İnatla bir gün ANNE olacağım !

hoşgeldin emelcim
seher valla kızlar haklı sorsaydın selende gelebilir mi valla ağlamaz falan deseydin :)

ıyıyız mama yedırıyom hareketlendıkçe daha zor oldu bu yiğit kız seher olay ne kım kımı ıstemıyo

ikiside test yapmıştır kız belki sevinçli haber vermek için can atıyorlardırrrrrrrrrrr

hoşgeldin emelcim
mervecim maşallah kocaman oluyor senin bebiş göbüş büyüyormu koysana fotoda görelim
ayşe nerde gerçekten yarındı dimi onun sınavı
myhope ayşemiz ne durumda acaba

ikiside test yapmıştır kız belki sevinçli haber vermek için can atıyorlardırrrrrrrrrrr

ayy nasıl moral olur haa böle :teytey: böle sositososito böleee:dance: bölee :sm_cool: oynarız.ama ayşe cuma gün için hasta olmazsam test yaparım demişti.

mervecim ben bu ovulasyon testini gece yapıyorum 12 geçince dün akşam yaptım tek çizgi çıktı ondan önceki gün belli belirsiz çizgi vardı ben çok su içiyom ondan mı çıkmadı birde benim döngüm değiiyor en son 32.gün oldu ben 31 güne göre yağtım 14 gün başla diyor öylede yaptım ama acaba daha yumoşum çatlamadımı

test yaptııııııımmmmmmm pozitiiiiiiiiiiiiffffffffffffffffff çift çizgiiiiiiiiiiiiiiii hamileyimmmmmmmmmm

desin artık birileri yaaaa

hoşgeldin emelcim
mervecim maşallah kocaman oluyor senin bebiş göbüş büyüyormu koysana fotoda görelim
ayşe nerde gerçekten yarındı dimi onun sınavı
myhope ayşemiz ne durumda acaba

azcık azcık büyüyo gibi daha dışardan gören hamile demezde ben hissediom otururken bi şişkinlik oluoo kaydirigubbakcemile3 daha kiloda almamışım ya doktora diyorum ben kilo almamışım amaa o da aman alırsın merak etme dio :roflol: koyarım kız tabii hele bi belirginleşsin bende kocaman göbemm olsun istiyorumm :sm_cool:

kzlar ayşe ne zaman doğuracaktı...bi de cetreflli gelmedi hiç 2 gündür...

evet cnm suyun etkisi çok sonuçta idrarını seyreltio ve lh hormonu belirlemesi daha zor oluodur 4saat öncesine kadar su içme kız tut kendini en uygun saatlerde sabah 10 ile akşam 20:00 arası test için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…