İnatla bir gün ANNE olacağım !

evet asişim onlarlada olmuyo onlarsızda hiç olmuyo yuvarlanıp gidiyoz işte

gulsum oynak beyim sizin konu çok farklı haklısın ama benımkıne benzemıyo yani

canım farklı değil pek tamam benim konunun içinde anasıda var ama sonuç yine kocamın bana ilgisizliğine gidiyo.bana ilgili olsa çözmeye çalışırdı umrunda değilim demekki hiçbişey yapma gereği duymadı.

düzelir canım merak etme şu anne olayını bı çözün sizde

canım o anne olayını rabbim çözer inşallah.kocamın o konuda bişey yapacağı ykok.rabbim bana sabır verirde ben çözerim inşallah.ama çözecem.akşam kıyafet katladım oturma odasında.bizimkileri odaya götürdüm onunkileri katladım koydum kanepenin üstüne.her defasında öle yapacam.odasına girmicem elbet birgün soracak sorunca neden böle yapıyosun diye dicem ben senin odana girmicem artık demekki sen benim odandan bişeyler alacağımı düşünüyosun.hayır falan dicek kesin ozamanda dicem ben sana sakın kimseye temizletme dedim ama dinlemdim düşündüm taşındım bundan başka bi sebep gelmedi aklıma.:mymeka:

canım benim fıstığım ya kusura bakma gülüm bu aralar kafam 3 deği 5 değil 10.5 atıyo.okudum çok güzeldi gerçekten.teşekkür ederim. Şeniz

YOK CANIM ÖNEMLİ DEĞİL BAKMAM KUSURA BİR KAÇ MSJDIR OKUYORUM SENİN SORUNLARI ALLAH YARDIM ETSİN... BÖYLE KULÜPTEN BİR ARKADAŞIM DAHA O DA SENİN YAŞADIĞIN SORUNLARI YAŞIYOR... ÜSTELİK HAMİLE GERÇEKTEN AİLEYLE BİRLİKTE OTURMAK ZOR HELEDE ANLAYIŞLI İNSANLAR DEĞİLLLERSE... :teselli: :teselli: :teselli: Şeniz

allah gülsüme sabr versin
ben yemeğe çıkıyorum kızlar afiyet olsun hepinize canlarım

kızlar şimdi kocişkom aradı...napıyosun yürüyüş yaptın mı falan diye sordu...yaptım dedim..gerçi sen saldın kendini diyosun ama dedim...gülüyo manyak :))) sonunda kaparken de duymuyorum seni diyo...seviyorum seni diyecek mişim :)) ben seni duymuyorum asıl dedim..zaten bu ara sen beni çok boşladın oğluna verdin iyice kendini diyo..hamile ben miyim o mu anlamadım gitti...ben ilgi isteyeceğime o istiyo benden...galiba kıskanmalar başladı şimdiden...seher ne dersin? ilgi ikiye bölündü diye mi oluyo bunlar?

herhalde canım bendede var bı adet ondan selene aşkı diyorum salonda o balkondan efendim diyo sanki ona diyom valla benımki girdi bitriplere işte bindik bi alamete fidiyoz kıyamete okumuşundur

Benımkıde hala arayıpta Şurdayım demıyo dÜn sabah gıttı hala aramadı yok anam bu uslnmaaazz

işte benımkı öle değil gulsum aramadan duramaz geberir valla senınkı ıyı duruyo valla bu gun sabah 1 saat erken kalktı selenle oynadı uyuttu gidene kadar sonra bı baktım kızını öpüyo giderken geldi benide öptü tabı benım gözler kapalı uyuyodum açmadım yuz bulmasın die gitti en gec saat1 dede arar napıyon bişey istiyon mu diye işten çıkıcana yakın gene arar

işte benımkı öle değil gulsum aramadan duramaz geberir valla senınkı ıyı duruyo valla bu gun sabah 1 saat erken kalktı selenle oynadı uyuttu gidene kadar sonra bı baktım kızını öpüyo giderken geldi benide öptü tabı benım gözler kapalı uyuyodum açmadım yuz bulmasın die gitti en gec saat1 dede arar napıyon bişey istiyon mu diye işten çıkıcana yakın gene arar

benimki de arar kesin...hem ben hatalıysam da genede gelir konuşur...hakkını yiyemem kocişimin...melek gibidir..ben kaşınıyom bazen :)))

merhaba kızlar yemeğimi yedim geldim nasılsınız bakim
Gülsüm kız kendin gibi birisini blmuşsun sende haaa o da inatçı sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…