aminnnnn.............bir arkadaşım normal gününden 10 gün önce dogum yapmıştı ve eşi beni çağırmıştı aileden henüz kimse yoktu ildısından geleceklerdi,
dogum bitti, arkadasım geldi, bebişi de getirdi bıraktı hemşire, hadi giydirin dedi! biz kocasıyla birbirimize bakıyoruz, ney nereye giydirilir diye, hemşire geldi azarladı bizi, içinizde anne olan kimse yok mu diye((
neyse giydirdik, bebegi verin annesine, emsin dedi, ben verdim anneye kucagımda, bir anda agzını actı emmeye başladı, allahım o nasıl bir duyguydu, emziren ben deildim ama ne kadar duygulandım nasıl agladım anlatamam. allah bunu herkese yaşatsın inşallah
bir arkadaşım normal gününden 10 gün önce dogum yapmıştı ve eşi beni çağırmıştı aileden henüz kimse yoktu ildısından geleceklerdi,
dogum bitti, arkadasım geldi, bebişi de getirdi bıraktı hemşire, hadi giydirin dedi! biz kocasıyla birbirimize bakıyoruz, ney nereye giydirilir diye, hemşire geldi azarladı bizi, içinizde anne olan kimse yok mu diye((
neyse giydirdik, bebegi verin annesine, emsin dedi, ben verdim anneye kucagımda, bir anda agzını actı emmeye başladı, allahım o nasıl bir duyguydu, emziren ben deildim ama ne kadar duygulandım nasıl agladım anlatamam. allah bunu herkese yaşatsın inşallah
öyle tabi ayşecim... bu ay ben vermesem de müjdeyi, sizlerden biri vercek inşallah,haziran sonu ya da temmuz başı, müjde gelecek inşallahaylinim yaaa hayırlısı olsun canım, kırmızıyı görene kadar hamişiz
ben cıkayrum kızlar, herkese iyi tatiller, sizi çok seviyorum canlarım benim beee, en güzel topigin en güzel hatunları
ayşe bende rüyamda görmüştüm geçenlerde doğum yaptım ve emziriyodum anlatılmaz o duygu gerçek gibiydi rabbim hepimize o duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah ben çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?