İnatla bir gün ANNE olacağım !

valla o zaman karıışmıyom ben ne diyem eşlerinizi tanıyonuz çıkışı bulun diyem anacım

ayy sorma sehercim canım sıkkın zaten ben ovulasyon testi aldım ateş ölçüyom ne zaman yumoşlarım çatlayacak anlamadım ya offf anlamıyorum zaten sölemiştim kocişe önce bu ay da denedik yok bir daha dedim oda temmuzda dr gitcem demişti bu adam yine beni sallar ya

sonuna kadar devaaammm et arkandayıımmm.sakın pes etme.

sehercim senin kocişin gayet uysal bizimkilere göre anacım siz niye bozuştunuz. Senin ki gene sarılıyo ediyo ben küseyim yanına gitmiyeyim benimkide bana küser yanıma bile gelmez

sehercim senin kocişin gayet uysal bizimkilere göre anacım siz niye bozuştunuz. Senin ki gene sarılıyo ediyo ben küseyim yanına gitmiyeyim benimkide bana küser yanıma bile gelmez

bunları topa tutacan işte.akılları başlarına gelcek.

yani bencede sehercim aslında benimkide çok şey değildir yemek yerken akşam göz göze geldik hemen gülüyoruz birbirimize ama sonra ben kafamı çeviriyorum oda bişey demiyor beni sinir ediyor canı sıkkın birde inekleri satmıştık dün parası gelecekti adam hepsini getirmemiş annem söyledi birşeyde demiyor bana

valla çok ilgisizleşti canım hep kendi bekliyo iilgiyi kız doğduğundan beri zaten koca gun ona ilgi gösteriyorum evi temizle yemek yap çamaşır derken akşam onun la ilgileniyorum kız uyuduktan sonra baktım bana ilgi gösteren yok eskisi gibi berabr film izlemiyoruz bi yere gidemiyoruz bilgisayarda oyun oynuyo nete falan girse şüphe edicem ama koca geve fıfa oynuyo bende boykot ediyorum taki pes deyip eskiye dönene kadar bişi yok ona

sehercim sen hadi yanaştırmayarak boykot ediyorsun biz yapınca yine zararlı biz oluyoruz bir aydaha bekle bakalım ve heray yumoş zzamanı başka birşey sinire ediyorlar

yan razişim işte sizin dez avantajınızda o anacım yumoş zamanı oluyo hep şu bebeişlerde olsada sizde rahat rahat boykot etsenız

ay seninkide mi fifayı oynuyor raziş benimkide balığa gitmeye başladı
ayyy ne oluyo bu kocalara yawww sabah 4:30 da gitti bişe tutamamışlar bide akşam 8 de gittiler benle annemlerle misafirliğe gittim saat 10 geldi benimki balıktan gel dedim gelmedi yanıma saat 11:10 geçiyodu ben eve gittim evdeydi kusura bakmasın kendi balık için beni satıyo bende misafirlikten kalkmadım anlasın bundan sonra ilgisizlikse alasını göstercem kendi nasıl davranıyosa aynısını yapacam taki hatasını anlayana kadar

ay sinem haklıyız ama yani onlar ilgi istemeyi biliyo ya bizde istiyoz ama
hoşgeldin sanem

valla kızlar bu adamlar amma da bizi üzmüşler yaw anlat anlat bitmiyo ama onlarsızda olmuyo işte

gulsum oynak beyim sizin konu çok farklı haklısın ama benımkıne benzemıyo yani

slm sanem nasılsın koçişleri çekiştiriyoruz

şimdiii söyleyin bakim oynak beyiniz haksızmı konuşuyooo.

ay sinem haklıyız ama yani onlar ilgi istemeyi biliyo ya bizde istiyoz ama
hoşgeldin sanem

valla kızlar bu adamlar amma da bizi üzmüşler yaw anlat anlat bitmiyo ama onlarsızda olmuyo işte

AY BEN ÇOK GÜLERDİM BEKARKEN KOCİŞLERİ ÇEKİŞTİREN KADINLARA SONRA EVLENDİKTEN SONRA BİR BAKTIM ÇOK OLMASADA BAZEN MELEK GİBİ KOCİŞİMİ BİLE ÇEKİŞTİRİYORUM BİR İKİ KEZ... NE KOMİĞİZ BİZ KADINLAR AMA ERKKLER BİZİ ÇEKİŞTİRMİYORLARDIR HER HALDE KENDİ ARALARINDA.... zemuszemus klava: :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…