İnatla bir gün ANNE olacağım !

yavaş yavaş yap kız acelesi yok nasılsa yerleşirsin :) eşin nasıl oldu biraz daha iii mi hastalığı

yav herkes nerde bu gun
kız gulsum ayder yaylasındamı kaldın
aylin meraktan öldürcek bızı
raziş sen gec gelmezdın sana ne oldu

iyi Allah a şükür toparlandı parmağı biraz ama kayınpeder rahatsızlanmış haftyasonu ona canımız sıkıldı beyne giden ana damarlarsan biri tıkanmış Allah a şükür o da iyi şimdi.

anam ne oldu millete yaw gelemediler
Kızlar ben adet olmadım hala belirtide yok eğer hamile değilsem inşallah çabuk olurum

günaydın kızlaaar, hizmet içi egitime katılamamıstım ya ben raporluydum, son derslere giriyorum
2sinde sınav vaaaar
kimseden çıt yok heralde, var mı bir deişiklik, hamişler annişler nasılsınız?

Kolay gelsin ayşecim inşallah iyi geçer
Sehercim inşallah cnm hayırlısı ile ama içimde bi his yok bebek olacağına dair

günaydın kızlaaar, hizmet içi egitime katılamamıstım ya ben raporluydum, son derslere giriyorum
2sinde sınav vaaaar
kimseden çıt yok heralde, var mı bir deişiklik, hamişler annişler nasılsınız?

günaydınn kız çitlembik seni atlamışımmm kaydirigubbakcemile3

ARKADAŞLAR PROLAKTıN DÜŞÜRÜLDÜKTEN SONRA HAMıLE KALAN VARMI YAKININIZDA VEYA SıZDE YAHU BENıM BAŞIM DESTTE ŞU MERETLE.. 38 OLMUŞ kafamçokkarıştı

alm kızlar nasılsınız pzts. sendromu yaşıyoruz resmen ya hiç dinlenemedim haftasonu
tansiyonum 7-5 üşüttüm galiba dün istifra ettim

seherim mervem asişim naber? gelevera sen nasılsın?
yaa kızlar 4 gün var adetime, olmam demiiiii

gülsüme az önce msnden sordum nasılsın diyer, barut gibi valla, bişeye sinirlenmiş de toparlayıp gelecek

iyidir aysem se nasılsın olassın merak etme bebiş senle :))))))
bızım oynak beyi sinirli desene yandık o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…