İnatla bir gün ANNE olacağım !

bundan bir kaç ay önce bana aynısını demişti.sen tartıştığımızda hemen parlıyosun bağırıp kızıyosun sonrada gelip sırnaşıyosun.demek suçunu anlıyosun diyo.dedim asla ben aramız kötü olmasında birileri bundan zevk almasın diye haklıda olsam ben yaklaşıyorum sana .he hee deyip dalga geçti artık ogünden sonra lale devrini bitirdim onun için artık diken devri.

benımkı sağolsun hiç unutmaz ben de onunkini o gunlerde kusluk olmazz yada kavga ama ertesi gün olur olcaksa :)) bu ay sonu doğum gunum ama bu sefer hediyeni ben seçicem eğer uygun görürse royalın halıları var antıbakteriyel onlardan istiyorum baya tuzluya patlıcak ama nese

asiiş ben nedesem ya nası bi laf soksam.küste olsam doğum gününü kutlamaycak kadar anlayışsız değilimmi desem.kaydirigubbakcemile3

gulsum anacım siz evlenmeden önce hıç kavgalar yasamadınızmı az çok huyunu bilmiyomuydun canım benım ben mesela benımkini bilirim ne yapıp yapmıcanı haksızsa o gelir ayağıma özür diler ama haklıysa ben susarım olayı buyutmem

bence sen de benı kırmana rağmen ben senın bu guzel gunun için bu gunluk kırgınlığı unuttum doğum gunun kutlu olsun de

bitanem evlenmeden önce haklı haksız arardı özür dilerdi.evlendikten sonra sanıırım ben onu bu hale getirdim.:mymeka:

kız gülsüm sende varya aslında zor duruyosunda bakmaa inatçılıktan cidden senin burcun ne ?

adaşım aman doğum yakın boşver sende he de geç anlamaz onlara göre bütün gün evde olursun:umursamaz:

kız gülsüm sende varya aslında zor duruyosunda bakmaa inatçılıktan cidden senin burcun ne ?

adaşım aman doğum yakın boşver sende he de geç anlamaz onlara göre bütün gün evde olursun:umursamaz:

ya merve herhalde ben çok üzülüyorum bu durumumuza ama her zamanda ben alttan alayım ben fedakarlık yapayım ben anlayış göstereyim olmazki.üstelik sadece kndisiyle uğraşmıyorum anasıdaa var.zaten biz varya kendi sorunlarımız için çok çok nadir tartışmışızdır oda bu kadar hararetli olmamıştır.benim burcum aslan

gülsümcüm kocişim beni haftasonu ekti onun için kızdım ona ev bakmaya gidecektik bitmek bilmeyen işleri birde balığa gitmesi hayır ben konuşmuyorum sen gel konuş deme ben kızıyorum diye oda bana kızıyor erkekler böyle canım al birini vur ötekini bende gelsin konuşsun diye konuşmuyorum bakalım ne zamana kadar böyle olcak zaten keçiboynuzunu da yapıp içmiyor ne zamandır onada kızıyorum
sehercim maşllah selenimize
mervecim bu yıl benim doğum günümüde kötü geçirtmişti kocişim

gülsümcüm en iyisini sen bilirsin canım...seherin dediği güzel bak..bugünlük unuttum aramızdaki kırgınlığı de...yani hepten unuttuğunu sanmasın..
bu erkekleri anlamak neden bu kadar zor...

raziyeeeeeeeee sakııııııııııııınnnnnnnn tek kelime etmee sakın o konuşana kadar.

kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum gelince bakarım yazdıklarınıza...

bizde kırgınız ama bu arada ben kırgınım hala anlamadı kocam olcak adam amma o kunuşursa ben cevap veriyorum konuşmassa konuşmuyorum tv izliyorum yanıma gelirse geliyo gelmesse ben yanına gitmiyorum kendime meyva tabağı hazırlıyorum ama ona sormuyorum isterse buzdolabı orda diyorum yatmaya gelince selenı alıp odaya gıdıyorum yatıyorum gelince ususl usul yaklaşıyo hiç pas vermiyorum sarılıp uyuyo kolumu bile kıpırdatmıyorum taki anlayana kadar devam edicek hırslı ve ısrarlıyım bukonudada yarında anneme gidicem bu gece dicem ister gel ister gelme sen bilirsin sizce iyimi yapıyom kötümü banada deyicerin bilşi bali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…