İnatla bir gün ANNE olacağım !

HEYYY YA BıR SORU SORDUM HADı KIZLAR BıLMıYORUM DA DıYEBıLıRDıNıZ EN AZINDAN.... senağlama ... HADı YA ıNT.DEN DE OKUYORUZ AMA BıREBıR TECRÜBE DUYMAK ıSTıYORUM

ben iyiyim yaaa yavastan yusuflamaya basladım işte, adet olcam diye:)
ama tatil de yaklasıyo yaa ona mutluyum valla belki tatilde buluruz sincabımızı hem , de gil mi:)

sanem benim yükselmedi prolaktinim bilmiyorum canım
ayşe inş. hamişsindir canım
gülsüm nasılsın

şimdi siz gezi nasıldı diye soracaksınız.gezi ömercana sinirlenmem dışında çok güzel harikaydı.tam bi doğa harikası yerler gördüm.gezdik yedik içtik horon oynadık.amaaaaaaaa akşam eve geldim burnumdan geldi.koçişe şunun için kızdım.illaki elimi tut dicem tutacak.arkadaşlarıyla ilgileniyo ben yanında emanet gibi ya.bizden başka bir çift daha vardı kıyaslama yapmıyorum ama o eşinin elini hiç bırakmıyordu yürüyüş sırasında.

amaaan gülsüm buna mı cıldırdın sen! delimisn yaaa o zaman cekseydin bi kenara verseydin aazının payını, kimis demeden anlar, kimisi yüzüne bakar, tadını cıkarsaydın valla

gelevera ben hiç bilmiorm prolaktin olayını?
olmıcannnn insallahh gülsümmmm ay ne heyecan vericiiiiiiiii

gülsüm kız kaç yıllık evlisiniz?

valla ben de ööle elele gezmeyi dolaşmayı sevmem, free takılmak daha bana göre yani gitmişim güzel yerlere, onun elini her yerde tutuyorum biraz elim kolum serbest gezeyim nolcak, gülsüm bu aralar bak haftada kavga ediyosun eşinle, az sakin ol canım benim

prolaktin yüksekliği süt hormonu yüksekliği diye biliyorum o da internetten gördüğüm kadarıyla ama ilaçla tedavisi var sanırım

Kız gülsüm tabiki kızmanı anlıyorum ama erkekler genelde öle oluyor muhabbete dalınca unutuyorlar bizi en unutmamaları gereken bizleri..

Ayşem inşallah adet olmazsında bebeğini müjdelersin tatlım

ayşe duurr asıl sinirlendiğim şey o değil onu geçtim.mervem 18 aylık evliyiz.

asıl sinirlendiğim şeyy.cumartesi akşamı konuşuyoruz pzar için biz aydere falan gidicez falan diye.neyse o sıra görümcemde ev temizliğindeydi bana geldi yemek yiyoduk yemeğe oturdu yedik konuştuk kalkıp gidecek kaynanama diyoki yorgunum yarın gelememde pazartesi geliriz aytenle aytende öbür görümcem olur.ben görümcemi gönderdim içeriye geldim kaynanama dedimki ne yapacaklarda yarın yorgunum gelemem diyo.sıratarak odamı temizletecem diyo.benim sigortalar attı tabi.dedim niye bu evde kadın yokmu.başkası gelcek temizleyecek.dedim bu evin bir hanımı var oda benim bensemde ben temizlerim senin odanıda evimide.başkasının gelipte evimde temizlik yapmasını haz etmiyorum dedim.yok sana acıyorum da hem dışarda hem evde yetiştiremezsinde.dedim şimdiye kadar kimse evimin temizliğiğini yapmadı yemeğimi yapmadı hep ben yaptım ve yaparım.dedim bak böle şeyleri ben kafaya takarım sakın böle bişey yapma dedim.benim kafam rahat olsun iş bana hiçbirşey yapmaz dedim.kışada çok var ben temizlerim dedim.ömerde evet anne sakın öle bişey yapma dedi.bu sefer tamam tamam yapmam dedi.ben inanmadığım için yine döndüm dedim baka anne aman ha gülsüm istemiyo de.yapmasınlar.tamam dedi.dün eve bi girdim o yok.çamaşır makinası açık.odasını temizletmiş ama temizleyip çıktığım banyo o biçim.evin içinde her yerden fındık topluyorum.çocuklara ekmeğe çikolata sürüp vermişler yememişler koymuşlar mutfak masasının üstüne.çıldırdım ve hala beynim zonkluyor.akşam ömerle bir sürü tartıştık.sen bişey deme ben derim diyo.dedim zaten senin annen umrumda değil.onu muhattap bile almıcam dedim.sende umrumda değilsin dedim.buda diyoki tamam ya sende benim umrumda değilsin inceldiği yerden kopsun.inanın mutfakta yemek hazırlarken elime aldığım bütün bardakları tabakları kırasım geldi.

Kız gülsüm tabiki kızmanı anlıyorum ama erkekler genelde öle oluyor muhabbete dalınca unutuyorlar bizi en unutmamaları gereken bizleri..

Ayşem inşallah adet olmazsında bebeğini müjdelersin tatlım
saol asişim, yaa sen de yorulmuşsun canım benim, ama işte insanın kendi evi olunca bir anda bitirmek istiyo deil mi, güle güle agız tadıyla oturunda bebişler şenlendirsin evinizi inşallah:)

aaaa o ne biçim laf etmiş yaaa, valla gülsüm annesini gönderin kimde kalıyosa kalsın, kadın hem sen işteyken ne yemege ne temizlige bakıyo, hem de evine baskalarına alıp alıp temizletiyo, sakin ol gülsüm ama kayınvalidenin sizde vadesi dolmuş, biraz da diğerlerine yıkılsın artık

hımm bu durum da haklısın bak gülsüm ciddi bir konu aslında sen söyleyebileceğin herşeyi söylemişssin cnm ben temizlerim diye kayınvalidene ama o dinlememiş o ayrı olmadı bi de görümcelerinle konuşursun hem aslında bu durumda onlarada yazık gelip temizliyorlar dediğin gibi iş yapar yorulursun ama kafan rahat olur.

diğerleri koyarmı eve onu ayşecim.akşam diyorum demek eltilerim haklıymış seap abla boşuna atmamış kapıya çözüm bu atacan kapıya diyorumda kocam fare gibi yüzüme fırlıyo sus konuşma laflarına dikkat et diye.

onlarla konuşacam zaten.ama onlara ilk soracam soru şu olacak kaynanam size bu temizleme hakkında bişey demedimi.onların cevaplarına göre bende tavrımı koyacam.

kızlar....ben geldim...geçmişe bakamadım...çok fazla..ne var ne yok...biz düğünü yaptık geldik...ay o kadar çok oynadım ki...neyseki doğurmadan geldim şükür :))) herşey çok güzel oldu...şimdi sıra kuzeyime geldi...vaktiyle gelsin artık...sizleri çok özledim...hep aklımdaydınız...önemli olayları özet geçebilirseniz sevinirim...

bunu diyen eşin mi kayınvalide mi? ya bilmiyorum ama araya birilerini koyun, kendi evi de varmış sonuçta, illa birileriyle olmak zorunda deil ki eli tutuyo ayagı tutuyo, aaaa ben burdan sinirlendim, allah sabır versin gülüm, kendi evinde yaşanmaz bunlar, ömerin de seni anlıyodur ama annesiyle senin aranda kalmamak için, nasıl olsa senin gönlünü laır diye düşünerek annesini kayırıyo sanırım, bence kesinlikle tavrını koy, gitsin, bi kac gün ömerle gergin olursunuz ama gecer o bile anlar rahatlıgı, düşünsene yaa 18 aylık evlisin, evin içinde 3. biri, yok canım hakikaten miyadı dolmus onun

hoşgeldin merve.ne güzel döktün kurtlarını.allah mesut etsin canım.

hoşgeldin merveeee, kız maşallah, bir de oynadım ha? biz de seni özledik, iyi ki geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…