bunu diyen eşin mi kayınvalide mi? ya bilmiyorum ama araya birilerini koyun, kendi evi de varmış sonuçta, illa birileriyle olmak zorunda deil ki eli tutuyo ayagı tutuyo, aaaa ben burdan sinirlendim, allah sabır versin gülüm, kendi evinde yaşanmaz bunlar, ömerin de seni anlıyodur ama annesiyle senin aranda kalmamak için, nasıl olsa senin gönlünü laır diye düşünerek annesini kayırıyo sanırım, bence kesinlikle tavrını koy, gitsin, bi kac gün ömerle gergin olursunuz ama gecer o bile anlar rahatlıgı, düşünsene yaa 18 aylık evlisin, evin içinde 3. biri, yok canım hakikaten miyadı dolmus onun
ben bu konuda bışı demicem çünkü yorumsuz benım için aynılar bızdede oluyo ama eşim ağzının payını veriyo sağolsun senınkınınde slemesi lazım gulsum
üzme canım kendini boşver sinirlenmeye değmez çünükü huylu huyundan vazgecmez ben alıştım artık bişi derse ses etmıyom akşam eşim yemeğe gelince göruyo ben suskun noldu dıo yok bişey desemde direk annesine gider sorar naptınız bu gun falan die oda anlatır herşeyi benımkide öğrenıncee pattadanak lafını söler
hoşgeldin merve.ne güzel döktün kurtlarını.allah mesut etsin canım.
hoşgeldin merveeee, kız maşallah, bir de oynadım ha? biz de seni özledik, iyi ki geldin
hoşgeldın mervişim 2 nasıl gectı duğun allah mesut etsin kardesini
yahu emekli maaşı varmış, yakına bir kiralık tutun, ama evinin kapısını kapadıgında ikiniz kalın, ben mi çok agresifim bu konularda bilmiyorum, ama yani gülsüm de bir anne babanın gözünün nuru, kimsenin onu bööle çileden cıkarmaya hakkı yok, ben emremin annesi benle kavga edip beni ağlattıgında yüzüne söyledim, dedim sen kimsin beni azarlıyosun, emreye de dedim eger babam bilseydi bana bunlar yasatılıyo, herkesi topa koyardı! Valla ben kıymetliyim, kimse beni bu kadar daraltamaz, hele ki kendi evimde.
Sehercim yine senin eşin tek de altlı üstlü oturuyosunuz, gülsümün eşi kalabalık, baksana bir sürü görümce bile var, olacak iş mi?
ayşe benim babamda bilse inan lafda değil kıyameti koparır.babamı bırak abim bilsin tek yıkar ortalığı.bende sabrediyorum bakalım nereye kadar.ben allah biliyo sırf ömer için bazı şeyleri görmüyorum duymuyorum susuyorum.şuan beynim varya inan durmuş durumda.hiçbişey düşünemiyorum.nasıl davranmam gerektiğini bile bilmiyorum.kocam,gece oturma odasında uyuyup kalmış 3 defa gittim çağırdım yatağa gel.gelmedi.3. De ışığı söndürdüm gittim yattım.baktım sabaha karşı gelmiş yatağa.
senin onu düşündüğün kadar o da seni düşünse...
düşünüyosa belli etsin ama, sen neden bu kadar üzülesin, yani bekara karı bosaması kolay dersin de kayınvalide sizden gitmeden her hafta bir kavganız var canım benim, bi kere üzülür bir kere kavga edersiniz, son olur, sen en güzel zamanlarını neden bu sıkıntılarla yaşayasın ki, valla ben aynı sehirdeyiz nerelere kacsam diye hop oturup hop kalkıyorum, sen ki nelerle uğraşıyosun.düşünüyomu düşünmüyomu bilmiyorum.ona kalsa düşünüyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?