havalardan sanırım seher sanada günaydın canım

gunaydın sinemcim mervişim kızlar hafta sonunun rehavetini atamadılar hala galiba

günaydın sinemcimm insallah yorgunluğunun sebebi başkadır:))

evet yaa herkes uyuyooo aylin gelsede biran önce öğrensek ne yaptı ne etti?

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

27 haziran.... ...aylint
28 haziran........asiş
2 temmuz.......cetrefilli
12 temmuz ......zeytin1007
17 temmuz.......raziş
20 temmuz......nevgül
23 temmuz.......gelevera
.................... ..alabama
.................. .....rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
myhope ... Alperen
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…