benim eşim benim doğumgünümde ağlatmıştı beni ben ona doğumgünü hediyesi olarak çok beğendiği bişey aldım sonra dedim ki sen bana doğdum günü zehir etmiştin ama ben sana öle bişey yapmam demiştim lafıda sokmuştum yani
gulsum anacım siz evlenmeden önce hıç kavgalar yasamadınızmı az çok huyunu bilmiyomuydun canım benım ben mesela benımkini bilirim ne yapıp yapmıcanı haksızsa o gelir ayağıma özür diler ama haklıysa ben susarım olayı buyutmem
kız gülsüm sende varya aslında zor duruyosunda bakmaa inatçılıktan cidden senin burcun ne ?
adaşım aman doğum yakın boşver sende he de geç anlamaz onlara göre bütün gün evde olursun:umursamaz:
abow gülsüm sendemi aslansın bende
gülsümcüm kocişim beni haftasonu ekti onun için kızdım ona ev bakmaya gidecektik bitmek bilmeyen işleri birde balığa gitmesi hayır ben konuşmuyorum sen gel konuş deme ben kızıyorum diye oda bana kızıyor erkekler böyle canım al birini vur ötekini bende gelsin konuşsun diye konuşmuyorum bakalım ne zamana kadar böyle olcak zaten keçiboynuzunu da yapıp içmiyor ne zamandır onada kızıyorum
sehercim maşllah selenimize
mervecim bu yıl benim doğum günümüde kötü geçirtmişti kocişim
ule nasıl fitliyo kızı cadı oynak beyi
kızım yumoş zamanı geliyo çalışma lazım çalışma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?