İnatla bir gün ANNE olacağım !

ben bu konuda bışı demicem çünkü yorumsuz benım için aynılar bızdede oluyo ama eşim ağzının payını veriyo sağolsun senınkınınde slemesi lazım gulsum

ben ömere diyorum diğer yengenler haklıymış demek bunun böyle huyları varki çözüm demek kapıya atmak.atacan kapıya.ömerde sus laflarına dikkat et deyip fare gibi yüzüme fırlıyo.

üzme canım kendini boşver sinirlenmeye değmez çünükü huylu huyundan vazgecmez ben alıştım artık bişi derse ses etmıyom akşam eşim yemeğe gelince göruyo ben suskun noldu dıo yok bişey desemde direk annesine gider sorar naptınız bu gun falan die oda anlatır herşeyi benımkide öğrenıncee pattadanak lafını söler

yahu emekli maaşı varmış, yakına bir kiralık tutun, ama evinin kapısını kapadıgında ikiniz kalın, ben mi çok agresifim bu konularda bilmiyorum, ama yani gülsüm de bir anne babanın gözünün nuru, kimsenin onu bööle çileden cıkarmaya hakkı yok, ben emremin annesi benle kavga edip beni ağlattıgında yüzüne söyledim, dedim sen kimsin beni azarlıyosun, emreye de dedim eger babam bilseydi bana bunlar yasatılıyo, herkesi topa koyardı! valla ben kıymetliyim, kimse beni bu kadar daraltamaz, hele ki kendi evimde.
sehercim yine senin eşin tek de altlı üstlü oturuyosunuz, gülsümün eşi kalabalık, baksana bir sürü görümce bile var, olacak iş mi?

benimki malesef sehercim anasına kıyamıyor ama benim ağlamam üzülmem hiç.

hoşgeldin merve.ne güzel döktün kurtlarını.allah mesut etsin canım.

hoşgeldin merveeee, kız maşallah, bir de oynadım ha? biz de seni özledik, iyi ki geldin

hoşgeldın mervişim 2 nasıl gectı duğun allah mesut etsin kardesini

hoşbulduk canlarım...herşey güzeldi valla...gelirken annecim biraz üzüldü...ee tabi herkes evi birden boşalttı...napalım...kısmet böyleymiş...

gülsümcüm sen de hakikatten çok sabırlıymışsın be canım...ben kendimi iyi sanırdım ama yok değilmişim...ne diyim...sen en iyisini bilirsin canım...sonuçta o evde yaşayan sensin...eşiniüzmeden bu olayı en iyi şekilde halletmeye bak...sonu daha kötü olmadan..bence biraz mesafe en iyisi...saygıda kusur etmeden kayınvalideni biraz evinden uzaklaştır derim ben...

yok canım oturupta ağlamam hiç tavrımı ortaya korum ya bu deveyi güder ya bu dıyardan gider umrumda olmaz yani

ayşe benim babamda bilse inan lafda değil kıyameti koparır.babamı bırak abim bilsin tek yıkar ortalığı.bende sabrediyorum bakalım nereye kadar.ben allah biliyo sırf ömer için bazı şeyleri görmüyorum duymuyorum susuyorum.şuan beynim varya inan durmuş durumda.hiçbişey düşünemiyorum.nasıl davranmam gerektiğini bile bilmiyorum.kocam,gece oturma odasında uyuyup kalmış 3 defa gittim çağırdım yatağa gel.gelmedi.3. De ışığı söndürdüm gittim yattım.baktım sabaha karşı gelmiş yatağa.

senin onu düşündüğün kadar o da seni düşünse...

kızlar ben yemeğe iniyorum afiyet olsun herkese

Gülsümcüm bozma moralini eşinde anlıyodurda bişey diyemiyodur

sen genede onlara kızıp eşini kırma derim ben canım erkek milleti böle napalım işte

düşünüyomu düşünmüyomu bilmiyorum.ona kalsa düşünüyo.
düşünüyosa belli etsin ama, sen neden bu kadar üzülesin, yani bekara karı bosaması kolay dersin de kayınvalide sizden gitmeden her hafta bir kavganız var canım benim, bi kere üzülür bir kere kavga edersiniz, son olur, sen en güzel zamanlarını neden bu sıkıntılarla yaşayasın ki, valla ben aynı sehirdeyiz nerelere kacsam diye hop oturup hop kalkıyorum, sen ki nelerle uğraşıyosun.
biz tatile ablam ben emrem gidicez, annesigile söylemiş emrem, vay ablasının ne işi var, dedim söyle onlara, hepsini ablamın tırnagına kurban ederim, ileri geri konusmasınlar, ablamın kıcını yesinler dedim güya ablamın erkek arkadası gelecek falan diye plan yapıyolar, ki gelecek zaten de o düdüklere söylemedikkaydirigubbakcemile3

kızlar ben evi toparliim biraz...malum yoldan geldik..eşyalar valizde hala...önce size bakayım dedim...gene gelmeye çalışırım canlar...

slm kızlar afiyet olsun canlarım gülsümüm son noktaya kadar haklısın sıraya konsun her ay birinde kalsın madem tek kalamıyo
nikol merviş nasılsın hayırlı olsun canım
seherim selen nasıl
beyza nerelerde yaa

mervişim kolay gelsin canım fazla yorma kendini
iyi sinemcim sıpacım düzeliyo yavş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…