İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın kızlar selene maşallah
asiş nasılsın merviş nereye kayboldun
beyza nasılsın pınarda girmez oldu adet olan yoktur inş.

günaydın kızlar ben kocişle hala limoniyim çalışma falan yok ovulasyon testi yaptım akşam tek bir çizgi çıktı kociş sinirlendir yumoşarım gelmiyormu ne

razişim aman diyim canım duzeltemye bak arayı yumoşları kaçırma ne olu ne olmaz belkim bebeiş bekliyodur
bende pamuk şekerimi yıkadım uyuttum geldim bakalım ne kadar uyucak

Mervecim akşam kocişini yemeğe çıkardın mı güzel geçti mi cnm Doğum günü kutlu oılsun bu arada
Razişim inşallah tez zamanda düzelir aranız cnm
Sehercim bebişine saatler olsun güzellik uykusuna yatmış baksan uyusunda büyüsün inşallah

sorma asiyeciim çıkardım çıkarmasınaa da saat 10da eve geldii sinirlendimm sesimi çıkaramadımda sustum pek bi suskun akşam yemeğiydi anlıyacağın...

raziyyyyyeee kız bende katıldım limoniler arasınaaa..

ay anam kocalarım nuayyen zamanlarımı ne çoğalıyo limoniler
merviş
raziş
gulsum
ben
varmı attıran varmı attıran kaydirigubbakcemile3 :roflol:

günaydın güzeller...ben bugün kalkamadım yaa...sabah kocişim kalkmş duş almış giyinmiş...en son kapıyı açtı gidiyo anca ona uyandım...hayırdır inşallah...nasıl duymadım anlamadım...o gitti sonra yine yattım...9 du kalktığımda...anca açılıyom...bana da son ay uyku bastırdı galiba:)))

kızlar hadi günü gelenler testini yapsın bakalım...meraktayız ama...
raziyecim düzeltmeye bak aranızı canım...acaba gülsüm ne yaptı? o daha kötüydü...limoni bile değil..inşallah düzelir yaaa...

kızlar günaydın hepinize.kızlar gece kocamsız yattım.yoktu toplantısı vardı.yatağa girdim uyumaya çalışayım dedim olmadı bir tarafım boşlukta.böle olmayacak dedim.kalktım giyip çıkardığı gömleği aldım koynuma kokladm ölece uykuya dalmışım.( ve bugün onun doğum günü ne yapsam sizce hediyesini alsammı.

hay allah adaşım....ben de ucundan döndüm diyim dün akşam...akşam bituhaftım..karnım çok ağrıyodu...böyle bi moralim bozuk gibi..gebelikten olsa gerek...yattım hep..yürüyüşe bile çıkmadık...kociş bana ne dese iyi...sen de erkenden saldın kendini!!!! daha ne yapayım...bütün işimi görüyom hep ayakyaım...bi dün salık vaziyetteydim..dediğine bak..ben de gittim yattım...ne zaman geldi bilmiyorum...sabah ta duymadım zaten kalktığını...

al gülsüm hediyesini sonuçta kocan canım annesi için aranızı bozmayın bozuldukça kaynananın hoşuna gidiyodur

al bence...içinden gelerek ama..gereklilik için değil..onu sevdiğin için...özlediğin için al...ve verirken de söyle bunları...biraz aklı başındaysa karşında ezilir yaptıklarından o zaman....

bencede al gülsümcüm sineminde dediği gibi sizin aranız bozuldukça kaynanan seviniyodur. Al ki hediyesini aranızdaki sevgiyi kimsenin azaltamayacağını anlasınlar hemde eşin bak küsken bile beni düşünüyo diye belki yanlışını anlar cnm

Bazen erkeklerde öle zamanlar oluyo nicole mervişim sıkma canını sen hamile bi insansın doğumuna doğru yaklaşıyosun işinide yapıyosun belki başka bi şeye sinirlenmiştir.

al bence...içinden gelerek ama..gereklilik için değil..onu sevdiğin için...özlediğin için al...ve verirken de söyle bunları...biraz aklı başındaysa karşında ezilir yaptıklarından o zaman....

mervem öle elimle veripte ağzımla kutlamam ben kocamı taıyorum kızlar bu sefer sanacakki barışmak için adım atıyorum.ve dicekki haaa demek haksızda adımı o atıyo.alacam komedinin önüne koyacam üstünede doğum günün kutlu olsun yazacam ve o bana mantıklı bir konuşma yapmadan asla konuşmayacam onla.

benim eşim benim doğumgünümde ağlatmıştı beni ben ona doğumgünü hediyesi olarak çok beğendiği bişey aldım sonra dedim ki sen bana doğdum günü zehir etmiştin ama ben sana öle bişey yapmam demiştim lafıda sokmuştum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…