enneeee hamişsinsırnaşık şeyalm kızlar nasılsınız pzts. sendromu yaşıyoruz resmen ya hiç dinlenemedim haftasonu
tansiyonum 7-5 üşüttüm galiba dün istifra ettim
kızlar merhabalar.nasılsınız.
saol asişim, yaa sen de yorulmuşsun canım benim, ama işte insanın kendi evi olunca bir anda bitirmek istiyo deil mi, güle güle agız tadıyla oturunda bebişler şenlendirsin evinizi inşallah:)Kız gülsüm tabiki kızmanı anlıyorum ama erkekler genelde öle oluyor muhabbete dalınca unutuyorlar bizi en unutmamaları gereken bizleri..
Ayşem inşallah adet olmazsında bebeğini müjdelersin tatlım
aaaa o ne biçim laf etmiş yaaa, valla gülsüm annesini gönderin kimde kalıyosa kalsın, kadın hem sen işteyken ne yemege ne temizlige bakıyo, hem de evine baskalarına alıp alıp temizletiyo, sakin ol gülsüm ama kayınvalidenin sizde vadesi dolmuş, biraz da diğerlerine yıkılsın artık
hımm bu durum da haklısın bak gülsüm ciddi bir konu aslında sen söyleyebileceğin herşeyi söylemişssin cnm ben temizlerim diye kayınvalidene ama o dinlememiş o ayrı olmadı bi de görümcelerinle konuşursun hem aslında bu durumda onlarada yazık gelip temizliyorlar dediğin gibi iş yapar yorulursun ama kafan rahat olur.
diğerleri koyarmı eve onu ayşecim.akşam diyorum demek eltilerim haklıymış seap abla boşuna atmamış kapıya çözüm bu atacan kapıya diyorumda kocam fare gibi yüzüme fırlıyo sus konuşma laflarına dikkat et diye.
kızlar....ben geldim...geçmişe bakamadım...çok fazla..ne var ne yok...biz düğünü yaptık geldik...ay o kadar çok oynadım ki...neyseki doğurmadan geldim şükür :))) herşey çok güzel oldu...şimdi sıra kuzeyime geldi...vaktiyle gelsin artık...sizleri çok özledim...hep aklımdaydınız...önemli olayları özet geçebilirseniz sevinirim...
kızlar....ben geldim...geçmişe bakamadım...çok fazla..ne var ne yok...biz düğünü yaptık geldik...ay o kadar çok oynadım ki...neyseki doğurmadan geldim şükür :))) herşey çok güzel oldu...şimdi sıra kuzeyime geldi...vaktiyle gelsin artık...sizleri çok özledim...hep aklımdaydınız...önemli olayları özet geçebilirseniz sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?